Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Västerbottens län

Weer Norrbottens län Weer Norrbottens län Weer Finland Weer Finland Weer Finland Weer Finland Weer Finland Weer Västernorrlands län Weer Noorwegen Weer Jämtlands län Weer Norrbottens län
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Dorotea DoroteaDorotea Hemavan HemavanHemavan Skellefteå SkellefteåSkellefteå Sorsele SorseleSorsele Stekenjokk StekenjokkStekenjokk Vilhelmina VilhelminaVilhelmina Lycksele LyckseleLycksele Umeå UmeåUmeå Storuman StorumanStoruman © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Stockholm tijdzone: Europe/Stockholm

Neerslag

Neerslag Europa

Temperatuur

Temperatuur Europa

Weer in Bursjön, 17.09.2019

Op dinsdag is het langere tijd veranderlijk bewolkt. 's Middags gaat dit over in bewolkt weer met lichte regen. De avond brengt ons veranderlijk bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Hemavan, 17.09.2019

Op dinsdag is het overdag bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog. 's Avonds is er bewolkt weer met nu en dan lichte regen. 's Avonds laat zet bewolkt, maar grotendeels droog weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.

Weer in Hoting, 17.09.2019

In de vroege ochtend is het vaak bewolkt, maar bijna overal droog. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt weer. De namiddag brengt ons vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.

Weer in Lycksele, 17.09.2019

Op dinsdag is het langere tijd bewolkt, maar grotendeels droog. 's Middags heerst er bewolkt weer met nu en dan lichte regen. 's Avonds verwachten we bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.

Weer in Skellefteå, 17.09.2019

dinsdag brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Stekenjokk, 17.09.2019

dinsdag brengt ons vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 3 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. De matige tot matige, tijdens windstoten harde wind waait vervolgens uit het noorden, 's nachts uit het westen.

Weer in Umeå, 17.09.2019

Op dinsdag is het in de ochtend nog afwisselend bewolkt en zonnig. Vanaf de middag verwachten we bewolkt weer met lichte regen. 's Avonds laat heerst er vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Vilhelmina, 17.09.2019

Op dinsdag is het langere tijd veranderlijk bewolkt. 's Middags gaat dit over in bewolkt, maar overwegend droog weer. De late avond brengt ons bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. De wind waait zwak uit het noorden.