Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Amerika

Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Zuid-Amerika Weer Mittelamerika Weer Noord-Amerika Weer Mittelamerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Azië Weer Mittelamerika Weer Zuid-Amerika
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Mexico MexicoMexico Ottawa OttawaOttawa Los Angeles (CA) Los Angeles (CA)Los Angeles (CA) Rio de Janeiro Rio de JaneiroRio de Janeiro Santiago de Chile Santiago de ChileSantiago de Chile Anchorage AK/Intl Anchorage AK/IntlAnchorage AK/Intl Washington DC Washington DCWashington DC Bogota/Eldorado Bogota/EldoradoBogota/Eldorado La Paz/Alto La Paz/AltoLa Paz/Alto © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Edmonton tijdzone: America/Edmonton

Neerslag

Neerslag Noord-Amerika

Luchtdruk

Luchtdruk Noord-Amerika

Wolken

Wolken Noord-Amerika

Weer in Anchorage AK/Intl, 24.05.2018

Op woensdag is het in de ochtend nog redelijk bewolkt, maar meestal droog. Vanaf de middag verwachten we bewolkt weer met nu en dan lichte regen. In de namiddag heerst er wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 13 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Bogota/Eldorado, 24.05.2018

Op woensdag is het bewolkt met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in La Paz/Alto, 24.05.2018

Op woensdag kunnen we rekenen op nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Los Angeles CA/Intl, 24.05.2018

Op woensdagochtend is het nog bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer afwisselend bewolkt en zonnig. De late avond brengt ons geheel bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. De westenwind waait vervolgens matig, tijdens windstoten krachtig, 's nachts zwak.

Weer in Mexico City/Licenc, 24.05.2018

Op woensdag is het tijdens het grootste deel van de dag zonnig. 's Avonds verwachten we veranderlijk bewolkt weer. 's Avonds laat gaat dit over in nauwelijks bewolkt of helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 29 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. 's avonds steekt er een matige, met tijdens windstoten harde noordenwind op.

Weer in Ottawa McDonald-Cartier, ONT, 24.05.2018

Na het afwisselend zonnige en bewolkte weer van de ochtend brengt de rest van de dag nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. De matige noordwestenwind neemt 's nachts af en bereikt nog een gemiddelde windsterkte van zwak.

Weer in Quinta Normal, 24.05.2018

Op woensdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 24 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Rio de Janeiro/Santos Dumont, 24.05.2018

Op woensdag is het langere tijd grotendeels zonnig. In de namiddag gaat dit over in veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 19 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 24 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 20°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Washington DC, 24.05.2018

Op woensdag is het in de ochtend nog wisselend bewolkt. 's Middags gaat dit over in bewolkt, maar overwegend droog weer. De late avond brengt ons onbewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 20 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 27 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 18°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.