Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Caraïben

Weer Zuid-Amerika Weer Grote Antillen Weer Kleine Antillen Weer Kleine Antillen Weer Grote Antillen Weer Grote Antillen Weer Kleine Antillen Weer Kleine Antillen Weer Grote Antillen Weer Grote Antillen Weer Zuid-Amerika
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Grenada City Grenada CityGrenada City Kingston KingstonKingston Havanna/Intl Havanna/IntlHavanna/Intl Santiago de Cuba Santiago de CubaSantiago de Cuba Santo Domingo Santo DomingoSanto Domingo Ponce/Mercedita Ponce/MerceditaPonce/Mercedita Guadeloupe/Le Raizet Guadeloupe/Le RaizetGuadeloupe/Le Raizet Aruba/Queen Beatrix Intl Aruba/Queen Beatrix IntlAruba/Queen Beatrix Intl © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Port-au-Prince tijdzone: America/Port-au-Prince

Wolken

Wolken Nederland

Neerslag

Neerslag Nederland

Radar

Radar Nederland Radar NederlandRadar Nederland

Weer in Aruba/Queen Beatrix Intl, 20.11.2017

Op maandag kunnen we rekenen op grotendeels zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 26 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 27°C. De wind waait zwak tot matig, tijdens windstoten hard uit het oosten.

Weer in Grenada/Point Salines Intl, 20.11.2017

Op maandag is het overdag bewolkt met nu en dan lichte regen. 's Avonds is er deels helder weer. 's Avonds laat zet bewolkt weer met lichte regen zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 26 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 26°C. De oostenwind waait zwak tot matig, tijdens windstoten hard.

Weer in Guadeloupe/Le Raizet, 20.11.2017

Op maandagochtend is het nog vrij zonnig. Vanaf de middaguren heerst er veranderlijk bewolkt weer. De namiddag brengt ons meestal zonnig. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 22°C. De oostenwind waait vervolgens matig, tijdens windstoten krachtig, 's nachts zwak.

Weer in Havanna/Intl, 20.11.2017

Op maandag kunnen we rekenen op vrij zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 28 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 18°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Kingston/Norman Manley, 20.11.2017

Op maandagochtend is het nog overwegend helder. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer bewolkt met lichte regen. De late avond brengt ons deels helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 29 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Ponce/Mercedita, 20.11.2017

In de vroege ochtend is het bewolkt met nu en dan lichte regen. In de loop van de ochtend wordt het veranderlijk bewolkt. De middag laat zich zien met bewolkt weer met perioden met regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Santiago de Cuba, 20.11.2017

Op maandag is het in de ochtend nog vrij zonnig. 's Middags gaat dit over in bewolkt weer met lichte regen. De namiddag brengt ons zonnig of licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Santo Domingo, 20.11.2017

Op maandag is het langere tijd bewolkt met lichte regen. 's Middags heerst er bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. 's Avonds verwachten we bewolkt weer met perioden met regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 28 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. De wind waait zwak uit het noorden.