Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Hallands län

Weer Västra Götalands län Weer Skåne län Weer Skåne län Weer Västra Götalands län Weer Kronobergs län Weer Jönköpings län Weer Skåne län
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Falkenberg FalkenbergFalkenberg Halmstad HalmstadHalmstad Hunnestorp HunnestorpHunnestorp Kungsbacka KungsbackaKungsbacka Ullared UllaredUllared Hylte HylteHylte © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Stockholm tijdzone: Europe/Stockholm

Vliegweer

Vliegweer Europa

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Europa

Temperatuur

Temperatuur Europa

Weer in Broen, 05.07.2020

Op zondag is het langere tijd bewolkt met lichte regen. 's Middags heerst er vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. 's Avonds verwachten we soms wat wolken maar overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. Er waait een matige tot matige tijdens windstoten harde zuidwestenwind.

Weer in Halmstad, 05.07.2020

Op zondag is het langere tijd bewolkt met lichte regen. De avond brengt ons vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. De zuidwestenwind neemt in de namiddag toe en bereikt tijdens windstoten een windsterkte van 9.

Weer in Hunnestorp, 05.07.2020

Op zondag is het langere tijd bewolkt met nu en dan lichte regen. In de namiddag heerst er overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Nidingen, 05.07.2020

Na het bewolkte weer met perioden met regen van de ochtend krijgt het weerstype veranderlijk bewolkt weer vorm. De namiddag laat zich zien met bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. Er waait een vrij krachtige tot krachtige tijdens windstoten stormachtige zuidwestenwind.

Weer in Torup, 05.07.2020

zondag brengt ons bewolkt weer met perioden met regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. De zuidwestenwind waait zwak tot matig, tijdens windstoten hard.

Weer in Ullared, 05.07.2020

Op zondag is het tijdens het grootste deel van de dag bewolkt met lichte regen. 's Avonds verwachten we vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. 's Avonds laat gaat dit over in bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.