Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Amerika

Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Zuid-Amerika Weer Mittelamerika Weer Noord-Amerika Weer Mittelamerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Azië Weer Mittelamerika Weer Zuid-Amerika
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Mexico MexicoMexico Ottawa OttawaOttawa Los Angeles (CA) Los Angeles (CA)Los Angeles (CA) Rio de Janeiro Rio de JaneiroRio de Janeiro Santiago de Chile Santiago de ChileSantiago de Chile Anchorage AK/Intl Anchorage AK/IntlAnchorage AK/Intl Washington DC Washington DCWashington DC Bogota/Eldorado Bogota/EldoradoBogota/Eldorado La Paz/Alto La Paz/AltoLa Paz/Alto © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Edmonton tijdzone: America/Edmonton

Neerslag

Neerslag Noord-Amerika

Stroming

Stroming Noord-Amerika

Luchtdruk

Luchtdruk Noord-Amerika

Weer in Anchorage AK/Intl, 22.02.2017

In de vroege ochtend is het bewolkt met lichte sneeuw. In de loop van de ochtend wordt het overwegend bewolkt, maar meest droog. De namiddag laat zich zien met bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -13 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -9°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Bogota/Eldorado, 22.02.2017

Op woensdagochtend is het nog redelijk bewolkt, maar meestal droog. Vanaf de middaguren heerst er bewolkt weer met lichte regen. De late avond brengt ons langere tijd bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. De noordenwind neemt in de middag toe en waait matig, tijdens windstoten krachtig.

Weer in La Paz/Alto, 22.02.2017

Op woensdagochtend is het nog overwegend helder. Vanaf de middaguren heerst er bewolkt weer met lichte regen. De namiddag brengt ons veranderlijk bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. De in het begin matige, tijdens windstoten harde oostenwind waait 's nachts zwak.

Weer in Los Angeles CA/Intl, 22.02.2017

Na het langere tijd bewolkte weer van de ochtend brengt de rest van de dag grotendeels zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. in de morgen steekt er een matige, met tijdens windstoten krachtige westenwind op.

Weer in Mexico City/Licenc, 22.02.2017

Op woensdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 27 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. 's avonds steekt er een matige, met tijdens windstoten krachtige noordenwind op.

Weer in Ottawa McDonald-Cartier, ONT, 22.02.2017

Op woensdag is het overwegend afwisselend zonnig en bewolkt. In de komende nacht heerst er geheel bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Quinta Normal, 22.02.2017

Op woensdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Rio de Janeiro/Santos Dumont, 22.02.2017

Op woensdag is het de hele dag door overwegend helder. Tijdens de late avond heerst er langere tijd bewolkt weer. ‘s Nacht verwachten we hooguit licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. De noordenwind neemt in de middag toe en waait matig, tijdens windstoten krachtig.

Weer in Washington DC, 22.02.2017

Na het bewolkt weer met nu en dan lichte regen van de ochtend zet vrij zonnig zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. Er waait een zwakke zuidenwind.