Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Östergötlands län

Weer Södermanlands län Weer Kalmar län Weer Kalmar län Weer Kalmar län Weer Kalmar län Weer Kalmar län Weer Värmlands län Weer Kalmar län Weer Jönköpings län Weer Södermanlands län Weer Västra Götalands län Weer Örebro län
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Linköping LinköpingLinköping Motala MotalaMotala Norrköping NorrköpingNorrköping Harstena HarstenaHarstena Boxholm BoxholmBoxholm Kinda KindaKinda © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Stockholm tijdzone: Europe/Stockholm

Temperatuur

Temperatuur Europa

Neerslag

Neerslag Europa

Weer in Harstena, 27.01.2020

Op maandag is het tijdens het grootste deel van de dag geheel bewolkt, maar overwegend droog. 's Avonds verwachten we bewolkt weer met lichte regen. 's Nachts gaat dit over in overwegend grijs, maar over het algemeen droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. De zuidenwind waait zwak tot matig, tijdens windstoten hard.

Weer in Horn, 27.01.2020

Op maandag is het langere tijd overwegend grijs, maar over het algemeen droog. 's Middags gaat dit over in bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De nacht brengt ons geheel bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Kettstaka, 27.01.2020

In de ochtend is het nog geheel bewolkt, maar overwegend droog. De tweede helft van de dag brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. Er waait een matige zuidenwind.

Weer in Linköping City Airport, 27.01.2020

Op maandag is het langere tijd overwegend grijs, maar over het algemeen droog. De namiddags brengt ons bewolkt weer met lichte regen. 's Nachts heerst er overwegend bewolkt, maar meest droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Malexander, 27.01.2020

Op maandag is het langere tijd overwegend grijs, maar over het algemeen droog. De namiddag dient zich bewolkt met lichte regen aan. De nacht brengt ons veranderlijk bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Norrköping-SMHI Center, 27.01.2020

Op maandag is het langere tijd geheel bewolkt, maar overwegend droog. De avond brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. De wind waait zwak uit het zuiden.