Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Skåne län

Weer Blekinge län Weer Denemarken Weer Denemarken Weer Denemarken Weer Hallands län Weer Denemarken Weer Blekinge län Weer Kronobergs län
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Ängelholm ÄngelholmÄngelholm Falsterbo FalsterboFalsterbo Hässleholm HässleholmHässleholm Helsingborg HelsingborgHelsingborg Kristianstad KristianstadKristianstad Malmö MalmöMalmö Ystad YstadYstad Hörby HörbyHörby Svedala SvedalaSvedala © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Stockholm tijdzone: Europe/Stockholm

Temperatuur

Temperatuur Europa

Wolken

Wolken Europa

Stroming

Stroming Europa

Weer in Ängelholm-Barkåkra, 17.09.2019

In de vroege ochtend is het veranderlijk bewolkt. In de loop van de ochtend heerst er wisselend bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. De late avond brengt ons helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 12 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. De in het begin vrij krachtige, tijdens windstoten stormachtige noordwestenwind waait 's nachts zwak.

Weer in Falsterbo, 17.09.2019

Op dinsdagochtend is het nog overwegend helder. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer veranderlijk bewolkt met enkele lichte regenbuien. De late avond brengt ons hooguit licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 13 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. De westenwind waait vrij krachtig tot krachtig, tijdens windstoten zware storm.

Weer in Helsingborg, 17.09.2019

In de vroege ochtend is het vaak bewolkt, maar bijna overal droog. In de loop van de ochtend wordt het bewolkt met nu en dan lichte regen. De middag laat zich zien met veranderend bewolkt weer met enkele regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 12 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. De in het begin matige, tijdens windstoten krachtige noordwestenwind waait 's nachts zwak.

Weer in Horby, 17.09.2019

Op dinsdagochtend is het nog bewolkt met lichte regen. Vanaf de middaguren heerst er veranderend bewolkt weer met enkele regenbuien. De late avond brengt ons helder tot licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Kristianstad Airport, 17.09.2019

Op dinsdagochtend is het nog afwisselend bewolkt en zonnig. Vanaf de middaguren heerst er wisselend bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. De avond brengt ons veranderlijk bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 13 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. Er waait een matige tot matige tijdens windstoten harde noordwestenwind.

Weer in Ljungbyhed, 17.09.2019

Na het afwisselend zonnige en bewolkte weer van de ochtend krijgt het weerstype bewolkt weer met lichte regen vorm. De middag laat zich zien met veranderlijk bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 12 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. De noordwestenwind waait vervolgens vrij krachtig, tijdens windstoten stormachtig, 's nachts zwak.

Weer in Malmö, 17.09.2019

Op dinsdag is het langere tijd afwisselend bewolkt en zonnig. De namiddag dient zich veranderlijk bewolkt met enkele lichte regenbuien aan. De avond brengt ons bewolkt weer met af en toe een opklaring. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 13 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. De wind waait zwak tot matig, tijdens windstoten hard uit het noordwesten.

Weer in Malmö-Sturup, 17.09.2019

Op dinsdag is het langere tijd vrij zonnig. De namiddags brengt ons wisselend bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. 's Avonds heerst er hooguit licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 12 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. De noordwestenwind waait vervolgens vrij krachtig, tijdens windstoten stormachtig, 's nachts zwak.

Weer in Rynge, 17.09.2019

Op dinsdagochtend is het nog veranderlijk bewolkt. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer veranderlijk bewolkt met enkele lichte regenbuien. De avond brengt ons veranderlijk bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 12 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. De in het begin vrij krachtige, tijdens windstoten stormachtige noordwestenwind waait 's nachts zwak.