Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Västra Götalands län

Weer Noorwegen Weer Noorwegen Weer Noorwegen Weer Noorwegen Weer Denemarken Weer Denemarken Weer Denemarken Weer Östergötlands län Weer Kronobergs län Weer Hallands län Weer Noorwegen Weer Värmlands län Weer Jönköpings län Weer Örebro län
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Borås BoråsBorås Falköping FalköpingFalköping Gotenburg GotenburgGotenburg Lidköping LidköpingLidköping Skövde SkövdeSkövde Tanum TanumTanum Trollhättan TrollhättanTrollhättan Mellerud MellerudMellerud Dals-Ed Dals-EdDals-Ed © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Stockholm tijdzone: Europe/Stockholm

Vliegweer

Vliegweer Europa

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Europa

Temperatuur

Temperatuur Europa

Weer in Bergarud, 27.01.2020

Op maandagochtend is het nog geheel bewolkt, maar grotendeels droog. Vanaf de middaguren heerst er bewolkt weer met lichte regen. De late avond brengt ons wisselend bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. De wind waait zwak uit zuidelijke richtingen.

Weer in Blomskog, 27.01.2020

Na het overwegend grijze, maar over het algemeen droge weer van de ochtend krijgt het weerstype bewolkt weer met lichte regen vorm. De late avond laat zich zien met wisselend bewolkt weer met enkele regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Göteborg, 27.01.2020

Op maandagochtend is het nog bewolkt met nu en dan lichte regen. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer bewolkt met perioden met regen. De late avond brengt ons veranderend bewolkt weer met enkele regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Hud, 27.01.2020

Na het overwegend grijze, maar over het algemeen droge weer van de ochtend krijgt het weerstype bewolkt weer met lichte regen vorm. De avond laat zich zien met veranderlijk bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Kymbo, 27.01.2020

Op maandag is het in de ochtend nog bewolkt, maar overwegend droog. Vanaf de middag verwachten we bewolkt weer met nu en dan lichte regen. 's Nachts heerst er bewolkt, maar grotendeels droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. Er waait een matige wind uit zuidelijke richtingen.

Weer in Lidköping, 27.01.2020

Op maandag is het in de ochtend nog geheel bewolkt, maar grotendeels droog. Vanaf de middag verwachten we bewolkt weer met lichte regen. 's Avonds laat heerst er wisselend bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. De wind waait zwak tot matig, tijdens windstoten krachtig uit het zuiden.

Weer in Rangedala, 27.01.2020

Na het bewolkt, maar overwegend droog weer van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag bewolkt weer met lichte regen. De nacht brengt ons veranderend bewolkt weer met enkele regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. Er waait een matige wind uit het zuiden.

Weer in skövde, 27.01.2020

Op maandag is het langere tijd geheel bewolkt, maar grotendeels droog. 's Middags heerst er bewolkt weer met nu en dan lichte regen. 's Avonds laat verwachten we bewolkt, maar grotendeels droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. Er waait een matige zuidenwind.

Weer in Torpabron, 27.01.2020

Na het overwegend grijze, maar over het algemeen droge weer van de ochtend krijgt het weerstype bewolkt weer met nu en dan lichte regen vorm. De late avond laat zich zien met veranderlijk bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. De wind waait zwak uit het zuiden.