Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Alpen

 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Bourg-Saint-Maurice Bourg-Saint-MauriceBourg-Saint-Maurice Innichen InnichenInnichen Laax LaaxLaax Säntis SäntisSäntis Grimsel-Hospiz Grimsel-HospizGrimsel-Hospiz Zugspitze ZugspitzeZugspitze Rudolfshütte RudolfshütteRudolfshütte Feuerkogel FeuerkogelFeuerkogel Kredarica KredaricaKredarica Passo Rolle Passo RollePasso Rolle St. Moritz St. MoritzSt. Moritz Zermatt ZermattZermatt © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Rome tijdzone: Europe/Rome

Wolken

Wolken Nederland

Vliegweer

Vliegweer Nederland

Weer in Bourg-Saint-Maurice, 24.01.2018

Op woensdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de -4 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Dobbiaco/Toblach, 24.01.2018

Op woensdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de -7 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -7°C. Er waait een zwakke zuidoostenwind.

Weer in Feuerkogel, 24.01.2018

Op woensdagochtend is het nog meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer hooguit licht bewolkt, verder zonnig. De avond brengt ons onbewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -4 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. De matige tot vrij krachtige wind waait vervolgens uit het noordwesten, in de namiddag uit het zuidwesten.

Weer in Grimsel-Hospiz, 24.01.2018

Op woensdag is het overdag nauwelijks bewolkt. 's Avonds is er veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. 's Nachts zet licht bewolkt weer, met brede opklaringen zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. De zuidenwind neemt 's avonds laat toe en bereikt tijdens windstoten een windsterkte van 7.

Weer in Kredarica, 24.01.2018

Op woensdag is het tijdens het grootste deel van de dag hooguit licht bewolkt, verder zonnig. 's Avonds verwachten we onbewolkt weer. 's Nachts gaat dit over in bewolkt weer met plaatselijk lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -8 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 1 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. De wind waait zwak tot matig, tijdens windstoten hard uit het noordwesten.

Weer in Passo Rolle, 24.01.2018

Op woensdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de -5 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -4°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Rudolfshütte, 24.01.2018

Na het langere tijd bewolkt weer van de ochtend zet vrij zonnig weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de -6 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 1 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. De noordenwind draait na verloop van de tijd naar het zuiden, ze waait vervolgens matig, 's avonds laat hard.

Weer in , 24.01.2018

Op woensdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de -12 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -10°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Säntis, 24.01.2018

Op woensdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de -4 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. De westenwind waait matig tot vrij krachtig, tijdens windstoten hard.

Weer in Zermatt, 24.01.2018

Op woensdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de -9 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -7°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Zugspitze, 24.01.2018

Tijdens de vroege ochtend is het nog redelijk bewolkt, maar meestal droog. In de loop van de ochtend wordt het nauwelijks bewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de -8 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -1 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -4°C. De in het begin nog matige westenwind waait 's avonds laat krachtig, tijdens windstoten stormachtig en draait naar het zuidwesten.