Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Skåne län

Weer Blekinge län Weer Denemarken Weer Denemarken Weer Denemarken Weer Hallands län Weer Denemarken Weer Blekinge län Weer Kronobergs län
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Ängelholm ÄngelholmÄngelholm Falsterbo FalsterboFalsterbo Hässleholm HässleholmHässleholm Helsingborg HelsingborgHelsingborg Kristianstad KristianstadKristianstad Malmö MalmöMalmö Ystad YstadYstad Hörby HörbyHörby Svedala SvedalaSvedala © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Stockholm tijdzone: Europe/Stockholm

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Europa

Neerslag

Neerslag Europa

Zon

Zon Europa

Weer in Ängelholm-Barkåkra, 05.07.2020

Op zondag is het langere tijd bewolkt met lichte regen. 's Avonds heerst er wisselend bewolkt weer, maar ook opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. De zuidwestenwind waait matig tot vrij krachtig, tijdens windstoten stormachtig.

Weer in Falsterbo, 05.07.2020

Op zondag is het langere tijd bewolkt met lichte regen. De avond brengt ons hooguit licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. Er waait een vrij krachtige tot krachtige tijdens windstoten stormachtige zuidwestenwind.

Weer in Helsingborg, 05.07.2020

Na het bijna overal zwaar bewolkte, maar overwegend droge weer van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag bewolkt weer met lichte regen. De avond brengt ons onbewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. De wind waait zwak tot matig, tijdens windstoten hard uit het zuidwesten.

Weer in Horby, 05.07.2020

Op zondag is het langere tijd bewolkt met lichte regen. 's Avonds heerst er hooguit licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. Er waait een matige tot matige wind uit zuidwestelijke richtingen.

Weer in Kristianstad Airport, 05.07.2020

Op zondag is het langere tijd bewolkt met lichte regen. In de namiddag gaat dit over in wisselend bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. De wind waait zwak tot matig, tijdens windstoten hard uit het zuidwesten.

Weer in Ljungbyhed, 05.07.2020

Op zondag is het langere tijd bewolkt met lichte regen. In de namiddag heerst er veranderlijk bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. De 's avonds verfrissende zuidwestenwind waait gemiddeld vrij krachtig, tijdens windstoten hard.

Weer in Malmö, 05.07.2020

Op zondag is het in de ochtend nog bewolkt, maar overwegend droog. 's Middags gaat dit over in bewolkt weer met lichte regen. De avond brengt ons onbewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. De wind waait zwak tot matig, tijdens windstoten hard uit het zuidwesten.

Weer in Malmö-Sturup, 05.07.2020

Op zondag is het langere tijd bewolkt met lichte regen. De namiddag dient zich wisselend bewolkt aan. De avond brengt ons hooguit licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. De wind waait matig tot vrij krachtig, tijdens windstoten stormachtig uit het zuidwesten.

Weer in Rynge, 05.07.2020

In de vroege ochtend is het bewolkt, maar overwegend droog. In de loop van de ochtend wordt het bewolkt met nu en dan lichte regen. De namiddag laat zich zien met afwisselend bewolkt en zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. De in het begin vrij krachtige, tijdens windstoten harde zuidwestenwind waait 's nachts zwak.