Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Östergötlands län

Weer Södermanlands län Weer Kalmar län Weer Kalmar län Weer Kalmar län Weer Kalmar län Weer Kalmar län Weer Värmlands län Weer Kalmar län Weer Jönköpings län Weer Södermanlands län Weer Västra Götalands län Weer Örebro län
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Linköping LinköpingLinköping Motala MotalaMotala Norrköping NorrköpingNorrköping Harstena HarstenaHarstena Boxholm BoxholmBoxholm Kinda KindaKinda © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Stockholm tijdzone: Europe/Stockholm

Luchtdruk

Luchtdruk Europa

Temperatuur

Temperatuur Europa

Weer in Harstena, 05.07.2020

In de vroege ochtend is het vrij zonnig. In de loop van de ochtend wordt het bewolkt met lichte regen. De avond laat zich zien met redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. De zuidwestenwind neemt 's avonds toe en waait matig, tijdens windstoten hard.

Weer in Horn, 05.07.2020

Op zondag is het langere tijd bewolkt met lichte regen. 's Avonds heerst er langere tijd bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. 's avonds laat steekt er een matige, met tijdens windstoten krachtige zuidwestenwind op.

Weer in Kettstaka, 05.07.2020

Op zondag is het tijdens het grootste deel van de dag bewolkt met lichte regen. 's Avonds verwachten we licht bewolkt weer. 's Avonds laat gaat dit over in vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. Eerst waait er een zwakke zuidelijke wind, 's nachts matige, tijdens windstoten krachtige zuidwestenwind.

Weer in Linköping City Airport, 05.07.2020

Op zondag is het langere tijd bewolkt met lichte regen. 's Avonds gaat dit over in wisselend bewolkt weer, maar ook opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. De zuidwestenwind neemt 's avonds toe en waait matig, tijdens windstoten hard.

Weer in Malexander, 05.07.2020

Op zondag is het tijdens het grootste deel van de dag bewolkt met lichte regen. 's Avonds verwachten we vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. 's Nachts gaat dit over in af en toe licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. 's avonds steekt er een matige, met tijdens windstoten krachtige zuidwestenwind op.

Weer in Norrköping-SMHI Center, 05.07.2020

In de vroege ochtend is het overwegend bewolkt, maar meest droog. In de loop van de ochtend wordt het bewolkt met perioden met regen. De avond laat zich zien met af en toe licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.