Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Alpen

 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Bourg-Saint-Maurice Bourg-Saint-MauriceBourg-Saint-Maurice Innichen InnichenInnichen Laax LaaxLaax Säntis SäntisSäntis Grimsel-Hospiz Grimsel-HospizGrimsel-Hospiz Zugspitze ZugspitzeZugspitze Rudolfshütte RudolfshütteRudolfshütte Feuerkogel FeuerkogelFeuerkogel Kredarica KredaricaKredarica Passo Rolle Passo RollePasso Rolle St. Moritz St. MoritzSt. Moritz Zermatt ZermattZermatt © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Rome tijdzone: Europe/Rome

Luchtdruk

Luchtdruk Nederland

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Nederland

Weer in Bourg-Saint-Maurice, 22.06.2018

Op donderdag kunnen we rekenen op nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 28 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Dobbiaco/Toblach, 22.06.2018

Op donderdagochtend is het nog overwegend zonnig. Vanaf de middaguren heerst er wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De late avond brengt ons af en toe licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 23 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Feuerkogel, 22.06.2018

Op donderdag is het langere tijd overwegend zonnig. 's Middags heerst er wisselend bewolkt weer met enkele (onweers)buien. 's Avonds verwachten we veranderend bewolkt weer met enkele regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. De noordwestenwind neemt 's avonds toe en waait matig, tijdens windstoten hard.

Weer in Grimsel-Hospiz, 22.06.2018

Op donderdag is het overdag wolkeloos. 's Avonds is er veranderend bewolkt weer met enkele regenbuien. 's Avonds laat zet bewolkt weer met perioden met regen zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Kredarica, 22.06.2018

Op donderdag is het de hele dag door overwegend zonnig. De late avond brengt ons veranderlijk bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. ‘s Nacht is er veranderlijk bewolkt weer met enkele (onweers)buien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.

Weer in Passo Rolle, 22.06.2018

Op donderdag is het langere tijd overwegend zonnig. 's Middags heerst er wisselend bewolkt weer met enkele regenbuien. 's Avonds verwachten we overwegend grijs, maar over het algemeen droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Rudolfshütte, 22.06.2018

Op donderdag is het langere tijd overwegend zonnig. 's Middags gaat dit over in veranderlijk bewolkt weer met enkele (onweers)buien. De late avond brengt ons wisselend bewolkt weer met enkele regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 13 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in , 22.06.2018

Op donderdag is het langere tijd hooguit licht bewolkt, verder zonnig. 's Middags heerst er wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. 's Avonds verwachten we af en toe licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Säntis, 22.06.2018

Op donderdag is het langere tijd zonnig of licht bewolkt. 's Middags gaat dit over in veranderend bewolkt weer met enkele regenbuien. De late avond brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. De wind waait zwak tot matig, tijdens windstoten hard uit het westen.

Weer in Zermatt, 22.06.2018

Op donderdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Zugspitze, 22.06.2018

Op donderdag is het in de ochtend nog zonnig of licht bewolkt. 's Middags gaat dit over in wisselend bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. De namiddag brengt ons veranderlijk bewolkt weer met enkele (onweers)buien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -4°C. De 's nachts verfrissende noordwestenwind waait gemiddeld vrij krachtig, tijdens windstoten stormachtig.