Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Västmanlands län

Weer Uppsala län Weer Södermanlands län Weer Södermanlands län Weer Södermanlands län Weer Södermanlands län Weer Södermanlands län Weer Södermanlands län Weer Södermanlands län Weer Stockholms län Weer Uppsala län Weer Uppsala län Weer Södermanlands län Weer Södermanlands län Weer Södermanlands län Weer Stockholms län Weer Östergötlands län Weer Stockholms län Weer Gävleborgs län Weer Södermanlands län Weer Uppsala län Weer Örebro län Weer Dalarnas län
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Arboga ArbogaArboga Fagersta FagerstaFagersta Sala SalaSala Västerås VästeråsVästerås © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Stockholm tijdzone: Europe/Stockholm

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Europa

Temperatuur

Temperatuur Europa

Wolken

Wolken Europa

Weer in Borlänge, 05.07.2020

In de vroege ochtend is het nauwelijks bewolkt. In de loop van de ochtend wordt het bewolkt met lichte regen. De avond laat zich zien met wisselend bewolkt weer met enkele regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Eskilstuna, 05.07.2020

In de vroege ochtend is het grijs, maar overwegend droog. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar bewolkt weer met lichte regen. De avond brengt ons wisselend bewolkt weer met enkele regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. 's nachts steekt er een matige, met tijdens windstoten krachtige zuidwestenwind op.

Weer in Sala, 05.07.2020

In de vroege ochtend is het wisselend bewolkt, maar meestal droog. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar bewolkt weer met lichte regen. De avond brengt ons wisselend bewolkt weer met enkele regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Västerås, 05.07.2020

Na het deels bewolkte, deels ook zonnige weer van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag bewolkt weer met perioden met regen. De namiddag brengt ons wisselend bewolkt weer met enkele (onweers)buien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. 's nachts steekt er een matige, met tijdens windstoten harde zuidwestenwind op.