Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Alpen

 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Bourg-Saint-Maurice Bourg-Saint-MauriceBourg-Saint-Maurice Innichen InnichenInnichen Laax LaaxLaax Säntis SäntisSäntis Grimsel-Hospiz Grimsel-HospizGrimsel-Hospiz Zugspitze ZugspitzeZugspitze Rudolfshütte RudolfshütteRudolfshütte Feuerkogel FeuerkogelFeuerkogel Kredarica KredaricaKredarica Passo Rolle Passo RollePasso Rolle St. Moritz St. MoritzSt. Moritz Zermatt ZermattZermatt © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Rome tijdzone: Europe/Rome

Neerslag

Neerslag Nederland

Vliegweer

Vliegweer Nederland

Weer in Bourg-Saint-Maurice, 20.07.2019

Op zaterdag kunnen we rekenen op meestal zonnig. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 29 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Dobbiaco/Toblach, 20.07.2019

Na het meestal zonnig van de ochtend zet veranderlijk bewolkt weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 24 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Feuerkogel, 20.07.2019

Op zaterdag kunnen we rekenen op overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. De noordwestenwind neemt 's nachts toe en waait matig, tijdens windstoten hard.

Weer in Grimsel-Hospiz, 20.07.2019

Op zaterdagochtend is het nog vrij zonnig. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer redelijk bewolkt, maar meestal droog. De late avond brengt ons wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. Er waait een matige tot matige wind uit zuidelijke richtingen.

Weer in Kredarica, 20.07.2019

Op zaterdag is het overwegend overwegend helder. In de komende nacht heerst er wisselend bewolkt weer met enkele (onweers)buien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.

Weer in Passo Rolle, 20.07.2019

Na het zonnige weer van de ochtend verwachten we afwisselend bewolkt en zonnig weer . De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. Er waait een zwakke zuidoostenwind.

Weer in Rudolfshütte, 20.07.2019

Op zaterdag is het overdag vrij zonnig. 's Avonds is er wisselend bewolkt weer met enkele (onweers)buien. 's Avonds laat zet langere tijd bewolkt weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. De wind waait matig, tijdens windstoten matig uit het zuiden.

Weer in , 20.07.2019

Op zaterdagochtend is het nog redelijk bewolkt, maar meestal droog. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer veranderlijk bewolkt. De nacht brengt ons wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. De zuidenwind neemt in de namiddag toe en waait matig, tijdens windstoten krachtig.

Weer in Säntis, 20.07.2019

Na het overwegend zonnige weer van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag afwisselend zonnig en bewolkt weer. De nacht brengt ons veranderlijk bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 12 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. De zuidwestenwind waait zwak tot matig, tijdens windstoten stormachtig.

Weer in Zermatt, 20.07.2019

Op zaterdag is het langere tijd overwegend helder. De namiddags brengt ons wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. 's Avonds heerst er hooguit licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 22 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. Op in de middag zet er een zwakke wind uit zuidwestelijke richtingen op.

Weer in Zugspitze, 20.07.2019

Op zaterdag is het overdag overwegend helder. 's Avonds is er wisselend bewolkt weer met enkele (onweers)buien. 's Avonds laat zet wisselend bewolkt, maar meestal droog weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. Er komt een vrij krachtige, tot vrij krachtige, tijdens windstoten harde zuidenwind, die in de namiddag naar het zuidwesten draait.