Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Caraïben

Weer Zuid-Amerika Weer Grote Antillen Weer Kleine Antillen Weer Kleine Antillen Weer Grote Antillen Weer Grote Antillen Weer Kleine Antillen Weer Kleine Antillen Weer Grote Antillen Weer Grote Antillen Weer Zuid-Amerika
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Grenada City Grenada CityGrenada City Kingston KingstonKingston Havanna/Intl Havanna/IntlHavanna/Intl Santiago de Cuba Santiago de CubaSantiago de Cuba Santo Domingo Santo DomingoSanto Domingo Ponce/Mercedita Ponce/MerceditaPonce/Mercedita Guadeloupe/Le Raizet Guadeloupe/Le RaizetGuadeloupe/Le Raizet Aruba/Queen Beatrix Intl Aruba/Queen Beatrix IntlAruba/Queen Beatrix Intl © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Port-au-Prince tijdzone: America/Port-au-Prince

Vliegweer

Vliegweer Nederland

Stroming

Stroming Nederland

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Nederland

Weer in Aruba/Queen Beatrix Intl, 23.04.2018

Op maandag kunnen we rekenen op overwegend zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 26 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 26°C. De wind waait vrij krachtig, tijdens windstoten vrij krachtig uit het oosten.

Weer in Grenada/Point Salines Intl, 23.04.2018

Na het bewolkte weer met nu en dan lichte regen van de ochtend brengt de rest van de dag overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 26 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 26°C. De wind waait zwak tot matig, tijdens windstoten hard uit het oosten.

Weer in Guadeloupe/Le Raizet, 23.04.2018

In de vroege ochtend is het afwisselend bewolkt en zonnig. In de loop van de ochtend wordt het bewolkt met lichte regen. De middag laat zich zien met redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 29 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. De in het begin matige, tijdens windstoten harde oostenwind waait 's nachts zwak.

Weer in Havanna/Intl, 23.04.2018

Op maandag is het in de ochtend nog overwegend helder. 's Middags gaat dit over in bewolkt weer met lichte regen. De namiddag brengt ons afwisselend zonnig en bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 21 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 20°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Kingston/Norman Manley, 23.04.2018

Op maandag is het in de ochtend nog overwegend helder. Vanaf de middag verwachten we bewolkt weer met lichte regen. 's Avonds heerst er deels helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 26 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. De in het begin matige, tijdens windstoten harde zuidoostenwind waait 's nachts zwak.

Weer in Ponce/Mercedita, 23.04.2018

Op maandagochtend is het nog vrij zonnig. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer wisselend bewolkt met enkele regenbuien. De namiddag brengt ons meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 21 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 22°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.

Weer in Santiago de Cuba, 23.04.2018

Op maandag is het tijdens het grootste deel van de dag overwegend zonnig. 's Avonds verwachten we bewolkt weer met lichte regen. 's Avonds laat gaat dit over in deels helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 29 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Santo Domingo, 23.04.2018

Na het grotendeels zonnige weer van de ochtend heerst er tijdelijk veranderlijk bewolkt weer. De nacht brengt ons deels helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. De wind waait zwak uit het noorden.