Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Amerika

Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Zuid-Amerika Weer Mittelamerika Weer Noord-Amerika Weer Mittelamerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Azië Weer Mittelamerika Weer Zuid-Amerika
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Mexico MexicoMexico Ottawa OttawaOttawa Los Angeles (CA) Los Angeles (CA)Los Angeles (CA) Rio de Janeiro Rio de JaneiroRio de Janeiro Santiago de Chile Santiago de ChileSantiago de Chile Anchorage AK/Intl Anchorage AK/IntlAnchorage AK/Intl Washington DC Washington DCWashington DC Bogota/Eldorado Bogota/EldoradoBogota/Eldorado La Paz/Alto La Paz/AltoLa Paz/Alto © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Edmonton tijdzone: America/Edmonton

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Noord-Amerika

Wolken

Wolken Noord-Amerika

Vliegweer

Vliegweer Noord-Amerika

Weer in Anchorage AK/Intl, 19.01.2019

Op zaterdag is het langere tijd wisselend bewolkt. In de namiddag gaat dit over in vrij zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -12 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -15°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Bogota/Eldorado, 19.01.2019

Op zaterdag is het in de ochtend nog afwisselend zonnig en bewolkt. 's Middags gaat dit over in bewolkt weer met lichte regen. De late avond brengt ons licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in La Paz/Alto, 19.01.2019

Op zaterdag is het in de ochtend nog redelijk bewolkt, maar meestal droog. 's Middags gaat dit over in veranderlijk bewolkt weer met enkele (onweers)buien. De namiddag brengt ons bewolkt weer met perioden met regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Los Angeles CA/Intl, 19.01.2019

Op zaterdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 23 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Mexico City/Licenc, 19.01.2019

Op zaterdag is het overdag aanhoudend zonnig. 's Avonds is er wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. 's Avonds laat zet deels helder weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 23 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. 's avonds steekt er een matige, met tijdens windstoten krachtige noordenwind op.

Weer in Ottawa McDonald-Cartier, ONT, 19.01.2019

Op zaterdag is het langere tijd grotendeels zonnig. De namiddags brengt ons bewolkt weer met plaatselijk lichte sneeuw. 's Nachts heerst er geheel bewolkt weer met sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -26 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -21°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Quinta Normal, 19.01.2019

Op zaterdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Rio de Janeiro/Santos Dumont, 19.01.2019

Op zaterdag is het langere tijd overwegend zonnig. De avond brengt ons langere tijd bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 33 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. in de middag steekt er een matige, met tijdens windstoten krachtige noordenwind op.

Weer in Washington DC, 19.01.2019

In de vroege ochtend is het bewolkt, maar grotendeels droog. In de loop van de ochtend wordt het bewolkt met lichte sneeuw. De namiddag laat zich zien met bewolkt weer met lichte regen of sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. Er waait een zwakke oostenwind.