Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Jämtlands län

Weer Noorwegen Weer Noorwegen Weer Gävleborgs län Weer Noorwegen Weer Noorwegen Weer Noorwegen Weer Noorwegen Weer Västernorrlands län Weer Västerbottens län Weer Gävleborgs län Weer Noorwegen Weer Dalarnas län
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Åre ÅreÅre Bräcke BräckeBräcke Föllinge FöllingeFöllinge Funäsdalen FunäsdalenFunäsdalen Gäddede GäddedeGäddede Östersund ÖstersundÖstersund Strömsund StrömsundStrömsund Härjedalen HärjedalenHärjedalen © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Stockholm tijdzone: Europe/Stockholm

Luchtdruk

Luchtdruk Europa

Vliegweer

Vliegweer Europa

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Europa

Weer in Bjornangen, 27.01.2020

In de vroege ochtend is het bewolkt, maar grotendeels droog. In de loop van de ochtend wordt het bewolkt met plaatselijk lichte sneeuw. De namiddag laat zich zien met bewolkt, maar grotendeels droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 1 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Follinge, 27.01.2020

Tijdens de vroege ochtend is het nog geheel bewolkt met sneeuw. Vanaf de latere ochtend heerst bewolkt weer met plaatselijk lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -4 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -4°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Gäddede, 27.01.2020

Op maandag moeten we rekening houden met bewolkt weer met lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -7 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -7°C. Er waait een matige oostenwind.

Weer in Hallhaxasen, 27.01.2020

Op maandag verwachten we bewolkt weer met lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -5 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -5°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Hunge, 27.01.2020

Na het overwegend bewolkte, maar meest droge weer van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag bewolkt weer met lichte sneeuw. De namiddag brengt ons bewolkt weer met lichte regen of sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Östersund Frösön, 27.01.2020

In de vroege ochtend is het bewolkt met plaatselijk lichte sneeuw. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar bewolkt, maar grotendeels droog weer. De middag brengt ons bewolkt weer met plaatselijk lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. De wind waait zwak, tijdens windstoten zwak uit zuidoostelijke richtingen.

Weer in Sveg, 27.01.2020

Op maandag is het in de ochtend nog vaak bewolkt, maar bijna overal droog. 's Middags gaat dit over in bewolkt weer met lichte regen of sneeuw. De avond brengt ons bewolkt weer met lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Tannas, 27.01.2020

Na het overwegend grijze, maar over het algemeen droge weer van de ochtend brengt de rest van de dag bewolkt weer met plaatselijk lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -3 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 1 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. Er waait een zwakke zuidenwind.