Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Amerika

Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Zuid-Amerika Weer Mittelamerika Weer Noord-Amerika Weer Mittelamerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Azië Weer Mittelamerika Weer Zuid-Amerika
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Mexico MexicoMexico Ottawa OttawaOttawa Los Angeles (CA) Los Angeles (CA)Los Angeles (CA) Rio de Janeiro Rio de JaneiroRio de Janeiro Santiago de Chile Santiago de ChileSantiago de Chile Anchorage AK/Intl Anchorage AK/IntlAnchorage AK/Intl Washington DC Washington DCWashington DC Bogota/Eldorado Bogota/EldoradoBogota/Eldorado La Paz/Alto La Paz/AltoLa Paz/Alto © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Edmonton tijdzone: America/Edmonton

Stroming

Stroming Noord-Amerika

Zon

Zon Noord-Amerika

Temperatuur

Temperatuur Noord-Amerika

Weer in Anchorage AK/Intl, 18.10.2017

Na het wisselend bewolkte weer van de ochtend heerst er tijdelijk overwegend helder weer. De nacht brengt ons wisselend bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -3 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -3°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Bogota/Eldorado, 18.10.2017

Op woensdag is het in de ochtend nog vaak bewolkt, maar bijna overal droog. 's Middags gaat dit over in wisselend bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. De avond brengt ons bewolkt weer met af en toe een opklaring. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. De in het begin matige, tijdens windstoten harde noordoostenwind waait 's nachts zwak.

Weer in La Paz/Alto, 18.10.2017

Op woensdag is het in de ochtend nog nauwelijks bewolkt. 's Middags gaat dit over in veranderend bewolkt weer met enkele regenbuien. De late avond brengt ons deels helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Los Angeles CA/Intl, 18.10.2017

Op woensdag kunnen we rekenen op overwegend zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 18 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 25 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 17°C. De matige westenwind neemt 's nachts af en bereikt nog een gemiddelde windsterkte van zwak.

Weer in Mexico City/Licenc, 18.10.2017

Op woensdag is het langere tijd nauwelijks bewolkt. In de namiddag heerst er wisselend bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 25 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. 's avonds steekt er een matige, met tijdens windstoten krachtige noordenwind op.

Weer in Ottawa McDonald-Cartier, ONT, 18.10.2017

Na het wisselend bewolkt, maar meestal droog weer van de ochtend zet vrij zonnig weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Quinta Normal, 18.10.2017

Na het redelijk bewolkte, maar meestal droge weer van de ochtend brengt de rest van de dag nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 22 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Rio de Janeiro/Santos Dumont, 18.10.2017

Op woensdag kunnen we rekenen op overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 21 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 28 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 21°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Washington DC, 18.10.2017

Op woensdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 22 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. Er waait een zwakke zuidenwind.