Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Västra Götalands län

Weer Noorwegen Weer Noorwegen Weer Noorwegen Weer Noorwegen Weer Denemarken Weer Denemarken Weer Denemarken Weer Östergötlands län Weer Kronobergs län Weer Hallands län Weer Noorwegen Weer Värmlands län Weer Jönköpings län Weer Örebro län
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Borås BoråsBorås Falköping FalköpingFalköping Gotenburg GotenburgGotenburg Lidköping LidköpingLidköping Skövde SkövdeSkövde Tanum TanumTanum Trollhättan TrollhättanTrollhättan Mellerud MellerudMellerud Dals-Ed Dals-EdDals-Ed © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Stockholm tijdzone: Europe/Stockholm

Temperatuur

Temperatuur Europa

Zon

Zon Europa

Neerslag

Neerslag Europa

Weer in Bergarud, 05.07.2020

Op zondagochtend is het nog bewolkt met nu en dan lichte regen. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer veranderlijk bewolkt met enkele lichte regenbuien. De namiddag brengt ons vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. De zuidwestenwind neemt 's avonds toe en waait vrij krachtig, tijdens windstoten stormachtig.

Weer in Blomskog, 05.07.2020

Op zondag is het in de ochtend nog bewolkt met lichte regen. Vanaf de middag verwachten we veranderlijk bewolkt weer met enkele zware regenbuien. In de namiddag heerst er bewolkt weer met perioden met regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Göteborg, 05.07.2020

Op zondag is het de hele dag door bewolkt met perioden met regen. Tijdens de nacht gaat dit over in nauwelijks bewolkt of helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. De zuidwestenwind neemt 's avonds toe en waait matig, tijdens windstoten hard.

Weer in Hud, 05.07.2020

Op zondagochtend is het nog bewolkt met lichte regen. Vanaf de middaguren heerst er veranderlijk bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. De namiddag brengt ons deels bewolkt, deels ook zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Kymbo, 05.07.2020

Op zondag is het in de ochtend nog bewolkt met lichte regen. Vanaf de middag verwachten we veranderlijk bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. In de namiddag heerst er bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. 's avonds steekt er een vrij krachtige, met tijdens windstoten stormachtige zuidwestenwind op.

Weer in Lidköping, 05.07.2020

Op zondag is het in de ochtend nog bewolkt met lichte regen. 's Middags gaat dit over in wisselend bewolkt weer met enkele regenbuien. De avond brengt ons licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. De zuidwestenwind neemt 's avonds toe en bereikt tijdens windstoten een windsterkte van 8.

Weer in Rangedala, 05.07.2020

Op zondag verwachten we bewolkt weer met perioden met regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in skövde, 05.07.2020

Op zondag is het in de ochtend nog bewolkt met lichte regen. Vanaf de middag verwachten we wisselend bewolkt weer met enkele regenbuien. In de namiddag heerst er bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. De zuidwestenwind neemt 's avonds toe en waait vrij krachtig, tijdens windstoten hard.

Weer in Torpabron, 05.07.2020

Op zondagochtend is het nog bewolkt met lichte regen. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer veranderlijk bewolkt met enkele lichte regenbuien. De namiddag brengt ons deels bewolkt, deels ook zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. 's avonds steekt er een vrij krachtige, met tijdens windstoten stormachtige zuidwestenwind op.