Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Amerika

Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Zuid-Amerika Weer Mittelamerika Weer Noord-Amerika Weer Mittelamerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Azië Weer Mittelamerika Weer Zuid-Amerika
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Mexico MexicoMexico Ottawa OttawaOttawa Los Angeles (CA) Los Angeles (CA)Los Angeles (CA) Rio de Janeiro Rio de JaneiroRio de Janeiro Santiago de Chile Santiago de ChileSantiago de Chile Anchorage AK/Intl Anchorage AK/IntlAnchorage AK/Intl Washington DC Washington DCWashington DC Bogota/Eldorado Bogota/EldoradoBogota/Eldorado La Paz/Alto La Paz/AltoLa Paz/Alto © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Edmonton tijdzone: America/Edmonton

Neerslag

Neerslag Noord-Amerika

Temperatuur

Temperatuur Noord-Amerika

Luchtdruk

Luchtdruk Noord-Amerika

Weer in Anchorage AK/Intl, 20.03.2019

Na het bewolkt weer met lichte sneeuw van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag bewolkt weer met lichte regen of sneeuw. De namiddag brengt ons meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Bogota/Eldorado, 20.03.2019

In de vroege ochtend is het zonnig of licht bewolkt. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De namiddag brengt ons bewolkt weer met perioden met regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in La Paz/Alto, 20.03.2019

Op woensdagochtend is het nog veranderlijk bewolkt. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer wisselend bewolkt met enkele (onweers)buien. De namiddag brengt ons bewolkt weer met perioden met regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 12 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Los Angeles CA/Intl, 20.03.2019

Op woensdagochtend is het nog geheel bewolkt, maar overwegend droog. Vanaf de middaguren heerst er redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De late avond brengt ons licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. De in het begin matige, tijdens windstoten harde westenwind waait 's nachts zwak.

Weer in Mexico City/Licenc, 20.03.2019

Op woensdag is het tijdens het grootste deel van de dag zonnig. 's Avonds verwachten we redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. 's Avonds laat gaat dit over in helder tot licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 26 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. 's avonds steekt er een matige, met tijdens windstoten harde oostenwind op.

Weer in Ottawa McDonald-Cartier, ONT, 20.03.2019

Op woensdag is het overdag veranderlijk bewolkt. De nacht voor donderdag brengt ons bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -5 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Quinta Normal, 20.03.2019

Op woensdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 28 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Rio de Janeiro/Santos Dumont, 20.03.2019

Op woensdag is het langere tijd vrij zonnig. De namiddags brengt ons bewolkt weer met perioden met regen. 's Avonds laat heerst er bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 26 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. De in het begin matige, tijdens windstoten krachtige zuidenwind waait 's avonds laat zwak.

Weer in Washington DC, 20.03.2019

Na het meestal zonnige van de ochtend krijgt het weerstype wisselend bewolkt weer vorm. De nacht laat zich zien met bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.