Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Norrbottens län

Weer Noorwegen Weer Noorwegen Weer Västerbottens län Weer Finland
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Kvikkjokk KvikkjokkKvikkjokk Luleå LuleåLuleå Kiruna KirunaKiruna Gällivare GällivareGällivare © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Stockholm tijdzone: Europe/Stockholm

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Europa

Temperatuur

Temperatuur Europa

Weer in Arvidsjaur, 17.09.2019

In de vroege ochtend is het bewolkt, maar grotendeels droog. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De nacht brengt ons bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Gällivare, 17.09.2019

Op dinsdag is het langere tijd bewolkt met lichte regen. 's Avonds laat gaat dit over in bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Kiruna, 17.09.2019

Op dinsdag is het de hele dag door bewolkt met nu en dan lichte regen. Tijdens de late avond heerst er bewolkt, maar grotendeels droog weer. ‘s Nacht verwachten we bewolkt weer met plaatselijk lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Kvikkjokk Arrenjarka A, 17.09.2019

Op dinsdag is het langere tijd bewolkt, maar grotendeels droog. 's Avonds gaat dit over in bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Luleå-Kallax, 17.09.2019

Op dinsdag is het langere tijd bewolkt met lichte regen. 's Avonds laat heerst er af en toe licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. Er waait een zwakke noordenwind.