Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Hallands län

Weer Västra Götalands län Weer Skåne län Weer Skåne län Weer Västra Götalands län Weer Kronobergs län Weer Jönköpings län Weer Skåne län
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Falkenberg FalkenbergFalkenberg Halmstad HalmstadHalmstad Hunnestorp HunnestorpHunnestorp Kungsbacka KungsbackaKungsbacka Ullared UllaredUllared Hylte HylteHylte © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Stockholm tijdzone: Europe/Stockholm

Vliegweer

Vliegweer Europa

Zon

Zon Europa

Stroming

Stroming Europa

Weer in Broen, 27.01.2020

Op maandag is het in de ochtend nog bewolkt, maar overwegend droog. Vanaf de middag verwachten we bewolkt weer met lichte regen. 's Avonds heerst er bewolkt, maar grotendeels droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. Er waait een matige wind uit het zuiden.

Weer in Halmstad, 27.01.2020

Na het overwegend grijze, maar over het algemeen droge weer van de ochtend krijgt het weerstype bewolkt weer met lichte regen vorm. De nacht laat zich zien met veranderlijk bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. Er komt een matige, tot matige, tijdens windstoten harde zuidenwind, die 's avonds naar het zuidwesten draait.

Weer in Hunnestorp, 27.01.2020

Op maandagochtend is het nog geheel bewolkt, maar grotendeels droog. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer bewolkt met lichte regen. De avond brengt ons bewolkt, maar grotendeels droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Nidingen, 27.01.2020

Na het bewolkt, maar overwegend droog weer van de ochtend heerst er tijdelijk bewolkt weer met lichte regen. De avond brengt ons wisselend bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. De in het begin krachtige, tijdens windstoten stormachtige zuidenwind waait 's nachts matig.

Weer in Torup, 27.01.2020

Op maandag is het overdag bewolkt met lichte regen. De nacht voor dinsdag brengt ons veranderend bewolkt weer met enkele regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Ullared, 27.01.2020

Na het bewolkt, maar overwegend droog weer van de ochtend heerst er tijdelijk bewolkt weer met lichte regen. De nacht brengt ons veranderend bewolkt weer met enkele regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. De wind waait zwak uit het zuiden.