Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Europa

Weer Verenigd Koninkrijk Weer Zweden Weer Italië Weer Griekenland Weer Griekenland Weer Griekenland Weer Italië Weer Denemarken Weer Spanje Weer Griekenland Weer Denemarken Weer Verenigd Koninkrijk Weer Ierland Weer Azië Weer Kroatië Weer Italië Weer Italië Weer Denemarken Weer Frankrijk Weer Denemarken Weer Azië Weer Luxemburg Weer Afrika Weer Griekenland Weer Estland Weer Cyprus Weer Kosovo Weer Montenegro Weer Griekenland Weer Italië Weer Denemarken Weer Voormalige Joegoslavische Republiek Macedonië Weer Verenigd Koninkrijk Weer Wit-Rusland Weer Litouwen Weer Afrika Weer Zweden Weer Slovenië Weer Tsjechië Weer Polen Weer Hongarije Weer Ierland Weer Kroatië Weer Servië Weer Albanië Weer Turkije Weer Letland Weer Bulgarije Weer Oostenrijk Weer Azië Weer Noorwegen Weer Portugal Weer Duitsland Weer België Weer Spanje Weer Moldavië Weer Zwitserland Weer Nederland Weer IJsland Weer Bosnië-Herzegovina Weer Estland Weer Finland Weer Frankrijk Weer Oekraïne Weer Roemenië Weer Slowakije (Slowaakse Republiek)
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Berlijn BerlijnBerlijn Stockholm StockholmStockholm Lissabon LissabonLissabon Boekarest BoekarestBoekarest Oslo OsloOslo Tromsø TromsøTromsø Madrid MadridMadrid Parijs ParijsParijs Athene AtheneAthene Londen LondenLonden Dublin DublinDublin Reykjavik ReykjavikReykjavik Rome RomeRome Wien WienWien © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Amsterdam tijdzone: Europe/Amsterdam

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Europa

Luchtdruk

Luchtdruk Europa

Zon

Zon Europa

Weer in Athen/Athinai Intl, 22.11.2018

Op donderdag is het in de ochtend nog nauwelijks bewolkt. Vanaf de middag verwachten we veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. 's Avonds heerst er af en toe licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Berlin-Tegel, 22.11.2018

Op donderdag is het de hele dag door hooguit licht bewolkt, verder zonnig. Tijdens de nacht gaat dit over in bewolkt weer met plaatselijk lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Bukarest/Bucuresti Baneasa, 22.11.2018

Na het bewolkt weer met lichte sneeuw van de ochtend zet bewolkt, maar overwegend droog weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in , 22.11.2018

In de vroege ochtend is het bewolkt met lichte regen. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar veranderlijk bewolkt weer. De avond brengt ons bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. De oostenwind waait zwak tot matig, tijdens windstoten krachtig.

Weer in , 22.11.2018

Na het bewolkte weer met lichte regen van de ochtend brengt de rest van de dag veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in , 22.11.2018

Op donderdag is het overdag hooguit licht bewolkt, verder zonnig. 's Avonds is er veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. 's Nachts zet veranderlijk bewolkt weer met enkele lichte regenbuien zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in , 22.11.2018

Op donderdag is het in de ochtend nog veranderlijk bewolkt, maar meestal droog. 's Middags gaat dit over in hooguit licht bewolkt, verder zonnig weer. De nacht brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. Er waait een zwakke zuidoostenwind.

Weer in Oslo-lufthavn, 22.11.2018

Op donderdag is het tijdens het grootste deel van de dag grijs, maar overwegend droog. 's Avonds verwachten we geheel bewolkt, maar overwegend droog weer. 's Avonds laat gaat dit over in langere tijd bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -4 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -1 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -6°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Paris-CDG, 22.11.2018

Op donderdag is het tijdens het grootste deel van de dag veranderlijk bewolkt, maar meestal droog. 's Avonds verwachten we wisselend bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. 's Avonds laat gaat dit over in licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Reykjavik Airport, 22.11.2018

donderdag brengt ons wisselend bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in , 22.11.2018

In de vroege ochtend is het veranderlijk bewolkt met enkele lichte regenbuien. In de loop van de ochtend heerst er overwegend helder weer. De nacht brengt ons bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Stockholm-Arlanda Intl, 22.11.2018

Op donderdag verwachten we veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -3°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in , 22.11.2018

Op donderdag is het bewolkt met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. De zuidwestenwind neemt 's nachts toe en bereikt tijdens windstoten een windsterkte van 8.

Weer in Wien-Schwechat, 22.11.2018

Op donderdag verwachten we bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. Er waait een zwakke zuidoostenwind.