Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Afrika

Weer Europa Weer Mozambique Weer Europa Weer Congo-Kinshasa Weer Europa Weer Namibië Weer Europa Weer Europa Weer Europa Weer Guinee-Bissau Weer Equatoriaal-Guinea Weer Swaziland Weer Burundi Weer Europa Weer Djibouti Weer Rwanda Weer Malawi Weer Lesotho Weer Sierra Leone Weer Europa Weer Togo Weer Zambia Weer Gabon Weer Burkina Faso Weer Ethiopië Weer Malawi Weer Niger Weer Angola Weer Liberia Weer Zimbabwe Weer Somalië Weer Libische Arabische Republiek Weer Tsjaad Weer Marokko Weer Mali Weer Mozambique Weer Benin Weer Algerije Weer Congo-Brazzaville Weer Botswana Weer Azië Weer Soedan Weer Zuid-Afrika Weer Kenia Weer Kameroen Weer Tunesië Weer Congo-Kinshasa Weer Madagaskar Weer Mauritanië Weer Oeganda Weer Namibië Weer Ghana Weer Centraal-Afrikaanse Republiek Weer Westsahara Weer Senegal Weer Guinee Weer Nigeria Weer Egypte Weer Ivoorkust Weer Eritrea Weer Tanzania
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Cape Town Cape TownCape Town Dakar DakarDakar Caïro CaïroCaïro Mombassa MombassaMombassa Rabat RabatRabat Tamanrasset TamanrassetTamanrasset Tunis TunisTunis Khartoum KhartoumKhartoum Libreville LibrevilleLibreville Ndjamena NdjamenaNdjamena Abidjan AbidjanAbidjan Antananarivo/Ivato Intl Antananarivo/Ivato IntlAntananarivo/Ivato Intl Windhoek WindhoekWindhoek © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Africa/Brazzaville tijdzone: Africa/Brazzaville

Neerslag

Neerslag Afrika

Stroming

Stroming Afrika

Vliegweer

Vliegweer Afrika

Weer in Abidjan, 01.04.2017

Na het wisselend bewolkte, maar meestal droge weer van de ochtend krijgt het weerstype wisselend bewolkt weer met enkele regenbuien vorm. De middag laat zich zien met hooguit licht bewolkt, verder zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 26 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 33 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 26°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Antananarivo/Ivato Intl, 01.04.2017

In de vroege ochtend is het vrij zonnig. In de loop van de ochtend heerst er bewolkt weer met lichte regen. De middag brengt ons deels bewolkt, deels ook zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 18 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 25 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 18°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Cape Town Int. Airport, 01.04.2017

Op vrijdag is het in de ochtend nog vrij zonnig. Vanaf de middag verwachten we bewolkt weer met nu en dan lichte regen. In de namiddag heerst er grijs, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 22 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. Er waait een zwakke, tijdens windstoten harde noordenwind Hij neemt 's nachts af, waait dan zwak en draait naar het noordwesten.

Weer in Dakar/Yoff, 01.04.2017

Op vrijdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 18 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 27 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 18°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.

Weer in Kairo Cairo/Intl, 01.04.2017

Op vrijdag is het langere tijd aanhoudend zonnig. De namiddag dient zich overwegend bewolkt, maar meest droog aan. De nacht brengt ons wolkeloos weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 24 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. 's avonds steekt er een matige, met tijdens windstoten harde westenwind op.

Weer in Khartoum, 01.04.2017

Op vrijdagochtend is het nog aanhoudend zonnig. Vanaf de middaguren heerst er overwegend bewolkt, maar meest droog weer. De late avond brengt ons wolkeloos weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 27 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 41 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 28°C. De noordenwind waait vervolgens matig, tijdens windstoten hard, 's nachts zwak.

Weer in Libreville, 01.04.2017

Na het veranderlijk bewolkte weer met enkele (onweers)buien van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De late avond brengt ons wisselend bewolkt weer met enkele (onweers)buien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Mombasa, 01.04.2017

Na het nauwelijks bewolkte weer van de ochtend heerst er tijdelijk deels bewolkt, deels ook zonnig weer. De avond brengt ons meest helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 22 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 26°C. 's avonds steekt er een matige, met tijdens windstoten harde zuidoostenwind op.

Weer in Ndjamena, 01.04.2017

In de vroege ochtend is het aanhoudend zonnig. In de loop van de ochtend heerst er grijs, maar overwegend droog weer. De late avond brengt ons grijs, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 43 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. De noordenwind neemt in de morgen toe en waait matig, tijdens windstoten krachtig.

Weer in Rabat-Sale, 01.04.2017

In de vroege ochtend is het vaak bewolkt, maar bijna overal droog. In de loop van de ochtend heerst er overwegend zonnig weer. De late avond brengt ons wisselend bewolkt weer, maar ook opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Tamanrasset/Aguenn, 01.04.2017

Op vrijdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 18 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 27 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 16°C. De oostenwind waait vervolgens matig, tijdens windstoten hard, 's avonds laat zwak.

Weer in Tunis-Carthage, 01.04.2017

Op vrijdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 24 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Windhoek, 01.04.2017

Op vrijdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 28 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 16°C. Er waait een zwakke oostenwind.