Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Västerbottens län

Weer Norrbottens län Weer Norrbottens län Weer Finland Weer Finland Weer Finland Weer Finland Weer Finland Weer Västernorrlands län Weer Noorwegen Weer Jämtlands län Weer Norrbottens län
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Dorotea DoroteaDorotea Hemavan HemavanHemavan Skellefteå SkellefteåSkellefteå Sorsele SorseleSorsele Stekenjokk StekenjokkStekenjokk Vilhelmina VilhelminaVilhelmina Lycksele LyckseleLycksele Umeå UmeåUmeå Storuman StorumanStoruman © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Stockholm tijdzone: Europe/Stockholm

Zon

Zon Europa

Vliegweer

Vliegweer Europa

Weer in Bursjön, 27.01.2020

Op maandag verwachten we bewolkt weer met lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -11 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -11°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Hemavan, 27.01.2020

Op maandag verwachten we bewolkt weer met plaatselijk lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -10 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -10°C. De zuidoostenwind waait zwak, tijdens windstoten hard.

Weer in Hoting, 27.01.2020

Op maandag verwachten we bewolkt weer met lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -7 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -5°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Lycksele, 27.01.2020

Op maandag verwachten we bewolkt weer met plaatselijk lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -10 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -7°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Skellefteå, 27.01.2020

Op maandag verwachten we bewolkt weer met lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -9 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -5°C. De wind waait zwak en komt uit noordoostelijke richtingen.

Weer in Stekenjokk, 27.01.2020

Op maandag is het bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog. De ochtendtemperaturen liggen rond de -13 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -12 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -14°C. De wind waait vrij krachtig tot krachtig, tijdens windstoten stormachtig uit het zuidoosten.

Weer in Umeå, 27.01.2020

Op maandag moeten we rekening houden met bewolkt weer met lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -7 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -4°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Vilhelmina, 27.01.2020

Op maandag verwachten we bewolkt weer met lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -9 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -8°C. Er waait een zwakke oostenwind.