Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Alpen

 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Bourg-Saint-Maurice Bourg-Saint-MauriceBourg-Saint-Maurice Innichen InnichenInnichen Laax LaaxLaax Säntis SäntisSäntis Grimsel-Hospiz Grimsel-HospizGrimsel-Hospiz Zugspitze ZugspitzeZugspitze Rudolfshütte RudolfshütteRudolfshütte Feuerkogel FeuerkogelFeuerkogel Kredarica KredaricaKredarica Passo Rolle Passo RollePasso Rolle St. Moritz St. MoritzSt. Moritz Zermatt ZermattZermatt © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Rome tijdzone: Europe/Rome

Neerslag

Neerslag Nederland

Luchtdruk

Luchtdruk Nederland

Weer in Bourg-Saint-Maurice, 13.12.2018

In de ochtend is het eerst nog grotendeels zonnig. Vanaf de middag zet langere tijd bewolkt weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de -10 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 1 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -4°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Dobbiaco/Toblach, 13.12.2018

Op donderdag is het in de ochtend nog meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt. Vanaf de middag verwachten we geheel bewolkt, maar grotendeels droog weer. In de namiddag heerst er langere tijd bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -11 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -10°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Feuerkogel, 13.12.2018

Op donderdag kunnen we rekenen op grotendeels zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -9 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -8°C. De wind waait zwak tot matig, tijdens windstoten krachtig uit het zuiden.

Weer in Grimsel-Hospiz, 13.12.2018

Op donderdag is het langere tijd zonnig. De namiddags brengt ons vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. 's Avonds laat heerst er vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -10 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -10°C. De wind waait matig, tijdens windstoten matig uit zuidelijke richtingen.

Weer in Kredarica, 13.12.2018

Na het mistige weer met gevaar voor gladheid van de ochtend heerst er tijdelijk bewolkt, maar overwegend droog weer. De middag brengt ons mistig weer met rijpvorming. De ochtendtemperaturen liggen rond de -15 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -13 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -14°C. De wind waait zwak en komt uit het zuidoosten.

Weer in Passo Rolle, 13.12.2018

Na het vrij zonnige weer van de ochtend brengt de rest van de dag vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -11 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -9°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Rudolfshütte, 13.12.2018

Op donderdag is het deels bewolkt, deels ook zonnig. De ochtendtemperaturen liggen rond de -14 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -12 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -13°C. Er waait een vrij krachtige tot krachtige tijdens windstoten stormachtige zuidenwind.

Weer in , 13.12.2018

Op donderdag is het langere tijd redelijk bewolkt, maar meestal droog. 's Avonds laat gaat dit over in licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -19 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -17°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Säntis, 13.12.2018

Op donderdag kunnen we rekenen op grotendeels zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -12 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -12°C. De matige tot matige wind waait vervolgens uit het zuidoosten, in de morgen uit het zuidwesten.

Weer in Zermatt, 13.12.2018

Na het vrij zonnige weer van de ochtend heerst er tijdelijk langere tijd bewolkt weer. De middag brengt ons grotendeels zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -19 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -10°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Zugspitze, 13.12.2018

Op donderdag kunnen we rekenen op meestal zonnig. De ochtendtemperaturen liggen rond de -17 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -16°C. Er waait een matige tot vrij krachtige tijdens windstoten harde zuidenwind.