Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Alpen

 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Bourg-Saint-Maurice Bourg-Saint-MauriceBourg-Saint-Maurice Innichen InnichenInnichen Laax LaaxLaax Säntis SäntisSäntis Grimsel-Hospiz Grimsel-HospizGrimsel-Hospiz Zugspitze ZugspitzeZugspitze Rudolfshütte RudolfshütteRudolfshütte Feuerkogel FeuerkogelFeuerkogel Kredarica KredaricaKredarica Passo Rolle Passo RollePasso Rolle St. Moritz St. MoritzSt. Moritz Zermatt ZermattZermatt © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Rome tijdzone: Europe/Rome

Neerslag

Neerslag Nederland

Temperatuur

Temperatuur Nederland

Weer in Bourg-Saint-Maurice, 23.10.2018

Op dinsdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.

Weer in Dobbiaco/Toblach, 23.10.2018

Op dinsdag is het langere tijd zonnig. 's Avonds heerst er licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 13 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Feuerkogel, 23.10.2018

Na het mistige weer van de ochtend krijgt het weerstype bewolkt weer met nu en dan lichte regen vorm. De namiddag laat zich zien met bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. De noordwestenwind neemt 's avonds laat toe en bereikt tijdens windstoten een windsterkte van 11.

Weer in Grimsel-Hospiz, 23.10.2018

Op dinsdag is het tijdens het grootste deel van de dag zonnig. 's Avonds verwachten we veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. 's Nachts gaat dit over in bewolkt weer met lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. De wind waait zwak tot matig, tijdens windstoten hard uit het noorden.

Weer in Kredarica, 23.10.2018

Op dinsdag is het overwegend meestal zonnig. In de komende nacht heerst er bewolkt weer met lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. De in het begin nog matige noordenwind waait 's nachts krachtig, tijdens windstoten storm en draait naar het westen.

Weer in Passo Rolle, 23.10.2018

Op dinsdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. De noordwestenwind neemt 's nachts toe en waait matig, tijdens windstoten hard.

Weer in Rudolfshütte, 23.10.2018

Na het meestal zonnige, af en toe ook licht bewolkte weer van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De avond brengt ons bewolkt weer met lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. De noordenwind neemt 's avonds laat toe en waait matig, tijdens windstoten hard.

Weer in , 23.10.2018

Op dinsdag is het langere tijd zonnig. De avond brengt ons deels bewolkt, deels helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -4 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Säntis, 23.10.2018

Op dinsdag is het langere tijd grotendeels zonnig. 's Avonds heerst er bewolkt weer met lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. De wind waait matig tot vrij krachtig, tijdens windstoten storm en komt uit noordelijke, later westelijke richtingen.

Weer in Zermatt, 23.10.2018

Op dinsdag is het overdag zonnig. De nacht voor woensdag brengt ons licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -4 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 12 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Zugspitze, 23.10.2018

Op dinsdagochtend is het nog wisselend bewolkt. Vanaf de middaguren heerst er langere tijd bewolkt weer. De avond brengt ons bewolkt weer met plaatselijk lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -5 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -4°C. De 's avonds verfrissende noordenwind waait gemiddeld krachtig, tijdens windstoten storm.