Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Amerika

Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Zuid-Amerika Weer Mittelamerika Weer Noord-Amerika Weer Mittelamerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Azië Weer Mittelamerika Weer Zuid-Amerika
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Mexico MexicoMexico Ottawa OttawaOttawa Los Angeles (CA) Los Angeles (CA)Los Angeles (CA) Rio de Janeiro Rio de JaneiroRio de Janeiro Santiago de Chile Santiago de ChileSantiago de Chile Anchorage AK/Intl Anchorage AK/IntlAnchorage AK/Intl Washington DC Washington DCWashington DC Bogota/Eldorado Bogota/EldoradoBogota/Eldorado La Paz/Alto La Paz/AltoLa Paz/Alto © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Edmonton tijdzone: America/Edmonton

Wolken

Wolken Noord-Amerika

Temperatuur

Temperatuur Noord-Amerika

Vliegweer

Vliegweer Noord-Amerika

Weer in Anchorage AK/Intl, 21.10.2019

Na het veranderlijk bewolkte weer met enkele lichte regenbuien van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De late avond brengt ons bewolkt, maar grotendeels droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Bogota/Eldorado, 21.10.2019

Op maandag is het in de ochtend nog wisselend bewolkt, maar meestal droog. 's Middags gaat dit over in veranderend bewolkt weer met enkele regenbuien. De namiddag brengt ons bewolkt weer met perioden met regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.

Weer in La Paz/Alto, 21.10.2019

Op maandagochtend is het nog aanhoudend zonnig. Vanaf de middaguren heerst er afwisselend bewolkt en zonnig weer. De avond brengt ons helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Los Angeles CA/Intl, 21.10.2019

Op maandag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 18 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 18°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Mexico City/Licenc, 21.10.2019

Op maandag is het tijdens het grootste deel van de dag meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt. 's Avonds verwachten we wisselend bewolkt weer met enkele (onweers)buien. 's Avonds laat gaat dit over in bewolkt weer met af en toe een opklaring. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 24 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Ottawa McDonald-Cartier, ONT, 21.10.2019

Op maandag is het de hele dag door afwisselend zonnig en bewolkt. Tijdens de nacht voor dinsdag gaat dit over in overwegend bewolkt, maar meest droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 13 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Quinta Normal, 21.10.2019

Op maandag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 28 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Rio de Janeiro/Santos Dumont, 21.10.2019

Op maandag is het langere tijd zonnig of licht bewolkt. De namiddags brengt ons bewolkt weer met lichte regen. 's Nachts heerst er overwegend grijs, maar over het algemeen droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 20 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 24 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 20°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Washington DC, 21.10.2019

Op maandag is het overdag wisselend bewolkt. De nacht voor dinsdag brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 22 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. De wind waait zwak uit het oosten.