Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Kalmar län

Weer Östergötlands län Weer Östergötlands län Weer Östergötlands län Weer Östergötlands län Weer Blekinge län Weer Blekinge län Weer Blekinge län Weer Blekinge län Weer Blekinge län Weer Blekinge län Weer Östergötlands län Weer Kronobergs län Weer Blekinge län Weer Jönköpings län
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Kalmar KalmarKalmar Oskarshamn OskarshamnOskarshamn Västervik VästervikVästervik Ölands Södra Udde Ölands Södra UddeÖlands Södra Udde Emmaboda EmmabodaEmmaboda Vimmerby VimmerbyVimmerby © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Stockholm tijdzone: Europe/Stockholm

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Europa

Vliegweer

Vliegweer Europa

Stroming

Stroming Europa

Zon

Zon Europa

Weer in Gladhammar, 27.01.2020

Op maandag is het tijdens het grootste deel van de dag deels bewolkt, deels ook zonnig. 's Avonds verwachten we bewolkt weer met lichte regen. 's Nachts gaat dit over in meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Horn, 27.01.2020

Op maandag is het langere tijd wisselend bewolkt. De namiddags brengt ons bewolkt weer met nu en dan lichte regen. 's Nachts heerst er overwegend bewolkt, maar meest droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Kalmar, 27.01.2020

Op maandag is het langere tijd bewolkt, maar grotendeels droog. De namiddag brengt ons bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Kosta, 27.01.2020

Op maandag is het langere tijd bewolkt, maar overwegend droog. De namiddag brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Målilla A, 27.01.2020

Op maandag is het langere tijd geheel bewolkt, maar grotendeels droog. In de namiddag heerst er bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Ölands Södra Udde, 27.01.2020

Op maandag is het overdag geheel bewolkt, maar grotendeels droog. 's Avonds is er bewolkt weer met lichte regen. 's Avonds laat zet bewolkt, maar grotendeels droog weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. De zuidwestenwind waait matig tot vrij krachtig, tijdens windstoten hard.