Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Caraïben

Weer Zuid-Amerika Weer Grote Antillen Weer Kleine Antillen Weer Kleine Antillen Weer Grote Antillen Weer Grote Antillen Weer Kleine Antillen Weer Kleine Antillen Weer Grote Antillen Weer Grote Antillen Weer Zuid-Amerika
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Grenada City Grenada CityGrenada City Kingston KingstonKingston Havanna/Intl Havanna/IntlHavanna/Intl Santiago de Cuba Santiago de CubaSantiago de Cuba Santo Domingo Santo DomingoSanto Domingo Ponce/Mercedita Ponce/MerceditaPonce/Mercedita Guadeloupe/Le Raizet Guadeloupe/Le RaizetGuadeloupe/Le Raizet Aruba/Queen Beatrix Intl Aruba/Queen Beatrix IntlAruba/Queen Beatrix Intl © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Port-au-Prince tijdzone: America/Port-au-Prince

Vliegweer

Vliegweer Nederland

Wolken

Wolken Nederland

Luchtdruk

Luchtdruk Nederland

Weer in Aruba/Queen Beatrix Intl, 19.08.2018

Op zondag kunnen we rekenen op grotendeels zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 27 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 27°C. Er waait een matige tot vrij krachtige tijdens windstoten stormachtige oostenwind.

Weer in Grenada/Point Salines Intl, 19.08.2018

Na het bewolkte weer met nu en dan lichte regen van de ochtend heerst er tijdelijk wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De nacht brengt ons langere tijd bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 27 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 26°C. De oostenwind waait zwak tot matig, tijdens windstoten krachtig.

Weer in Guadeloupe/Le Raizet, 19.08.2018

In de vroege ochtend is het afwisselend zonnig en bewolkt. In de loop van de ochtend heerst er bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De late avond brengt ons af en toe licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. De oostenwind waait vervolgens matig, tijdens windstoten krachtig, 's avonds laat zwak.

Weer in Havanna/Intl, 19.08.2018

Op zondagochtend is het nog overwegend helder. Vanaf de middaguren heerst er veranderlijk bewolkt weer met enkele (onweers)buien. De namiddag brengt ons wisselend bewolkt weer met enkele regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Kingston/Norman Manley, 19.08.2018

Op zondagochtend is het nog overwegend helder. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer bewolkt met lichte regen. De avond brengt ons nauwelijks bewolkt of helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 27 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 26°C. De zuidoostenwind neemt in de namiddag toe en waait matig, tijdens windstoten hard.

Weer in Ponce/Mercedita, 19.08.2018

Op zondagochtend is het nog nauwelijks bewolkt. Vanaf de middaguren heerst er bewolkt weer met perioden met regen. De namiddag brengt ons deels bewolkt, deels ook zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 22 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. De zuidoostenwind waait vervolgens matig, 's avonds laat zwak.

Weer in Santiago de Cuba, 19.08.2018

Op zondag is het in de ochtend nog overwegend helder. 's Middags gaat dit over in bewolkt weer met lichte regen. De namiddag brengt ons wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Santo Domingo, 19.08.2018

In de vroege ochtend is het nauwelijks bewolkt. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De namiddag brengt ons overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. De wind waait zwak uit het noorden.