Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Jönköpings län

Weer Kronobergs län Weer Östergötlands län Weer Västra Götalands län Weer Hallands län Weer Kalmar län
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Jönköping JönköpingJönköping Nässjö NässjöNässjö Värnamo VärnamoVärnamo © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Stockholm tijdzone: Europe/Stockholm

Neerslag

Neerslag Europa

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Europa

Weer in Jönköping-Axamo, 27.01.2020

Na het bewolkt, maar overwegend droog weer van de ochtend heerst er tijdelijk bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De nacht brengt ons wisselend bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. Er waait een matige wind uit het zuiden.

Weer in Ljungby, 27.01.2020

Op maandagochtend is het nog bewolkt, maar overwegend droog. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer bewolkt met nu en dan lichte regen. De nacht brengt ons wisselend bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Tomtabacken, 27.01.2020

In de vroege ochtend is het mistig. In de loop van de ochtend heerst er meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. De middag brengt ons bewolkt weer met lichte regen of sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. De zuidenwind waait zwak.