Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Amerika

Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Zuid-Amerika Weer Mittelamerika Weer Noord-Amerika Weer Mittelamerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Azië Weer Mittelamerika Weer Zuid-Amerika
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Mexico MexicoMexico Ottawa OttawaOttawa Los Angeles (CA) Los Angeles (CA)Los Angeles (CA) Rio de Janeiro Rio de JaneiroRio de Janeiro Santiago de Chile Santiago de ChileSantiago de Chile Anchorage AK/Intl Anchorage AK/IntlAnchorage AK/Intl Washington DC Washington DCWashington DC Bogota/Eldorado Bogota/EldoradoBogota/Eldorado La Paz/Alto La Paz/AltoLa Paz/Alto © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Edmonton tijdzone: America/Edmonton

Stroming

Stroming Noord-Amerika

Neerslag

Neerslag Noord-Amerika

Luchtdruk

Luchtdruk Noord-Amerika

Weer in Anchorage AK/Intl, 18.12.2017

Op maandag is het de hele dag door langere tijd bewolkt. Tijdens de nacht voor dinsdag gaat dit over in bewolkt weer met plaatselijk lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -5 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -7°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Bogota/Eldorado, 18.12.2017

Op maandag is het in de ochtend nog meestal zonnig. 's Middags gaat dit over in wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De avond brengt ons licht bewolkt weer, met brede opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in La Paz/Alto, 18.12.2017

Op maandag is het in de ochtend nog overwegend helder. Vanaf de middag verwachten we bewolkt weer met perioden met regen. 's Avonds laat heerst er soms wat wolken maar overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. De in het begin matige, tijdens windstoten harde oostenwind waait 's nachts zwak.

Weer in Los Angeles CA/Intl, 18.12.2017

Op maandag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Mexico City/Licenc, 18.12.2017

Op maandag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 25 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. De noordoostenwind neemt 's avonds toe en waait matig, tijdens windstoten krachtig.

Weer in Ottawa McDonald-Cartier, ONT, 18.12.2017

Op maandag is het overdag bewolkt met lichte sneeuw. 's Avonds is er bewolkt, maar overwegend droog weer. 's Avonds laat zet bewolkt weer met lichte sneeuw zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de -14 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -7°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Quinta Normal, 18.12.2017

Op maandag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 27 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Rio de Janeiro/Santos Dumont, 18.12.2017

Op maandag is het overdag overwegend helder. 's Avonds is er wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. 's Nachts zet licht bewolkt weer, met brede opklaringen zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. De zuidenwind waait vervolgens matig, tijdens windstoten krachtig, 's avonds zwak.

Weer in Washington DC, 18.12.2017

Op maandag verwachten we veranderlijk bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. Er waait een zwakke zuidenwind.