Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Europa

Weer Verenigd Koninkrijk Weer Zweden Weer Italië Weer Griekenland Weer Griekenland Weer Griekenland Weer Italië Weer Denemarken Weer Spanje Weer Griekenland Weer Denemarken Weer Verenigd Koninkrijk Weer Ierland Weer Azië Weer Kroatië Weer Italië Weer Italië Weer Denemarken Weer Frankrijk Weer Denemarken Weer Azië Weer Luxemburg Weer Afrika Weer Griekenland Weer Estland Weer Cyprus Weer Kosovo Weer Montenegro Weer Griekenland Weer Italië Weer Denemarken Weer Voormalige Joegoslavische Republiek Macedonië Weer Verenigd Koninkrijk Weer Wit-Rusland Weer Litouwen Weer Afrika Weer Zweden Weer Slovenië Weer Tsjechië Weer Polen Weer Hongarije Weer Ierland Weer Kroatië Weer Servië Weer Albanië Weer Turkije Weer Letland Weer Bulgarije Weer Oostenrijk Weer Azië Weer Noorwegen Weer Portugal Weer Duitsland Weer België Weer Spanje Weer Moldavië Weer Zwitserland Weer Nederland Weer IJsland Weer Bosnië-Herzegovina Weer Estland Weer Finland Weer Frankrijk Weer Oekraïne Weer Roemenië Weer Slowakije (Slowaakse Republiek)
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Berlijn BerlijnBerlijn Stockholm StockholmStockholm Lissabon LissabonLissabon Boekarest BoekarestBoekarest Oslo OsloOslo Tromsø TromsøTromsø Madrid MadridMadrid Parijs ParijsParijs Athene AtheneAthene Londen LondenLonden Dublin DublinDublin Reykjavik ReykjavikReykjavik Rome RomeRome Wien WienWien © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Amsterdam tijdzone: Europe/Amsterdam

Wolken

Wolken Europa

Zon

Zon Europa

Vliegweer

Vliegweer Europa

Weer in Athen/Athinai Intl, 29.11.2020

Op zondag is het tijdens het grootste deel van de dag afwisselend bewolkt en zonnig. 's Avonds verwachten we bewolkt weer met lichte regen. 's Avonds laat gaat dit over in bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. Er waait een zwakke zuidoostenwind.

Weer in Berlin-Tegel, 29.11.2020

Op zondag is het afwisselend zonnig en bewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.

Weer in Bukarest/Bucuresti Baneasa, 29.11.2020

Op zondag is het de hele dag door overwegend bewolkt, maar meest droog. Tijdens de nacht voor maandag gaat dit over in bewolkt weer met plaatselijk lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in , 29.11.2020

Na het wisselend bewolkte weer met enkele lichte regenbuien van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag geheel bewolkt, maar overwegend droog weer. De namiddag brengt ons meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in , 29.11.2020

Op zondag is het langere tijd veranderlijk bewolkt, maar meestal droog. De avond brengt ons licht bewolkt weer, met brede opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.

Weer in , 29.11.2020

zondag brengt ons geheel bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in , 29.11.2020

In de ochtend is het eerst nog veranderlijk bewolkt, maar meestal droog. Vanaf de middag zet overwegend helder weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Oslo-lufthavn, 29.11.2020

zondag brengt ons overwegend grijs, maar over het algemeen droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -3 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -3°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Paris-CDG, 29.11.2020

In de vroege ochtend is het overwegend zonnig. In de loop van de ochtend wordt het wisselend bewolkt. De late avond laat zich zien met hooguit licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Reykjavik Airport, 29.11.2020

Op zondag is het in de ochtend nog wisselend met enkele lichte regen- of sneeuwbuien. Vanaf de middag verwachten we bewolkt weer met lichte regen of sneeuw. 's Avonds heerst er bewolkt weer met plaatselijk lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.

Weer in , 29.11.2020

Na het veranderlijk bewolkte, maar meestal droge weer van de ochtend verwachten we overwegend helder weer . De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Stockholm-Arlanda Intl, 29.11.2020

Na het overwegend bewolkte, maar meest droge weer van de ochtend krijgt het weerstype vrij zonnig vorm. De middag laat zich zien met veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 1 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in , 29.11.2020

zondag brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. De zuidenwind waait matig tot vrij krachtig, tijdens windstoten stormachtig.

Weer in Wien-Schwechat, 29.11.2020

Op zondag is het langere tijd wisselend bewolkt, maar meestal droog. 's Middags gaat dit over in vrij zonnig. De late avond brengt ons meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 5 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. Op in de middag zet er een zwakke wind uit noordwestelijke richtingen op.