Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Jämtlands län

Weer Noorwegen Weer Noorwegen Weer Gävleborgs län Weer Noorwegen Weer Noorwegen Weer Noorwegen Weer Noorwegen Weer Västernorrlands län Weer Västerbottens län Weer Gävleborgs län Weer Noorwegen Weer Dalarnas län
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Åre ÅreÅre Bräcke BräckeBräcke Föllinge FöllingeFöllinge Funäsdalen FunäsdalenFunäsdalen Gäddede GäddedeGäddede Östersund ÖstersundÖstersund Strömsund StrömsundStrömsund Härjedalen HärjedalenHärjedalen © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Stockholm tijdzone: Europe/Stockholm

Stroming

Stroming Europa

Luchtdruk

Luchtdruk Europa

Neerslag

Neerslag Europa

Weer in Bjornangen, 17.09.2019

Op dinsdag is het overdag bewolkt met nu en dan lichte regen. 's Avonds is er wisselend bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. 's Avonds laat zet bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Follinge, 17.09.2019

In de vroege ochtend is het bewolkt met lichte regen. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. De middag brengt ons meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.

Weer in Gäddede, 17.09.2019

Op dinsdag is het langere tijd bewolkt met lichte regen. De avond brengt ons bewolkt weer met af en toe een opklaring. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.

Weer in Hallhaxasen, 17.09.2019

Na het bewolkte weer met nu en dan lichte regen van de ochtend gaat dit al tijdens de eerste helft van de dag over in veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.

Weer in Hunge, 17.09.2019

Op dinsdag is het langere tijd bewolkt met lichte regen. In de namiddag gaat dit over in langere tijd bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.

Weer in Östersund Frösön, 17.09.2019

Op dinsdag is het overdag bewolkt met lichte regen. De nacht voor woensdag brengt ons af en toe licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. De wind waait zwak en komt uit het noordwesten.

Weer in Sveg, 17.09.2019

Na het hooguit licht bewolkte, verder zonnige weer van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De avond brengt ons veranderlijk bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.

Weer in Tannas, 17.09.2019

Op dinsdagochtend is het nog vaak bewolkt, maar bijna overal droog. Vanaf de middaguren heerst er bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De avond brengt ons wisselend bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. De wind waait zwak uit het westen.