Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Caraïben

Weer Zuid-Amerika Weer Grote Antillen Weer Kleine Antillen Weer Kleine Antillen Weer Grote Antillen Weer Grote Antillen Weer Kleine Antillen Weer Kleine Antillen Weer Grote Antillen Weer Grote Antillen Weer Zuid-Amerika
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Grenada City Grenada CityGrenada City Kingston KingstonKingston Havanna/Intl Havanna/IntlHavanna/Intl Santiago de Cuba Santiago de CubaSantiago de Cuba Santo Domingo Santo DomingoSanto Domingo Ponce/Mercedita Ponce/MerceditaPonce/Mercedita Guadeloupe/Le Raizet Guadeloupe/Le RaizetGuadeloupe/Le Raizet Aruba/Queen Beatrix Intl Aruba/Queen Beatrix IntlAruba/Queen Beatrix Intl © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Port-au-Prince tijdzone: America/Port-au-Prince

Luchtdruk

Luchtdruk Nederland

Vliegweer

Vliegweer Nederland

Radar

Radar Nederland Radar NederlandRadar Nederland

Weer in Aruba/Queen Beatrix Intl, 24.02.2020

Op zondag kunnen we rekenen op overwegend zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. De oostenwind waait vervolgens vrij krachtig, tijdens windstoten hard, 's nachts zwak.

Weer in Grenada/Point Salines Intl, 24.02.2020

In de vroege ochtend is het bewolkt met nu en dan lichte regen. In de loop van de ochtend wordt het overwegend zonnig. De namiddag laat zich zien met bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. De oostenwind waait zwak tot matig, tijdens windstoten hard.

Weer in Guadeloupe/Le Raizet, 24.02.2020

Op zondag kunnen we rekenen op hooguit licht bewolkt, verder zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 20 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 29 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 21°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.

Weer in Havanna/Intl, 24.02.2020

Op zondag is het langere tijd vaak bewolkt, maar bijna overal droog. 's Middags gaat dit over in hooguit licht bewolkt, verder zonnig weer. De nacht brengt ons onbewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 27 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 16°C. De oostenwind neemt in de namiddag toe en waait matig, tijdens windstoten hard.

Weer in Kingston/Norman Manley, 24.02.2020

Op zondagochtend is het nog overwegend zonnig. Vanaf de middaguren heerst er bewolkt weer met lichte regen. De late avond brengt ons veranderlijk bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 27 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Ponce/Mercedita, 24.02.2020

Op zondagochtend is het nog overwegend zonnig. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer bewolkt met lichte regen. De namiddag brengt ons veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 20 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 20°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Santiago de Cuba, 24.02.2020

Op zondag is het tijdens het grootste deel van de dag overwegend zonnig. 's Avonds verwachten we wisselend bewolkt weer, maar ook opklaringen. 's Nachts gaat dit over in helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 21 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 28 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 20°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Santo Domingo, 24.02.2020

Op zondag is het de hele dag door vaak bewolkt, maar bijna overal droog. De late avond dient zich vaak bewolkt, maar bijna overal droog aan. ‘s Nacht heerst er dan licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 28 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 22°C. Er waait een zwakke noordenwind.