Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Afrika

Weer Europa Weer Mozambique Weer Europa Weer Congo-Kinshasa Weer Europa Weer Namibië Weer Europa Weer Europa Weer Europa Weer Guinee-Bissau Weer Equatoriaal-Guinea Weer Swaziland Weer Burundi Weer Europa Weer Djibouti Weer Rwanda Weer Malawi Weer Lesotho Weer Sierra Leone Weer Europa Weer Togo Weer Zambia Weer Gabon Weer Burkina Faso Weer Ethiopië Weer Malawi Weer Niger Weer Angola Weer Liberia Weer Zimbabwe Weer Somalië Weer Libische Arabische Republiek Weer Tsjaad Weer Marokko Weer Mali Weer Mozambique Weer Benin Weer Algerije Weer Congo-Brazzaville Weer Botswana Weer Azië Weer Soedan Weer Zuid-Afrika Weer Kenia Weer Kameroen Weer Tunesië Weer Congo-Kinshasa Weer Madagaskar Weer Mauritanië Weer Oeganda Weer Namibië Weer Ghana Weer Centraal-Afrikaanse Republiek Weer Westsahara Weer Senegal Weer Guinee Weer Nigeria Weer Egypte Weer Ivoorkust Weer Eritrea Weer Tanzania
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Cape Town Cape TownCape Town Dakar DakarDakar Caïro CaïroCaïro Mombassa MombassaMombassa Rabat RabatRabat Tamanrasset TamanrassetTamanrasset Tunis TunisTunis Khartoum KhartoumKhartoum Libreville LibrevilleLibreville Ndjamena NdjamenaNdjamena Abidjan AbidjanAbidjan Antananarivo/Ivato Intl Antananarivo/Ivato IntlAntananarivo/Ivato Intl Windhoek WindhoekWindhoek © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Africa/Brazzaville tijdzone: Africa/Brazzaville

Neerslag

Neerslag Afrika

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Afrika

Luchtdruk

Luchtdruk Afrika

Weer in Abidjan, 25.05.2017

Op donderdag is het in de ochtend nog bewolkt met perioden met regen. 's Middags gaat dit over in wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De late avond brengt ons bewolkt weer met perioden met regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 26 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Antananarivo/Ivato Intl, 25.05.2017

Op donderdag is het langere tijd wisselend bewolkt. De avond brengt ons soms wat wolken maar overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 24 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Cape Town Int. Airport, 25.05.2017

Op donderdag is het deels bewolkt, deels ook zonnig. In de nacht voor vrijdag heerst er bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Dakar/Yoff, 25.05.2017

Op donderdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 22 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 27 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 22°C. De noordenwind neemt in de namiddag toe en waait matig, tijdens windstoten hard.

Weer in Kairo Cairo/Intl, 25.05.2017

Op donderdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 20 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 19°C. 's nachts steekt er een matige, met tijdens windstoten harde noordenwind op.

Weer in Khartoum, 25.05.2017

In de ochtend is het nog zonnig. De tweede helft van de dag brengt ons bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 32 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 42 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 32°C. De noordenwind waait zwak tot matig, tijdens windstoten hard.

Weer in Libreville, 25.05.2017

In de vroege ochtend is het bewolkt met perioden met regen. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar overwegend grijs, maar over het algemeen droog weer. De late avond brengt ons bewolkt weer met perioden met regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Mombasa, 25.05.2017

Op donderdagochtend is het nog overwegend helder. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer wisselend bewolkt. De late avond brengt ons soms wat wolken maar overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. 's avonds steekt er een matige, met tijdens windstoten harde zuidenwind op.

Weer in Ndjamena, 25.05.2017

Op donderdag is het overdag wisselend bewolkt. 's Avonds is er veranderlijk bewolkt weer met enkele (onweers)buien. 's Avonds laat zet soms wat wolken maar overwegend helder weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 27 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 37 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 27°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Rabat-Sale, 25.05.2017

donderdag brengt ons deels bewolkt, deels ook zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 18 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 24 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 17°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.

Weer in Tamanrasset/Aguenn, 25.05.2017

Op donderdag is het langere tijd overwegend helder. De namiddags brengt ons veranderlijk bewolkt weer. 's Avonds heerst er nauwelijks bewolkt of helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 33 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. De in het begin matige, tijdens windstoten harde zuidenwind waait 's avonds laat zwak.

Weer in Tunis-Carthage, 25.05.2017

Op donderdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 29 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 18°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Windhoek, 25.05.2017

Op donderdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 23 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.