Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Caraïben

Weer Zuid-Amerika Weer Grote Antillen Weer Kleine Antillen Weer Kleine Antillen Weer Grote Antillen Weer Grote Antillen Weer Kleine Antillen Weer Kleine Antillen Weer Grote Antillen Weer Grote Antillen Weer Zuid-Amerika
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Grenada City Grenada CityGrenada City Kingston KingstonKingston Havanna/Intl Havanna/IntlHavanna/Intl Santiago de Cuba Santiago de CubaSantiago de Cuba Santo Domingo Santo DomingoSanto Domingo Ponce/Mercedita Ponce/MerceditaPonce/Mercedita Guadeloupe/Le Raizet Guadeloupe/Le RaizetGuadeloupe/Le Raizet Aruba/Queen Beatrix Intl Aruba/Queen Beatrix IntlAruba/Queen Beatrix Intl © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Port-au-Prince tijdzone: America/Port-au-Prince

Radar

Radar Nederland Radar NederlandRadar Nederland

Neerslag

Neerslag Nederland

Vliegweer

Vliegweer Nederland

Weer in Aruba/Queen Beatrix Intl, 24.09.2017

Op zondag kunnen we rekenen op overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 28 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 34 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 28°C. De oostenwind waait matig tot vrij krachtig, tijdens windstoten stormachtig.

Weer in Grenada/Point Salines Intl, 24.09.2017

Op zondag is het tijdens het grootste deel van de dag bewolkt met lichte regen. 's Avonds verwachten we soms wat wolken maar overwegend helder weer. 's Nachts gaat dit over in veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 27 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 27°C. De wind waait zwak tot matig, tijdens windstoten hard uit het zuidoosten.

Weer in Guadeloupe/Le Raizet, 24.09.2017

In de vroege ochtend is het overwegend helder. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar wisselend bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. De middag brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. De oostenwind waait vervolgens matig, tijdens windstoten krachtig, 's nachts zwak.

Weer in Havanna/Intl, 24.09.2017

Op zondag is het in de ochtend nog nauwelijks bewolkt. Vanaf de middag verwachten we bewolkt weer met perioden met regen. 's Avonds laat heerst er soms wat wolken maar overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Kingston/Norman Manley, 24.09.2017

Na het overwegend helder weer van de ochtend zet bewolkt weer met lichte regen zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 27 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 27°C. in de middag steekt er een matige, met tijdens windstoten krachtige oostenwind op.

Weer in Ponce/Mercedita, 24.09.2017

In de vroege ochtend is het bewolkt met lichte regen. In de loop van de ochtend wordt het meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt. De middag laat zich zien met bewolkt weer met perioden met regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 33 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.

Weer in Santiago de Cuba, 24.09.2017

Na het bewolkte weer met lichte regen van de ochtend krijgt het weerstype overwegend helder weer vorm. De middag laat zich zien met bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Santo Domingo, 24.09.2017

Op zondag is het overdag redelijk bewolkt, maar meestal droog. 's Avonds is er bewolkt weer met perioden met regen. 's Avonds laat zet bewolkt weer met af en toe een opklaring zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 26°C. Er waait een zwakke noordenwind.