Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Alpen

 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Bourg-Saint-Maurice Bourg-Saint-MauriceBourg-Saint-Maurice Innichen InnichenInnichen Laax LaaxLaax Säntis SäntisSäntis Grimsel-Hospiz Grimsel-HospizGrimsel-Hospiz Zugspitze ZugspitzeZugspitze Rudolfshütte RudolfshütteRudolfshütte Feuerkogel FeuerkogelFeuerkogel Kredarica KredaricaKredarica Passo Rolle Passo RollePasso Rolle St. Moritz St. MoritzSt. Moritz Zermatt ZermattZermatt © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Rome tijdzone: Europe/Rome

Neerslag

Neerslag Nederland

Stroming

Stroming Nederland

Weer in Bourg-Saint-Maurice, 19.08.2018

Op zondag is het langere tijd nauwelijks bewolkt. De namiddag dient zich langere tijd bewolkt aan. De avond brengt ons deels helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 27 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Dobbiaco/Toblach, 19.08.2018

Op zondagochtend is het nog nauwelijks bewolkt. Vanaf de middaguren heerst er langere tijd bewolkt weer. De avond brengt ons nauwelijks bewolkt of helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 24 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Feuerkogel, 19.08.2018

Op zondag kunnen we rekenen op grotendeels zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Grimsel-Hospiz, 19.08.2018

Op zondag is het overdag overwegend helder. 's Avonds is er wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. 's Nachts zet nauwelijks bewolkt of helder weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Kredarica, 19.08.2018

Op zondagochtend is het nog overwegend helder. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer langere tijd bewolkt. De avond brengt ons deels helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Passo Rolle, 19.08.2018

Op zondagochtend is het nog zonnig. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer langere tijd bewolkt. De late avond brengt ons nauwelijks bewolkt of helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Rudolfshütte, 19.08.2018

Na het wisselend bewolkte weer van de ochtend heerst er tijdelijk overwegend helder weer. De avond brengt ons langere tijd bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 13 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in , 19.08.2018

Op zondag is het langere tijd bewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Säntis, 19.08.2018

Op zondag is het overdag hooguit licht bewolkt, verder zonnig. 's Avonds is er vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. 's Nachts zet licht bewolkt weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Zermatt, 19.08.2018

Op zondag is het de hele dag door grotendeels zonnig. Tijdens de nacht gaat dit over in veranderlijk bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Zugspitze, 19.08.2018

Op zondag is het langere tijd vrij zonnig. 's Middags heerst er veranderlijk bewolkt weer met enkele (onweers)buien. 's Avonds laat verwachten we wisselend bewolkt weer met enkele regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. Er waait een zwakke noordenwind.