Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Örebro län

Weer Dalarnas län Weer Östergötlands län Weer Västmanlands län Weer Västra Götalands län Weer Södermanlands län Weer Värmlands län
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Finnerödja FinnerödjaFinnerödja Karlskoga KarlskogaKarlskoga Ljusnarsberg LjusnarsbergLjusnarsberg Örebro ÖrebroÖrebro Askersund AskersundAskersund © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Stockholm tijdzone: Europe/Stockholm

Neerslag

Neerslag Europa

Luchtdruk

Luchtdruk Europa

Vliegweer

Vliegweer Europa

Zon

Zon Europa

Weer in Gårdsjö, 27.01.2020

Op maandagochtend is het nog bewolkt, maar overwegend droog. Vanaf de middaguren heerst er bewolkt weer met lichte regen. De late avond brengt ons wisselend bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Kettstaka, 27.01.2020

Na het meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer van de ochtend zet bewolkt weer met lichte regen zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. De zuidenwind waait zwak.

Weer in Kilsbergen-Suttarboda, 27.01.2020

Na het bewolkt, maar overwegend droog weer van de ochtend verwachten we bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Kloten, 27.01.2020

In de vroege ochtend is het bewolkt, maar overwegend droog. In de loop van de ochtend wordt het bewolkt met nu en dan lichte regen. De nacht laat zich zien met wisselend bewolkt weer met enkele regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Örebro, 27.01.2020

Na het overwegend grijze, maar over het algemeen droge weer van de ochtend verwachten we bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. Er waait een matige wind uit het zuiden.