Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Amerika

Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Zuid-Amerika Weer Mittelamerika Weer Noord-Amerika Weer Mittelamerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Azië Weer Mittelamerika Weer Zuid-Amerika
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Mexico MexicoMexico Ottawa OttawaOttawa Los Angeles (CA) Los Angeles (CA)Los Angeles (CA) Rio de Janeiro Rio de JaneiroRio de Janeiro Santiago de Chile Santiago de ChileSantiago de Chile Anchorage AK/Intl Anchorage AK/IntlAnchorage AK/Intl Washington DC Washington DCWashington DC Bogota/Eldorado Bogota/EldoradoBogota/Eldorado La Paz/Alto La Paz/AltoLa Paz/Alto © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Edmonton tijdzone: America/Edmonton

Luchtdruk

Luchtdruk Noord-Amerika

Zon

Zon Noord-Amerika

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Noord-Amerika

Weer in Anchorage AK/Intl, 30.06.2017

In de vroege ochtend is het bewolkt met lichte regen. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. De middag brengt ons bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Bogota/Eldorado, 30.06.2017

Op vrijdag is het langere tijd bewolkt met nu en dan lichte regen. 's Avonds laat heerst er veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. De zuidoostenwind neemt in de middag toe en waait matig, tijdens windstoten krachtig.

Weer in La Paz/Alto, 30.06.2017

Op vrijdag is het langere tijd overwegend helder. De namiddag dient zich bewolkt met lichte regen aan. De avond brengt ons grotendeels helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 13 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Los Angeles CA/Intl, 30.06.2017

Op vrijdag is het in de ochtend nog bewolkt, maar overwegend droog. Vanaf de middag verwachten we langere tijd bewolkt weer. 's Nachts heerst er bewolkt, maar grotendeels droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 22 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 17°C. De matige westenwind neemt 's nachts af en bereikt nog een gemiddelde windsterkte van zwak.

Weer in Mexico City/Licenc, 30.06.2017

Op vrijdag is het langere tijd wisselend bewolkt. De namiddag dient zich wisselend bewolkt met enkele regenbuien aan. De avond brengt ons veranderlijk bewolkt weer met enkele (onweers)buien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 23 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Ottawa McDonald-Cartier, ONT, 30.06.2017

Op vrijdag is het langere tijd bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog. De avond brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 26 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 18°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Quinta Normal, 30.06.2017

Op vrijdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Rio de Janeiro/Santos Dumont, 30.06.2017

Op vrijdag kunnen we rekenen op grotendeels zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 19 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 26 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 20°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Washington DC, 30.06.2017

Op vrijdagochtend is het nog meestal zonnig. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer wisselend bewolkt, maar meestal droog. De avond brengt ons licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 33 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. De wind waait zwak, tijdens windstoten zwak uit het zuiden.