Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Amerika

Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Zuid-Amerika Weer Mittelamerika Weer Noord-Amerika Weer Mittelamerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Azië Weer Mittelamerika Weer Zuid-Amerika
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Mexico MexicoMexico Ottawa OttawaOttawa Los Angeles (CA) Los Angeles (CA)Los Angeles (CA) Rio de Janeiro Rio de JaneiroRio de Janeiro Santiago de Chile Santiago de ChileSantiago de Chile Anchorage AK/Intl Anchorage AK/IntlAnchorage AK/Intl Washington DC Washington DCWashington DC Bogota/Eldorado Bogota/EldoradoBogota/Eldorado La Paz/Alto La Paz/AltoLa Paz/Alto © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Edmonton tijdzone: America/Edmonton

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Noord-Amerika

Vliegweer

Vliegweer Noord-Amerika

Stroming

Stroming Noord-Amerika

Weer in Anchorage AK/Intl, 22.08.2017

Na het grijze, maar overwegend droge weer van de ochtend heerst er tijdelijk wisselend bewolkt weer. De nacht brengt ons bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Bogota/Eldorado, 22.08.2017

Op dinsdagochtend is het nog afwisselend zonnig en bewolkt. Vanaf de middaguren heerst er veranderlijk bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. De avond brengt ons redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. De noordoostenwind waait vervolgens matig, tijdens windstoten hard, 's nachts zwak.

Weer in La Paz/Alto, 22.08.2017

Op dinsdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de -3 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Los Angeles CA/Intl, 22.08.2017

Op dinsdag is het langere tijd meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt. 's Avonds laat heerst er overwegend bewolkt, maar meest droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 18 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 23 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 18°C. De in het begin matige, tijdens windstoten harde westenwind waait 's nachts zwak.

Weer in Mexico City/Licenc, 22.08.2017

Op dinsdag is het overdag afwisselend zonnig en bewolkt. 's Avonds is er veranderend bewolkt weer met enkele regenbuien. 's Avonds laat zet redelijk bewolkt, maar meestal droog weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 26 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. 's avonds steekt er een matige, met tijdens windstoten harde noordenwind op.

Weer in Ottawa McDonald-Cartier, ONT, 22.08.2017

Na het overwegend bewolkte, maar meest droge weer van de ochtend krijgt het weerstype veranderlijk bewolkt weer met enkele lichte regenbuien vorm. De namiddag laat zich zien met bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 19 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 24 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. De zuidwestenwind neemt in de namiddag toe en waait matig, tijdens windstoten stormachtig.

Weer in Quinta Normal, 22.08.2017

In de vroege ochtend is het afwisselend zonnig en bewolkt. In de loop van de ochtend wordt het meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog. De late avond laat zich zien met geheel bewolkt, maar grotendeels droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Rio de Janeiro/Santos Dumont, 22.08.2017

Op dinsdag is het langere tijd grijs, maar overwegend droog. De late avond brengt ons wisselend bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 18 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 22 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 18°C. Er waait een zwakke zuidoostenwind.

Weer in Washington DC, 22.08.2017

In de vroege ochtend is het vaak bewolkt, maar bijna overal droog. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar nauwelijks bewolkt weer. De nacht brengt ons bewolkt weer met af en toe een opklaring. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 34 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. in de namiddag steekt er een matige, met tijdens windstoten krachtige zuidenwind op.