Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Alpen

 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Bourg-Saint-Maurice Bourg-Saint-MauriceBourg-Saint-Maurice Innichen InnichenInnichen Laax LaaxLaax Säntis SäntisSäntis Grimsel-Hospiz Grimsel-HospizGrimsel-Hospiz Zugspitze ZugspitzeZugspitze Rudolfshütte RudolfshütteRudolfshütte Feuerkogel FeuerkogelFeuerkogel Kredarica KredaricaKredarica Passo Rolle Passo RollePasso Rolle St. Moritz St. MoritzSt. Moritz Zermatt ZermattZermatt © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Rome tijdzone: Europe/Rome

Temperatuur

Temperatuur Nederland

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Nederland

Weer in Bourg-Saint-Maurice, 24.02.2020

Op zondag is het langere tijd overwegend helder. 's Middags gaat dit over in veranderlijk bewolkt weer. De avond brengt ons deels helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.

Weer in Dobbiaco/Toblach, 24.02.2020

Na het nauwelijks bewolkte weer van de ochtend heerst er tijdelijk veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De middag brengt ons vrij zonnig. De ochtendtemperaturen liggen rond de -3 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Feuerkogel, 24.02.2020

In de vroege ochtend is het geheel bewolkt met sneeuw. In de loop van de ochtend heerst er bewolkt weer met regen of sneeuw. De middag brengt ons bewolkt weer met perioden met regen. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 7 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. De noordwestenwind waait krachtig tot hard, tijdens windstoten orkaan.

Weer in Grimsel-Hospiz, 24.02.2020

Op zondag is het langere tijd geheel bewolkt, maar grotendeels droog. De namiddag dient zich bewolkt met lichte regen aan. De avond brengt ons licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. De wind waait zwak tot matig, tijdens windstoten hard uit het noorden.

Weer in Kredarica, 24.02.2020

Op zondag is het tijdens het grootste deel van de dag overwegend zonnig. 's Avonds verwachten we veranderlijk bewolkt weer. 's Nachts gaat dit over in bewolkt weer met plaatselijk lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. De in het begin nog matige noordenwind waait 's nachts krachtig, tijdens windstoten zeer zware storm en draait naar het westen.

Weer in Passo Rolle, 24.02.2020

Op zondag is het in de ochtend nog zonnig. Vanaf de middag verwachten we vrij zonnig. 's Avonds heerst er onbewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 6 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. De wind waait zwak, tijdens windstoten zwak uit het noordwesten.

Weer in Rudolfshütte, 24.02.2020

Op zondag is het langere tijd bewolkt met lichte sneeuw. De namiddags brengt ons bewolkt weer met lichte regen of sneeuw. 's Avonds heerst er bewolkt weer met lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 4 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in , 24.02.2020

In de vroege ochtend is het afwisselend bewolkt en zonnig. In de loop van de ochtend heerst er overwegend grijs, maar over het algemeen droog weer. De late avond brengt ons veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -6 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Säntis, 24.02.2020

Op zondag moeten we rekening houden met geheel bewolkt weer met sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -3°C. Er waait een harde tot stormachtige tijdens windstoten orkaanachtige westenwind.

Weer in Zermatt, 24.02.2020

Op zondag is het langere tijd overwegend helder. De namiddags brengt ons veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. 's Avonds laat heerst er deels helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -3 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -4°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Zugspitze, 24.02.2020

Op zondag verwachten we bewolkt weer met plaatselijk lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -4 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -6°C. Er waait een krachtige tot harde tijdens windstoten orkaanachtige noordwestenwind.