Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Amerika

Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Zuid-Amerika Weer Mittelamerika Weer Noord-Amerika Weer Mittelamerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Azië Weer Mittelamerika Weer Zuid-Amerika
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Mexico MexicoMexico Ottawa OttawaOttawa Los Angeles (CA) Los Angeles (CA)Los Angeles (CA) Rio de Janeiro Rio de JaneiroRio de Janeiro Santiago de Chile Santiago de ChileSantiago de Chile Anchorage AK/Intl Anchorage AK/IntlAnchorage AK/Intl Washington DC Washington DCWashington DC Bogota/Eldorado Bogota/EldoradoBogota/Eldorado La Paz/Alto La Paz/AltoLa Paz/Alto © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Edmonton tijdzone: America/Edmonton

Neerslag

Neerslag Noord-Amerika

Zon

Zon Noord-Amerika

Luchtdruk

Luchtdruk Noord-Amerika

Weer in Anchorage AK/Intl, 19.01.2017

Op donderdag is het langere tijd deels bewolkt, deels ook zonnig. De namiddag brengt ons bewolkt, maar grotendeels droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -21 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -21°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Bogota/Eldorado, 19.01.2017

Op donderdagochtend is het nog deels bewolkt, deels ook zonnig. Vanaf de middaguren heerst er bewolkt weer met lichte regen. De late avond brengt ons wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.

Weer in La Paz/Alto, 19.01.2017

Op donderdagochtend is het nog hooguit licht bewolkt, verder zonnig. Vanaf de middaguren heerst er veranderend bewolkt weer met enkele regenbuien. De avond brengt ons wisselend bewolkt weer met enkele (onweers)buien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. De zuidoostenwind neemt in de middag toe en waait matig, tijdens windstoten stormachtig.

Weer in Los Angeles CA/Intl, 19.01.2017

In de vroege ochtend is het bewolkt met perioden met regen. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt weer. De nacht brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. De westenwind waait vervolgens matig, tijdens windstoten hard, 's nachts zwak.

Weer in Mexico City/Licenc, 19.01.2017

Op donderdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 25 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. 's avonds steekt er een matige, met tijdens windstoten krachtige zuidoostenwind op.

Weer in Ottawa McDonald-Cartier, ONT, 19.01.2017

Op donderdag is het langere tijd meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog. De namiddags brengt ons vrij zonnig. 's Avonds heerst er bewolkt, maar grotendeels droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -3°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Quinta Normal, 19.01.2017

Op donderdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 35 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Rio de Janeiro/Santos Dumont, 19.01.2017

Op donderdag is het de hele dag door hooguit licht bewolkt, verder zonnig. Tijdens de late avond heerst er bewolkt weer met nu en dan lichte regen. ‘s Nacht verwachten we licht bewolkt weer, met brede opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 26 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. De zuidenwind waait vervolgens matig, tijdens windstoten krachtig, 's avonds laat zwak.

Weer in Washington DC, 19.01.2017

Op donderdag is het overdag hooguit licht bewolkt, verder zonnig. 's Avonds is er wolkeloos weer. 's Nachts zet langere tijd bewolkt weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 12 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.