Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Skåne län

Weer Blekinge län Weer Denemarken Weer Denemarken Weer Denemarken Weer Hallands län Weer Denemarken Weer Blekinge län Weer Kronobergs län
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Ängelholm ÄngelholmÄngelholm Falsterbo FalsterboFalsterbo Hässleholm HässleholmHässleholm Helsingborg HelsingborgHelsingborg Kristianstad KristianstadKristianstad Malmö MalmöMalmö Ystad YstadYstad Hörby HörbyHörby Svedala SvedalaSvedala © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Stockholm tijdzone: Europe/Stockholm

Temperatuur

Temperatuur Europa

Stroming

Stroming Europa

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Europa

Weer in Ängelholm-Barkåkra, 27.01.2020

Na het overwegend bewolkte, maar meest droge weer van de ochtend heerst er tijdelijk bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De nacht brengt ons veranderlijk bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. De wind waait zwak tot matig, tijdens windstoten hard uit het zuiden.

Weer in Falsterbo, 27.01.2020

Op maandag is het in de ochtend nog geheel bewolkt, maar overwegend droog. Vanaf de middag verwachten we bewolkt weer met lichte regen. 's Avonds heerst er overwegend bewolkt, maar meest droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. De zuidenwind waait matig tot vrij krachtig, tijdens windstoten stormachtig.

Weer in Helsingborg, 27.01.2020

Na het bewolkt, maar overwegend droog weer van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De nacht brengt ons veranderlijk bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. De in het begin nog matige zuidenwind neemt af en waait nog zwak.

Weer in Horby, 27.01.2020

In de ochtend is het nog geheel bewolkt, maar overwegend droog. De tweede helft van de dag brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Kristianstad Airport, 27.01.2020

Op maandag is het in de ochtend nog overwegend grijs, maar over het algemeen droog. Vanaf de middag verwachten we bewolkt weer met lichte regen. 's Nachts heerst er geheel bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Ljungbyhed, 27.01.2020

In de vroege ochtend is het overwegend grijs, maar over het algemeen droog. In de loop van de ochtend wordt het bewolkt met nu en dan lichte regen. De late avond laat zich zien met bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. Er waait een matige zuidenwind.

Weer in Malmö, 27.01.2020

Na het overwegend bewolkte, maar meest droge weer van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag bewolkt weer met lichte regen. De avond brengt ons overwegend bewolkt, maar meest droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Malmö-Sturup, 27.01.2020

Na het overwegend bewolkte, maar meest droge weer van de ochtend gaat dit al tijdens de eerste helft van de dag over in bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. De wind waait zwak tot matig, tijdens windstoten hard uit het zuiden.

Weer in Rynge, 27.01.2020

Na het overwegend bewolkte, maar meest droge weer van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De avond brengt ons overwegend bewolkt, maar meest droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. De zuidenwind waait zwak tot matig, tijdens windstoten krachtig.