Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Amerika

Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Zuid-Amerika Weer Mittelamerika Weer Noord-Amerika Weer Mittelamerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Azië Weer Mittelamerika Weer Zuid-Amerika
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Mexico MexicoMexico Ottawa OttawaOttawa Los Angeles (CA) Los Angeles (CA)Los Angeles (CA) Rio de Janeiro Rio de JaneiroRio de Janeiro Santiago de Chile Santiago de ChileSantiago de Chile Anchorage AK/Intl Anchorage AK/IntlAnchorage AK/Intl Washington DC Washington DCWashington DC Bogota/Eldorado Bogota/EldoradoBogota/Eldorado La Paz/Alto La Paz/AltoLa Paz/Alto © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Edmonton tijdzone: America/Edmonton

Zon

Zon Noord-Amerika

Stroming

Stroming Noord-Amerika

Wolken

Wolken Noord-Amerika

Weer in Anchorage AK/Intl, 22.01.2020

Op woensdag is het tijdens het grootste deel van de dag bewolkt, maar grotendeels droog. 's Avonds verwachten we bewolkt weer met plaatselijk lichte sneeuw. 's Avonds laat gaat dit over in wisselend bewolkt weer, maar ook opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de -12 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -14°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Bogota/Eldorado, 22.01.2020

Na het langere tijd bewolkte weer van de ochtend heerst er tijdelijk bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De late avond brengt ons veranderlijk bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in La Paz/Alto, 22.01.2020

Op woensdag is het in de ochtend nog deels bewolkt, deels ook zonnig. Vanaf de middag verwachten we wisselend bewolkt weer met enkele (onweers)buien. In de namiddag heerst er bewolkt weer met perioden met regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Los Angeles CA/Intl, 22.01.2020

Op woensdag is het langere tijd langere tijd bewolkt. In de namiddag gaat dit over in overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Mexico City/Licenc, 22.01.2020

Op woensdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 24 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Ottawa McDonald-Cartier, ONT, 22.01.2020

Op woensdag is het tijdens het grootste deel van de dag deels bewolkt, deels ook zonnig. 's Avonds verwachten we veranderlijk bewolkt weer. 's Avonds laat gaat dit over in deels helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -6 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 1 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -6°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Quinta Normal, 22.01.2020

Op woensdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Rio de Janeiro/Santos Dumont, 22.01.2020

Op woensdag is het de hele dag door overwegend helder. Tijdens de late avond heerst er bewolkt weer met nu en dan lichte regen. ‘s Nacht verwachten we vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 22 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 28 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. De zuidenwind neemt in de middag toe en waait matig, tijdens windstoten krachtig.

Weer in Washington DC, 22.01.2020

Op woensdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de -3 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. De wind waait zwak uit het noorden.