Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Västernorrlands län

Weer Jämtlands län Weer Jämtlands län Weer Västerbottens län Weer Gävleborgs län
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Härnösand HärnösandHärnösand Junsele JunseleJunsele Örnsköldsvik ÖrnsköldsvikÖrnsköldsvik Sundsvall SundsvallSundsvall Sollefteå SollefteåSollefteå Ånge ÅngeÅnge © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Stockholm tijdzone: Europe/Stockholm

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Europa

Zon

Zon Europa

Weer in Junsele A, 17.09.2019

Op dinsdag is het tijdens het grootste deel van de dag vrij zonnig. 's Avonds verwachten we bewolkt weer met nu en dan lichte regen. 's Avonds laat gaat dit over in veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.

Weer in Kramfors, 17.09.2019

Op dinsdag is het tijdens het grootste deel van de dag bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog. 's Avonds verwachten we bewolkt weer met nu en dan lichte regen. 's Avonds laat gaat dit over in bewolkt weer met af en toe een opklaring. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 12 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Lungo, 17.09.2019

Op dinsdag is het de hele dag door veranderlijk bewolkt. Tijdens de late avond heerst er bewolkt weer met nu en dan lichte regen. ‘s Nacht verwachten we veranderlijk bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 12 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. Er waait een matige tot matige tijdens windstoten harde noordenwind.

Weer in Örnsköldsvik, 17.09.2019

Op dinsdag is het tijdens het grootste deel van de dag vaak bewolkt, maar bijna overal droog. 's Avonds verwachten we bewolkt weer met lichte regen. 's Nachts gaat dit over in licht bewolkt weer, met brede opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Rasta, 17.09.2019

Op dinsdagochtend is het nog bewolkt, maar grotendeels droog. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt. De avond brengt ons vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.

Weer in Torpshammer, 17.09.2019

Op dinsdag is het in de ochtend nog bewolkt met lichte regen. 's Middags gaat dit over in langere tijd bewolkt weer. De avond brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.