Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Amerika

Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Zuid-Amerika Weer Mittelamerika Weer Noord-Amerika Weer Mittelamerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Azië Weer Mittelamerika Weer Zuid-Amerika
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Mexico MexicoMexico Ottawa OttawaOttawa Los Angeles (CA) Los Angeles (CA)Los Angeles (CA) Rio de Janeiro Rio de JaneiroRio de Janeiro Santiago de Chile Santiago de ChileSantiago de Chile Anchorage AK/Intl Anchorage AK/IntlAnchorage AK/Intl Washington DC Washington DCWashington DC Bogota/Eldorado Bogota/EldoradoBogota/Eldorado La Paz/Alto La Paz/AltoLa Paz/Alto © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Edmonton tijdzone: America/Edmonton

Wolken

Wolken Noord-Amerika

Stroming

Stroming Noord-Amerika

Neerslag

Neerslag Noord-Amerika

Weer in Anchorage AK/Intl, 17.07.2018

Op dinsdag is het langere tijd veranderlijk bewolkt. De namiddag brengt ons overwegend zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Bogota/Eldorado, 17.07.2018

In de vroege ochtend is het zonnig of licht bewolkt. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De late avond brengt ons veranderlijk bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. De oostenwind neemt in de middag toe en waait matig, tijdens windstoten hard.

Weer in La Paz/Alto, 17.07.2018

Op dinsdag kunnen we rekenen op overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -3°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Los Angeles CA/Intl, 17.07.2018

Na het afwisselend zonnige en bewolkte weer van de ochtend heerst er tijdelijk overwegend zonnig weer. De middag brengt ons veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 19 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 24 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 19°C. De westenwind waait vervolgens matig, tijdens windstoten krachtig, 's nachts zwak.

Weer in Mexico City/Licenc, 17.07.2018

Op dinsdag is het langere tijd veranderlijk bewolkt, maar meestal droog. De namiddag dient zich wisselend bewolkt met enkele regenbuien aan. De avond brengt ons veranderlijk bewolkt weer met enkele (onweers)buien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 24 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Ottawa McDonald-Cartier, ONT, 17.07.2018

Op dinsdag kunnen we rekenen op overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 20 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 28 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. De westenwind neemt in de namiddag toe en waait matig, tijdens windstoten krachtig.

Weer in Quinta Normal, 17.07.2018

Op dinsdag is het overdag grijs, maar overwegend droog. 's Avonds is er wisselend bewolkt weer, maar ook opklaringen. 's Avonds laat zet bewolkt, maar grotendeels droog weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Rio de Janeiro/Santos Dumont, 17.07.2018

Op dinsdag is het de hele dag door wolkeloos. Tijdens de nacht gaat dit over in licht bewolkt weer, met brede opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 20 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 25 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 20°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Washington DC, 17.07.2018

Op dinsdagochtend is het nog afwisselend zonnig en bewolkt. Vanaf de middaguren heerst er bewolkt weer met perioden met regen. De late avond brengt ons veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 21°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.