Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Alpen

 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Bourg-Saint-Maurice Bourg-Saint-MauriceBourg-Saint-Maurice Innichen InnichenInnichen Laax LaaxLaax Säntis SäntisSäntis Grimsel-Hospiz Grimsel-HospizGrimsel-Hospiz Zugspitze ZugspitzeZugspitze Rudolfshütte RudolfshütteRudolfshütte Feuerkogel FeuerkogelFeuerkogel Kredarica KredaricaKredarica Passo Rolle Passo RollePasso Rolle St. Moritz St. MoritzSt. Moritz Zermatt ZermattZermatt © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Rome tijdzone: Europe/Rome

Temperatuur

Temperatuur Nederland

Neerslag

Neerslag Nederland

Weer in Bourg-Saint-Maurice, 23.04.2018

Op maandag is het langere tijd zonnig. 's Middags heerst er veranderlijk bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. 's Avonds verwachten we soms wat wolken maar overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.

Weer in Dobbiaco/Toblach, 23.04.2018

Na het overwegend zonnige weer van de ochtend verwachten we deels bewolkt, deels ook zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Feuerkogel, 23.04.2018

Op maandag is het overdag nauwelijks bewolkt. 's Avonds is er veranderend bewolkt weer met enkele regenbuien. 's Nachts zet bewolkt weer met perioden met regen zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. Er waait een matige tot matige tijdens windstoten harde noordwestenwind.

Weer in Grimsel-Hospiz, 23.04.2018

Op maandag is het tijdens het grootste deel van de dag zonnig. 's Avonds verwachten we veranderlijk bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. 's Nachts gaat dit over in veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. De wind waait zwak en komt uit het noorden.

Weer in Kredarica, 23.04.2018

Op maandag is het overwegend grotendeels zonnig. In de komende nacht heerst er grijs, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.

Weer in Passo Rolle, 23.04.2018

Na het overwegend zonnig weer van de ochtend zet deels bewolkt, deels ook zonnig weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.

Weer in Rudolfshütte, 23.04.2018

Op maandag is het langere tijd wisselend bewolkt, maar meestal droog. 's Middags gaat dit over in wisselend bewolkt weer met enkele regenbuien. De late avond brengt ons wisselend bewolkt weer met enkele sneeuwbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in , 23.04.2018

Op maandag kunnen we rekenen op grotendeels zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Säntis, 23.04.2018

Op maandag is het langere tijd redelijk bewolkt, maar meestal droog. De namiddags brengt ons wisselend bewolkt weer met enkele regenbuien. 's Avonds heerst er wisselend bewolkt weer met enkele sneeuwbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. De 's avonds laat verfrissende westenwind waait gemiddeld vrij krachtig, tijdens windstoten hard.

Weer in Zermatt, 23.04.2018

Op maandag is het langere tijd grotendeels zonnig. In de namiddag gaat dit over in veranderlijk bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Zugspitze, 23.04.2018

Op maandag is het langere tijd vrij zonnig. De namiddag dient zich wisselend bewolkt met enkele sneeuwbuien aan. De avond brengt ons wisselend bewolkt weer met enkele (onweers)buien. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 2 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -3°C. De wind waait matig tot vrij krachtig, tijdens windstoten hard en komt uit zuidwestelijke, later noordwestelijke richtingen.