Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Örebro län

Weer Dalarnas län Weer Östergötlands län Weer Västmanlands län Weer Västra Götalands län Weer Södermanlands län Weer Värmlands län
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Finnerödja FinnerödjaFinnerödja Karlskoga KarlskogaKarlskoga Ljusnarsberg LjusnarsbergLjusnarsberg Örebro ÖrebroÖrebro Askersund AskersundAskersund © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Stockholm tijdzone: Europe/Stockholm

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Europa

Zon

Zon Europa

Neerslag

Neerslag Europa

Stroming

Stroming Europa

Weer in Gårdsjö, 05.07.2020

Op zondag is het overdag bewolkt met lichte regen. 's Avonds is er grotendeels helder weer. 's Nachts zet bewolkt weer met af en toe een opklaring zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Kettstaka, 05.07.2020

Op zondag is het tijdens het grootste deel van de dag bewolkt met lichte regen. 's Avonds verwachten we licht bewolkt weer. 's Avonds laat gaat dit over in vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. Eerst waait er een zwakke zuidelijke wind, 's nachts matige, tijdens windstoten krachtige zuidwestenwind.

Weer in Kilsbergen-Suttarboda, 05.07.2020

Op zondag is het langere tijd bewolkt met lichte regen. 's Avonds laat gaat dit over in af en toe licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. 's nachts steekt er een matige, met tijdens windstoten harde zuidwestenwind op.

Weer in Kloten, 05.07.2020

Op zondag is het overdag bewolkt met lichte regen. 's Avonds is er wisselend bewolkt weer met enkele regenbuien. 's Avonds laat zet bewolkt weer met lichte regen zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Örebro, 05.07.2020

Op zondag is het langere tijd bewolkt met lichte regen. De avond brengt ons bewolkt weer met af en toe een opklaring. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. De zuidwestenwind waait 's nachts steeds meer matig.