Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Alpen

 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Bourg-Saint-Maurice Bourg-Saint-MauriceBourg-Saint-Maurice Innichen InnichenInnichen Laax LaaxLaax Säntis SäntisSäntis Grimsel-Hospiz Grimsel-HospizGrimsel-Hospiz Zugspitze ZugspitzeZugspitze Rudolfshütte RudolfshütteRudolfshütte Feuerkogel FeuerkogelFeuerkogel Kredarica KredaricaKredarica Passo Rolle Passo RollePasso Rolle St. Moritz St. MoritzSt. Moritz Zermatt ZermattZermatt © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Rome tijdzone: Europe/Rome

Vliegweer

Vliegweer Nederland

Luchtdruk

Luchtdruk Nederland

Weer in Bourg-Saint-Maurice, 26.09.2017

Op dinsdag kunnen we rekenen op meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Dobbiaco/Toblach, 26.09.2017

Na het vaak bewolkte, maar bijna overal droge weer van de ochtend heerst er tijdelijk zonnig of licht bewolkt weer. De late avond brengt ons vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Feuerkogel, 26.09.2017

Op dinsdag is het in de ochtend nog vrij zonnig. Vanaf de middag verwachten we afwisselend bewolkt en zonnig weer. 's Avonds laat heerst er nauwelijks bewolkt of helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. De in het begin nog matige zuidenwind neemt toe en waait 's avonds laat vrij krachtig.

Weer in Grimsel-Hospiz, 26.09.2017

Op dinsdag is het in de ochtend nog bewolkt, maar overwegend droog. Vanaf de middag verwachten we veranderlijk bewolkt weer. 's Avonds heerst er geheel bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. Er waait een matige wind uit het zuiden.

Weer in Kredarica, 26.09.2017

Op dinsdag is het de hele dag door bewolkt, maar overwegend droog. Tijdens de nacht gaat dit over in bewolkt weer met plaatselijk lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. Er waait een zwakke zuidoostenwind.

Weer in Passo Rolle, 26.09.2017

In de ochtend is het grotendeels zonnig. Tijdens de middaguren gaat dit echter over in vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Rudolfshütte, 26.09.2017

Tijdens de vroege ochtend is het nog zonnig of licht bewolkt. In de loop van de ochtend gaat dit echter over in vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. De zuidenwind neemt 's avonds laat toe en bereikt tijdens windstoten een windsterkte van 7.

Weer in , 26.09.2017

Op dinsdag is het tijdens het grootste deel van de dag zonnig of licht bewolkt. 's Avonds verwachten we vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. 's Avonds laat gaat dit over in af en toe licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Säntis, 26.09.2017

Op dinsdagochtend is het nog zonnig of licht bewolkt. Vanaf de middaguren heerst er geheel bewolkt, maar overwegend droog weer. De late avond brengt ons geheel bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 2 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Zermatt, 26.09.2017

Op dinsdagochtend is het nog bewolkt, maar overwegend droog. Vanaf de middaguren heerst er afwisselend bewolkt en zonnig weer. De namiddag brengt ons overwegend bewolkt, maar meest droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 12 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Zugspitze, 26.09.2017

Op dinsdag is het tijdens het grootste deel van de dag afwisselend bewolkt en zonnig. 's Avonds verwachten we wisselend bewolkt weer met enkele lichte sneeuwbuien. 's Avonds laat gaat dit over in veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -3 graden en bereiken in de loop van de dag waarden rond het vriespunt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -3°C. De wind waait zwak tot matig, tijdens windstoten krachtig en komt uit westelijke, later zuidelijke richtingen.