Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Afrika

Weer Europa Weer Mozambique Weer Europa Weer Congo-Kinshasa Weer Europa Weer Namibië Weer Europa Weer Europa Weer Europa Weer Guinee-Bissau Weer Equatoriaal-Guinea Weer Swaziland Weer Burundi Weer Europa Weer Djibouti Weer Rwanda Weer Malawi Weer Lesotho Weer Sierra Leone Weer Europa Weer Togo Weer Zambia Weer Gabon Weer Burkina Faso Weer Ethiopië Weer Malawi Weer Niger Weer Angola Weer Liberia Weer Zimbabwe Weer Somalië Weer Libische Arabische Republiek Weer Tsjaad Weer Marokko Weer Mali Weer Mozambique Weer Benin Weer Algerije Weer Congo-Brazzaville Weer Botswana Weer Azië Weer Soedan Weer Zuid-Afrika Weer Kenia Weer Kameroen Weer Tunesië Weer Congo-Kinshasa Weer Madagaskar Weer Mauritanië Weer Oeganda Weer Namibië Weer Ghana Weer Centraal-Afrikaanse Republiek Weer Westsahara Weer Senegal Weer Guinee Weer Nigeria Weer Egypte Weer Ivoorkust Weer Eritrea Weer Tanzania
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Cape Town Cape TownCape Town Dakar DakarDakar Caïro CaïroCaïro Mombassa MombassaMombassa Rabat RabatRabat Tamanrasset TamanrassetTamanrasset Tunis TunisTunis Khartoum KhartoumKhartoum Libreville LibrevilleLibreville Ndjamena NdjamenaNdjamena Abidjan AbidjanAbidjan Antananarivo/Ivato Intl Antananarivo/Ivato IntlAntananarivo/Ivato Intl Windhoek WindhoekWindhoek © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Africa/Brazzaville tijdzone: Africa/Brazzaville

Wolken

Wolken Afrika

Zon

Zon Afrika

Stroming

Stroming Afrika

Weer in Abidjan, 23.08.2019

Na het overwegend bewolkte, maar meest droge weer van de ochtend krijgt het weerstype vrij zonnig vorm. De avond laat zich zien met vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 28 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 22°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Antananarivo/Ivato Intl, 23.08.2019

In de vroege ochtend is het veranderlijk bewolkt, maar meestal droog. In de loop van de ochtend heerst er bewolkt weer met lichte regen. De middag brengt ons bewolkt, maar grotendeels droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. De zuidoostenwind neemt in de namiddag toe en waait matig.

Weer in Cape Town Int. Airport, 23.08.2019

Op donderdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 23 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Dakar/Yoff, 23.08.2019

Na het wisselend bewolkte weer met enkele (onweers)buien van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag bewolkt weer met perioden met regen. De middag brengt ons wisselend bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 26 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 29 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.

Weer in Kairo Cairo/Intl, 23.08.2019

Op donderdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 26 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 35 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. 's nachts steekt er een matige, met tijdens windstoten harde noordenwind op.

Weer in Khartoum, 23.08.2019

Op donderdag is het in de ochtend nog nauwelijks bewolkt. 's Middags gaat dit over in bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. De avond brengt ons bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 29 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 38 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 29°C. De wind waait zwak, tijdens windstoten zwak uit het zuidwesten.

Weer in Libreville, 23.08.2019

In de vroege ochtend is het bewolkt met lichte regen. In de loop van de ochtend heerst er bewolkt, maar grotendeels droog weer. De avond brengt ons bewolkt, maar grotendeels droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 28 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. De zuidwestenwind waait zwak.

Weer in Mombasa, 23.08.2019

Op donderdag is het langere tijd grotendeels zonnig. 's Middags gaat dit over in vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De avond brengt ons licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 29 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. in de middag steekt er een matige, met tijdens windstoten harde zuidenwind op.

Weer in Ndjamena, 23.08.2019

Op donderdag is het overdag meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt. 's Avonds is er bewolkt weer met perioden met regen. 's Nachts zet hooguit licht bewolkt weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Rabat-Sale, 23.08.2019

Op donderdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 19°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.

Weer in Tamanrasset/Aguenn, 23.08.2019

Op donderdag is het langere tijd vrij zonnig. De namiddags brengt ons wisselend bewolkt weer met enkele (onweers)buien. 's Nachts heerst er grotendeels helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 22°C. Er waait een matige tot matige tijdens windstoten stormachtige oostenwind.

Weer in Tunis-Carthage, 23.08.2019

Op donderdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 34 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. De oostenwind waait in de namiddag steeds meer matig.

Weer in Windhoek, 23.08.2019

Op donderdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 24 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. De wind waait zwak uit het oosten.