Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Alpen

 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Bourg-Saint-Maurice Bourg-Saint-MauriceBourg-Saint-Maurice Innichen InnichenInnichen Laax LaaxLaax Säntis SäntisSäntis Grimsel-Hospiz Grimsel-HospizGrimsel-Hospiz Zugspitze ZugspitzeZugspitze Rudolfshütte RudolfshütteRudolfshütte Feuerkogel FeuerkogelFeuerkogel Kredarica KredaricaKredarica Passo Rolle Passo RollePasso Rolle St. Moritz St. MoritzSt. Moritz Zermatt ZermattZermatt © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Rome tijdzone: Europe/Rome

Radar

Radar Nederland Radar NederlandRadar Nederland

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Nederland

Weer in Bourg-Saint-Maurice, 20.11.2017

Op maandag kunnen we rekenen op vrij zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -6 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.

Weer in Dobbiaco/Toblach, 20.11.2017

Op maandag kunnen we rekenen op vrij zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -9 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 1 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -3°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Feuerkogel, 20.11.2017

maandag brengt ons bewolkt weer met lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -7 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -5°C. De 's nachts verfrissende noordwestenwind waait gemiddeld krachtig, tijdens windstoten zware storm.

Weer in Grimsel-Hospiz, 20.11.2017

Op maandag is het in de ochtend nog vrij zonnig. Vanaf de middag verwachten we veranderlijk bewolkt weer. 's Nachts heerst er bewolkt weer met lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -6 graden en bereiken in de loop van de dag waarden rond het vriespunt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. Er waait een matige tot matige tijdens windstoten krachtige westenwind.

Weer in Kredarica, 20.11.2017

Op maandag is het langere tijd zonnig. In de namiddag heerst er zonnig of licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -12 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -8°C. Er waait een matige tot vrij krachtige tijdens windstoten stormachtige noordwestenwind.

Weer in Passo Rolle, 20.11.2017

Op maandag kunnen we rekenen op overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -6 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -4°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Rudolfshütte, 20.11.2017

In de vroege ochtend is het bewolkt met lichte sneeuw. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar afwisselend bewolkt en zonnig weer. De namiddag brengt ons bewolkt weer met lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -11 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -7°C. De wind waait zwak, tijdens windstoten zwak uit noordelijke richtingen.

Weer in , 20.11.2017

Op maandag is het langere tijd zonnig. In de namiddag heerst er veranderlijk bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -13 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -1 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -6°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Säntis, 20.11.2017

Op maandag is het langere tijd bewolkt, maar overwegend droog. 's Avonds gaat dit over in geheel bewolkt weer met sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -11 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -4°C. De 's nachts verfrissende westenwind waait gemiddeld hard, tijdens windstoten zware storm.

Weer in Zermatt, 20.11.2017

Op maandag is het langere tijd zonnig. De namiddag brengt ons zonnig of licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -12 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -5°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Zugspitze, 20.11.2017

Op maandag is het langere tijd wisselend bewolkt, maar meestal droog. In de namiddag gaat dit over in bewolkt weer met plaatselijk lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -15 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -9°C. De noordwestenwind waait vrij krachtig tot krachtig, tijdens windstoten storm.