Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Caraïben

Weer Zuid-Amerika Weer Grote Antillen Weer Kleine Antillen Weer Kleine Antillen Weer Grote Antillen Weer Grote Antillen Weer Kleine Antillen Weer Kleine Antillen Weer Grote Antillen Weer Grote Antillen Weer Zuid-Amerika
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Grenada City Grenada CityGrenada City Kingston KingstonKingston Havanna/Intl Havanna/IntlHavanna/Intl Santiago de Cuba Santiago de CubaSantiago de Cuba Santo Domingo Santo DomingoSanto Domingo Ponce/Mercedita Ponce/MerceditaPonce/Mercedita Guadeloupe/Le Raizet Guadeloupe/Le RaizetGuadeloupe/Le Raizet Aruba/Queen Beatrix Intl Aruba/Queen Beatrix IntlAruba/Queen Beatrix Intl © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Port-au-Prince tijdzone: America/Port-au-Prince

Radar

Radar Nederland Radar NederlandRadar Nederland

Temperatuur

Temperatuur Nederland

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Nederland

Weer in Aruba/Queen Beatrix Intl, 21.09.2019

Op zaterdag is het de hele dag door overwegend helder. Tijdens de late avond heerst er bewolkt weer met lichte regen. ‘s Nacht verwachten we deels helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 27 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 33 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 27°C. De wind waait zwak tot matig, tijdens windstoten hard uit het oosten.

Weer in Grenada/Point Salines Intl, 21.09.2019

Op zaterdag is het de hele dag door bewolkt met lichte regen. De late avond dient zich vaak bewolkt, maar bijna overal droog aan. ‘s Nacht heerst er dan bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 27 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 26°C. De in het begin matige, tijdens windstoten krachtige zuidoostenwind waait 's avonds laat zwak.

Weer in Guadeloupe/Le Raizet, 21.09.2019

Op zaterdag is het in de ochtend nog overwegend helder. Vanaf de middag verwachten we bewolkt weer met lichte regen. 's Nachts heerst er wisselend bewolkt weer, maar ook opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 26°C. De in het begin matige, tijdens windstoten krachtige oostenwind waait 's avonds zwak.

Weer in Havanna/Intl, 21.09.2019

Op zaterdagochtend is het nog meestal zonnig. Vanaf de middaguren heerst er bewolkt weer met perioden met regen. De late avond brengt ons wisselend bewolkt weer, maar ook opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Kingston/Norman Manley, 21.09.2019

In de vroege ochtend is het overwegend helder. In de loop van de ochtend heerst er veranderlijk bewolkt weer. De middag brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 26 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 26°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Ponce/Mercedita, 21.09.2019

Op zaterdag is het in de ochtend nog overwegend helder. Vanaf de middag verwachten we bewolkt weer met lichte regen. In de namiddag heerst er wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 33 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Santiago de Cuba, 21.09.2019

Na het bewolkte weer met lichte regen van de ochtend krijgt het weerstype vrij zonnig vorm. De middag laat zich zien met bewolkt weer met perioden met regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Santo Domingo, 21.09.2019

Na het grotendeels zonnige weer van de ochtend krijgt het weerstype wisselend bewolkt, maar meestal droog weer vorm. De late avond laat zich zien met licht bewolkt weer, met brede opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 26°C. Er waait een zwakke noordenwind.