Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Afrika

Weer Europa Weer Mozambique Weer Europa Weer Congo-Kinshasa Weer Europa Weer Namibië Weer Europa Weer Europa Weer Europa Weer Guinee-Bissau Weer Equatoriaal-Guinea Weer Swaziland Weer Burundi Weer Europa Weer Djibouti Weer Rwanda Weer Malawi Weer Lesotho Weer Sierra Leone Weer Europa Weer Togo Weer Zambia Weer Gabon Weer Burkina Faso Weer Ethiopië Weer Malawi Weer Niger Weer Angola Weer Liberia Weer Zimbabwe Weer Somalië Weer Libische Arabische Republiek Weer Tsjaad Weer Marokko Weer Mali Weer Mozambique Weer Benin Weer Algerije Weer Congo-Brazzaville Weer Botswana Weer Azië Weer Soedan Weer Zuid-Afrika Weer Kenia Weer Kameroen Weer Tunesië Weer Congo-Kinshasa Weer Madagaskar Weer Mauritanië Weer Oeganda Weer Namibië Weer Ghana Weer Centraal-Afrikaanse Republiek Weer Westsahara Weer Senegal Weer Guinee Weer Nigeria Weer Egypte Weer Ivoorkust Weer Eritrea Weer Tanzania
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Cape Town Cape TownCape Town Dakar DakarDakar Caïro CaïroCaïro Mombassa MombassaMombassa Rabat RabatRabat Tamanrasset TamanrassetTamanrasset Tunis TunisTunis Khartoum KhartoumKhartoum Libreville LibrevilleLibreville Ndjamena NdjamenaNdjamena Abidjan AbidjanAbidjan Antananarivo/Ivato Intl Antananarivo/Ivato IntlAntananarivo/Ivato Intl Windhoek WindhoekWindhoek © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Africa/Brazzaville tijdzone: Africa/Brazzaville

Vliegweer

Vliegweer Afrika

Stroming

Stroming Afrika

Neerslag

Neerslag Afrika

Weer in Abidjan, 22.11.2018

Op donderdag is het tijdens het grootste deel van de dag wisselend bewolkt. 's Avonds verwachten we bewolkt weer met perioden met regen. 's Nachts gaat dit over in wisselend bewolkt weer, maar ook opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 26 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 26°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Antananarivo/Ivato Intl, 22.11.2018

In de vroege ochtend is het hooguit licht bewolkt, verder zonnig. In de loop van de ochtend wordt het redelijk bewolkt, maar meestal droog. De late avond laat zich zien met bewolkt weer met perioden met regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 28 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 17°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Cape Town Int. Airport, 22.11.2018

Op donderdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 24 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. De zuidenwind waait matig tot vrij krachtig, tijdens windstoten stormachtig.

Weer in Dakar/Yoff, 22.11.2018

Op donderdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 22 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 27 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 22°C. De noordenwind waait zwak tot matig, tijdens windstoten hard.

Weer in Kairo Cairo/Intl, 22.11.2018

Op donderdag kunnen we rekenen op grotendeels zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 20 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 26 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 18°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.

Weer in Khartoum, 22.11.2018

Op donderdag is het in de ochtend nog wolkeloos. 's Middags gaat dit over in overwegend bewolkt, maar meest droog weer. De namiddag brengt ons wolkeloos weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 26 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 35 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. De noordenwind waait zwak.

Weer in Libreville, 22.11.2018

In de vroege ochtend is het bewolkt met perioden met regen. In de loop van de ochtend heerst er geheel bewolkt, maar grotendeels droog weer. De avond brengt ons bewolkt weer met perioden met regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Mombasa, 22.11.2018

In de vroege ochtend is het nauwelijks bewolkt. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De avond brengt ons hooguit licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. 's avonds steekt er een matige, met tijdens windstoten krachtige oostenwind op.

Weer in Ndjamena, 22.11.2018

Op donderdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 37 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 17°C. in de morgen steekt er een matige, met tijdens windstoten harde noordoostenwind op.

Weer in Rabat-Sale, 22.11.2018

In de ochtend is het hooguit licht bewolkt, verder zonnig. Tijdens de middaguren gaat dit echter over in bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Tamanrasset/Aguenn, 22.11.2018

Op donderdag kunnen we rekenen op overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 28 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 17°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Tunis-Carthage, 22.11.2018

Op donderdag kunnen we rekenen op nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 24 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Windhoek, 22.11.2018

Op donderdag is het langere tijd wolkeloos. De namiddags brengt ons veranderlijk bewolkt weer met enkele (onweers)buien. 's Avonds laat heerst er bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 21 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 21°C. Er waait een zwakke oostenwind.