Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Kalmar län

Weer Östergötlands län Weer Östergötlands län Weer Östergötlands län Weer Östergötlands län Weer Blekinge län Weer Blekinge län Weer Blekinge län Weer Blekinge län Weer Blekinge län Weer Blekinge län Weer Östergötlands län Weer Kronobergs län Weer Blekinge län Weer Jönköpings län
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Kalmar KalmarKalmar Oskarshamn OskarshamnOskarshamn Västervik VästervikVästervik Ölands Södra Udde Ölands Södra UddeÖlands Södra Udde Emmaboda EmmabodaEmmaboda Vimmerby VimmerbyVimmerby © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Stockholm tijdzone: Europe/Stockholm

Vliegweer

Vliegweer Europa

Stroming

Stroming Europa

Luchtdruk

Luchtdruk Europa

Zon

Zon Europa

Weer in Gladhammar, 05.07.2020

Op zondag is het langere tijd bewolkt met lichte regen. De avond brengt ons grotendeels helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. De zuidwestenwind neemt 's avonds toe en waait matig, tijdens windstoten krachtig.

Weer in Horn, 05.07.2020

Op zondag is het langere tijd bewolkt met lichte regen. 's Avonds heerst er langere tijd bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. 's avonds laat steekt er een matige, met tijdens windstoten krachtige zuidwestenwind op.

Weer in Kalmar, 05.07.2020

Op zondag is het langere tijd bewolkt met nu en dan lichte regen. De avond brengt ons licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. De zuidwestenwind neemt in de namiddag toe en bereikt tijdens windstoten een windsterkte van 8.

Weer in Kosta, 05.07.2020

Op zondag is het overdag bewolkt met lichte regen. De komende nacht brengt ons langere tijd bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Målilla A, 05.07.2020

In de vroege ochtend is het grijs, maar overwegend droog. In de loop van de ochtend wordt het bewolkt met lichte regen. De avond laat zich zien met redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. 's avonds steekt er een matige, met tijdens windstoten harde zuidwestenwind op.

Weer in Ölands Södra Udde, 05.07.2020

Op zondag is het in de ochtend nog bewolkt met lichte regen. 's Middags gaat dit over in afwisselend zonnig en bewolkt weer. De namiddag brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. De wind waait matig tot vrij krachtig, tijdens windstoten stormachtig uit het zuidwesten.