Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Östergötlands län

Weer Södermanlands län Weer Kalmar län Weer Kalmar län Weer Kalmar län Weer Kalmar län Weer Kalmar län Weer Värmlands län Weer Kalmar län Weer Jönköpings län Weer Södermanlands län Weer Västra Götalands län Weer Örebro län
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Linköping LinköpingLinköping Motala MotalaMotala Norrköping NorrköpingNorrköping Harstena HarstenaHarstena Boxholm BoxholmBoxholm Kinda KindaKinda © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Stockholm tijdzone: Europe/Stockholm

Vliegweer

Vliegweer Europa

Wolken

Wolken Europa

Weer in Harstena, 17.09.2019

Op dinsdag is het in de ochtend nog afwisselend bewolkt en zonnig. 's Middags gaat dit over in veranderend bewolkt weer met enkele regenbuien. De late avond brengt ons af en toe licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. De noordwestenwind waait zwak tot matig, tijdens windstoten krachtig.

Weer in Horn, 17.09.2019

Op dinsdag is het langere tijd afwisselend zonnig en bewolkt. 's Middags heerst er veranderlijk bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. 's Avonds verwachten we af en toe licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 12 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. De in het begin nog matige noordwestenwind neemt af en waait nog zwak.

Weer in Kettstaka, 17.09.2019

Op dinsdag is het langere tijd afwisselend bewolkt en zonnig. 's Middags gaat dit over in veranderlijk bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. De avond brengt ons af en toe licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.

Weer in Linköping City Airport, 17.09.2019

In de vroege ochtend is het veranderlijk bewolkt. In de loop van de ochtend wordt het veranderlijk bewolkt met enkele lichte regenbuien. De avond laat zich zien met veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. Er waait een matige tot matige tijdens windstoten krachtige noordwestenwind.

Weer in Malexander, 17.09.2019

Op dinsdag is het langere tijd meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt. De namiddags brengt ons veranderend bewolkt weer met enkele regenbuien. 's Avonds laat heerst er af en toe licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.

Weer in Norrköping-SMHI Center, 17.09.2019

Op dinsdagochtend is het nog afwisselend bewolkt en zonnig. Vanaf de middaguren heerst er wisselend bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. De late avond brengt ons vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.