Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Norrbottens län

Weer Noorwegen Weer Noorwegen Weer Västerbottens län Weer Finland
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Kvikkjokk KvikkjokkKvikkjokk Luleå LuleåLuleå Kiruna KirunaKiruna Gällivare GällivareGällivare © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Stockholm tijdzone: Europe/Stockholm

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Europa

Stroming

Stroming Europa

Weer in Arvidsjaur, 27.01.2020

Op maandag is het bewolkt met lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -13 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -12°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Gällivare, 27.01.2020

maandag brengt ons bewolkt weer met lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -23 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -16°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Kiruna, 27.01.2020

Op maandag is het bewolkt met lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -24 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -17°C. Er waait een zwakke zuidoostenwind.

Weer in Kvikkjokk Arrenjarka A, 27.01.2020

Op maandag moeten we rekening houden met bewolkt weer met lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -16 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -13 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -16°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Luleå-Kallax, 27.01.2020

Op maandag verwachten we bewolkt weer met lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -16 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -10°C. Er waait een zwakke oostenwind.