Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Europa

Weer Verenigd Koninkrijk Weer Zweden Weer Italië Weer Griekenland Weer Griekenland Weer Griekenland Weer Italië Weer Denemarken Weer Spanje Weer Griekenland Weer Denemarken Weer Verenigd Koninkrijk Weer Ierland Weer Azië Weer Kroatië Weer Italië Weer Italië Weer Denemarken Weer Frankrijk Weer Denemarken Weer Azië Weer Luxemburg Weer Afrika Weer Griekenland Weer Estland Weer Cyprus Weer Kosovo Weer Montenegro Weer Griekenland Weer Italië Weer Denemarken Weer Voormalige Joegoslavische Republiek Macedonië Weer Verenigd Koninkrijk Weer Wit-Rusland Weer Litouwen Weer Afrika Weer Zweden Weer Slovenië Weer Tsjechië Weer Polen Weer Hongarije Weer Ierland Weer Kroatië Weer Servië Weer Albanië Weer Turkije Weer Letland Weer Bulgarije Weer Oostenrijk Weer Azië Weer Noorwegen Weer Portugal Weer Duitsland Weer België Weer Spanje Weer Moldavië Weer Zwitserland Weer Nederland Weer IJsland Weer Bosnië-Herzegovina Weer Estland Weer Finland Weer Frankrijk Weer Oekraïne Weer Roemenië Weer Slowakije (Slowaakse Republiek)
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Berlijn BerlijnBerlijn Stockholm StockholmStockholm Lissabon LissabonLissabon Boekarest BoekarestBoekarest Oslo OsloOslo Tromsø TromsøTromsø Madrid MadridMadrid Parijs ParijsParijs Athene AtheneAthene Londen LondenLonden Dublin DublinDublin Reykjavik ReykjavikReykjavik Rome RomeRome Wien WienWien © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Amsterdam tijdzone: Europe/Amsterdam

Vliegweer

Vliegweer Europa

Temperatuur

Temperatuur Europa

Neerslag

Neerslag Europa

Weer in Athen/Athinai Intl, 22.02.2017

Op woensdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Berlin-Tegel, 22.02.2017

Op woensdag is het overwegend bewolkt met perioden met regen. In de komende nacht heerst er nauwelijks bewolkt of helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. De wind waait matig tot vrij krachtig, tijdens windstoten hard uit het westen.

Weer in Bukarest/Bucuresti Baneasa, 22.02.2017

Op woensdag kunnen we rekenen op vrij zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 13 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in , 22.02.2017

Op woensdag is het bewolkt met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. De in het begin vrij krachtige, tijdens windstoten harde westenwind waait 's avonds zwak.

Weer in , 22.02.2017

Op woensdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. De wind waait zwak en komt uit het noordoosten.

Weer in , 22.02.2017

Op woensdag verwachten we bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. Zeker op in de ochtend waait een matige, tijdens windstoten harde wind uit het zuidwesten.

Weer in , 22.02.2017

Op woensdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Oslo-lufthavn, 22.02.2017

In de vroege ochtend is het bewolkt met lichte sneeuw. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar wisselend bewolkt weer met enkele lichte sneeuwbuien. De middag brengt ons langere tijd bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -6°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Paris-CDG, 22.02.2017

Op woensdag is het tijdens het grootste deel van de dag overwegend bewolkt, maar meest droog. 's Avonds verwachten we bewolkt weer met lichte regen. 's Avonds laat gaat dit over in vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 13 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. De wind waait matig, tijdens windstoten matig uit zuidwestelijke richtingen.

Weer in Reykjavik Airport, 22.02.2017

Op woensdag moeten we rekening houden met bewolkt weer met lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -3 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.

Weer in , 22.02.2017

Op woensdag kunnen we rekenen op overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Stockholm-Arlanda Intl, 22.02.2017

Op woensdag is het in de ochtend nog bewolkt met lichte sneeuw. Vanaf de middag verwachten we bewolkt weer met lichte regen of sneeuw. 's Avonds heerst er langere tijd bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -3 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. De wind waait zwak tot matig, tijdens windstoten hard en komt uit zuidelijke, later zuidwestelijke richtingen.

Weer in , 22.02.2017

Op woensdagochtend is het nog bewolkt met plaatselijk lichte sneeuw. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer afwisselend zonnig en bewolkt. De namiddag brengt ons nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -7 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -9°C. Er waait een matige zuidenwind.

Weer in Wien-Schwechat, 22.02.2017

Op woensdag is het in de ochtend nog bewolkt met lichte regen. 's Middags gaat dit over in veranderlijk bewolkt weer. De namiddag brengt ons bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 13 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. Zeker in de middag waait er een matige tot matige tijdens windstoten stormachtige wind uit het zuidwesten.