Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Alpen

 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Bourg-Saint-Maurice Bourg-Saint-MauriceBourg-Saint-Maurice Innichen InnichenInnichen Laax LaaxLaax Säntis SäntisSäntis Grimsel-Hospiz Grimsel-HospizGrimsel-Hospiz Zugspitze ZugspitzeZugspitze Rudolfshütte RudolfshütteRudolfshütte Feuerkogel FeuerkogelFeuerkogel Kredarica KredaricaKredarica Passo Rolle Passo RollePasso Rolle St. Moritz St. MoritzSt. Moritz Zermatt ZermattZermatt © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Rome tijdzone: Europe/Rome

Vliegweer

Vliegweer Nederland

Luchtdruk

Luchtdruk Nederland

Weer in Bourg-Saint-Maurice, 22.04.2019

Op maandagochtend is het nog overwegend helder. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer redelijk bewolkt, maar meestal droog. De nacht brengt ons vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. Er waait een matige tot matige tijdens windstoten harde noordoostenwind.

Weer in Dobbiaco/Toblach, 22.04.2019

Op maandag is het langere tijd nauwelijks bewolkt. De late avond brengt ons vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Feuerkogel, 22.04.2019

Op maandag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. De 's nachts verfrissende zuidoostenwind waait gemiddeld vrij krachtig, tijdens windstoten hard.

Weer in Grimsel-Hospiz, 22.04.2019

Op maandag is het afwisselend bewolkt en zonnig. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. De wind waait matig tot vrij krachtig, tijdens windstoten hard uit het zuiden.

Weer in Kredarica, 22.04.2019

Op maandag is het de hele dag door nauwelijks bewolkt. Tijdens de nacht voor dinsdag gaat dit over in bewolkt weer met plaatselijk lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -3°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.

Weer in Passo Rolle, 22.04.2019

Op maandag is het langere tijd nauwelijks bewolkt. 's Avonds heerst er bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.

Weer in Rudolfshütte, 22.04.2019

Op maandag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. De zuidenwind neemt 's nachts toe en bereikt tijdens windstoten een windsterkte van 11.

Weer in , 22.04.2019

Op maandag is het langere tijd vrij zonnig. In de namiddag gaat dit over in veranderlijk bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -4 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Säntis, 22.04.2019

Op maandag is het langere tijd overwegend helder. 's Middags gaat dit over in vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De nacht brengt ons vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. De matige tot matige wind waait vervolgens uit het zuidoosten, 's avonds laat uit het zuiden.

Weer in Zermatt, 22.04.2019

Op maandag is het in de ochtend nog bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog. Vanaf de middag verwachten we vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. 's Avonds laat heerst er bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Zugspitze, 22.04.2019

Op maandag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -3°C. De 's nachts zuidoostenwind draait naar het zuiden en waait toenemend krachtig, tijdens windstoten stormachtig.