Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Caraïben

Weer Zuid-Amerika Weer Grote Antillen Weer Kleine Antillen Weer Kleine Antillen Weer Grote Antillen Weer Grote Antillen Weer Kleine Antillen Weer Kleine Antillen Weer Grote Antillen Weer Grote Antillen Weer Zuid-Amerika
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Grenada City Grenada CityGrenada City Kingston KingstonKingston Havanna/Intl Havanna/IntlHavanna/Intl Santiago de Cuba Santiago de CubaSantiago de Cuba Santo Domingo Santo DomingoSanto Domingo Ponce/Mercedita Ponce/MerceditaPonce/Mercedita Guadeloupe/Le Raizet Guadeloupe/Le RaizetGuadeloupe/Le Raizet Aruba/Queen Beatrix Intl Aruba/Queen Beatrix IntlAruba/Queen Beatrix Intl © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Port-au-Prince tijdzone: America/Port-au-Prince

Radar

Radar Nederland Radar NederlandRadar Nederland

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Nederland

Neerslag

Neerslag Nederland

Weer in Aruba/Queen Beatrix Intl, 17.02.2019

Op zondag kunnen we rekenen op overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 26 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. De wind waait vrij krachtig tot krachtig, tijdens windstoten storm uit het oosten.

Weer in Grenada/Point Salines Intl, 17.02.2019

Op zondag is het in de ochtend nog bewolkt met nu en dan lichte regen. Vanaf de middag verwachten we overwegend zonnig weer. In de namiddag heerst er bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 29 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. De in het begin vrij krachtige, tijdens windstoten stormachtige oostenwind waait 's nachts zwak.

Weer in Guadeloupe/Le Raizet, 17.02.2019

Na het meestal zonnige van de ochtend krijgt het weerstype redelijk bewolkt, maar meestal droog weer vorm. De middag laat zich zien met meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 29 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 22°C. De in het begin matige, tijdens windstoten harde oostenwind waait 's avonds zwak.

Weer in Havanna/Intl, 17.02.2019

Op zondagochtend is het nog overwegend helder. Vanaf de middaguren heerst er wisselend bewolkt weer. De avond brengt ons hooguit licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 19 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 29 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 22°C. in de namiddag steekt er een matige, met tijdens windstoten harde zuidoostenwind op.

Weer in Kingston/Norman Manley, 17.02.2019

Op zondag kunnen we rekenen op nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 29 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. De in het begin vrij krachtige, tijdens windstoten stormachtige zuidoostenwind waait 's nachts zwak.

Weer in Ponce/Mercedita, 17.02.2019

Op zondag is het in de ochtend nog overwegend helder. Vanaf de middag verwachten we bewolkt weer met lichte regen. In de namiddag heerst er hooguit licht bewolkt, verder zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 21 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 21°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Santiago de Cuba, 17.02.2019

Op zondag kunnen we rekenen op overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 22 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 29 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 22°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Santo Domingo, 17.02.2019

Na het meestal zonnige van de ochtend krijgt het weerstype wisselend bewolkt weer vorm. De nacht laat zich zien met meest helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. Er waait een zwakke noordenwind.