Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Caraïben

Weer Zuid-Amerika Weer Grote Antillen Weer Kleine Antillen Weer Kleine Antillen Weer Grote Antillen Weer Grote Antillen Weer Kleine Antillen Weer Kleine Antillen Weer Grote Antillen Weer Grote Antillen Weer Zuid-Amerika
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Grenada City Grenada CityGrenada City Kingston KingstonKingston Havanna/Intl Havanna/IntlHavanna/Intl Santiago de Cuba Santiago de CubaSantiago de Cuba Santo Domingo Santo DomingoSanto Domingo Ponce/Mercedita Ponce/MerceditaPonce/Mercedita Guadeloupe/Le Raizet Guadeloupe/Le RaizetGuadeloupe/Le Raizet Aruba/Queen Beatrix Intl Aruba/Queen Beatrix IntlAruba/Queen Beatrix Intl © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Port-au-Prince tijdzone: America/Port-au-Prince

Neerslag

Neerslag Nederland

Luchtdruk

Luchtdruk Nederland

Stroming

Stroming Nederland

Weer in Aruba/Queen Beatrix Intl, 23.10.2018

In de vroege ochtend is het overwegend helder. In de loop van de ochtend heerst er bewolkt weer met lichte regen. De middag brengt ons grotendeels zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 26 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 27°C. De oostenwind waait zwak tot matig, tijdens windstoten hard.

Weer in Grenada/Point Salines Intl, 23.10.2018

Op dinsdag is het langere tijd bewolkt met nu en dan lichte regen. De late avond brengt ons soms wat wolken maar overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 26 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 26°C. De oostenwind waait vervolgens matig, tijdens windstoten hard, 's nachts zwak.

Weer in Guadeloupe/Le Raizet, 23.10.2018

In de vroege ochtend is het nauwelijks bewolkt. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar afwisselend bewolkt en zonnig weer. De late avond brengt ons grotendeels helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. De oostenwind waait vervolgens matig, tijdens windstoten krachtig, 's avonds laat zwak.

Weer in Havanna/Intl, 23.10.2018

Op dinsdag is het in de ochtend nog nauwelijks bewolkt. Vanaf de middag verwachten we bewolkt weer met lichte regen. In de namiddag heerst er hooguit licht bewolkt, verder zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 21 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 21°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Kingston/Norman Manley, 23.10.2018

Op dinsdag is het langere tijd nauwelijks bewolkt. De namiddag dient zich bewolkt met lichte regen aan. De avond brengt ons grotendeels helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 26 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Ponce/Mercedita, 23.10.2018

Op dinsdagochtend is het nog nauwelijks bewolkt. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer bewolkt met lichte regen. De avond brengt ons soms bewolkt, soms opgeklaard weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 22 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 33 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 22°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Santiago de Cuba, 23.10.2018

Op dinsdag is het tijdens het grootste deel van de dag nauwelijks bewolkt. 's Avonds verwachten we bewolkt weer met lichte regen. 's Avonds laat gaat dit over in nauwelijks bewolkt of helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Santo Domingo, 23.10.2018

Op dinsdag is het langere tijd overwegend helder. 's Middags heerst er vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. 's Avonds verwachten we soms wat wolken maar overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. Er waait een zwakke noordenwind.