Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Europa

Weer Verenigd Koninkrijk Weer Zweden Weer Italië Weer Griekenland Weer Griekenland Weer Griekenland Weer Italië Weer Denemarken Weer Spanje Weer Griekenland Weer Denemarken Weer Verenigd Koninkrijk Weer Ierland Weer Azië Weer Kroatië Weer Italië Weer Italië Weer Denemarken Weer Frankrijk Weer Denemarken Weer Azië Weer Luxemburg Weer Afrika Weer Griekenland Weer Estland Weer Cyprus Weer Kosovo Weer Montenegro Weer Griekenland Weer Italië Weer Denemarken Weer Voormalige Joegoslavische Republiek Macedonië Weer Verenigd Koninkrijk Weer Wit-Rusland Weer Litouwen Weer Afrika Weer Zweden Weer Slovenië Weer Tsjechië Weer Polen Weer Hongarije Weer Ierland Weer Kroatië Weer Servië Weer Albanië Weer Turkije Weer Letland Weer Bulgarije Weer Oostenrijk Weer Azië Weer Noorwegen Weer Portugal Weer Duitsland Weer België Weer Spanje Weer Moldavië Weer Zwitserland Weer Nederland Weer IJsland Weer Bosnië-Herzegovina Weer Estland Weer Finland Weer Frankrijk Weer Oekraïne Weer Roemenië Weer Slowakije (Slowaakse Republiek)
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Berlijn BerlijnBerlijn Stockholm StockholmStockholm Lissabon LissabonLissabon Boekarest BoekarestBoekarest Oslo OsloOslo Tromsø TromsøTromsø Madrid MadridMadrid Parijs ParijsParijs Athene AtheneAthene Londen LondenLonden Dublin DublinDublin Reykjavik ReykjavikReykjavik Rome RomeRome Wien WienWien © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Amsterdam tijdzone: Europe/Amsterdam

Stroming

Stroming Europa

Zon

Zon Europa

Neerslag

Neerslag Europa

Weer in Athen/Athinai Intl, 24.01.2017

In de vroege ochtend is het bewolkt met lichte regen. In de loop van de ochtend wordt het meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog. De middag laat zich zien met wisselend bewolkt weer met enkele regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 12 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Berlin-Tegel, 24.01.2017

Op dinsdag verwachten we afwisselend zonnig en bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Bukarest/Bucuresti Baneasa, 24.01.2017

Op dinsdag is het langere tijd meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog. De namiddags brengt ons deels bewolkt, deels ook zonnig weer. 's Avonds heerst er overwegend grijs, maar over het algemeen droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -7 graden en bereiken in de loop van de dag waarden rond het vriespunt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -6°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in , 24.01.2017

Op dinsdagochtend is het nog bewolkt met lichte regen. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer geheel bewolkt, maar grotendeels droog. De nacht brengt ons soms bewolkt, soms opgeklaard weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. De zuidenwind waait zwak tot matig, tijdens windstoten krachtig.

Weer in , 24.01.2017

Op dinsdag kunnen we rekenen op overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.

Weer in , 24.01.2017

Op dinsdagochtend is het nog deels bewolkt, deels ook zonnig. Vanaf de middaguren heerst er meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. De late avond brengt ons veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in , 24.01.2017

Op dinsdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 12 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -3°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Oslo-lufthavn, 24.01.2017

Na het overwegend helder weer van de ochtend zet langere tijd bewolkt weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de -5 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -4°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Paris-CDG, 24.01.2017

Op dinsdag is het langere tijd geheel bewolkt, maar grotendeels droog. 's Middags gaat dit over in veranderlijk bewolkt weer. De late avond brengt ons soms wat wolken maar overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -4°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Reykjavik Airport, 24.01.2017

Op dinsdag is het overwegend bewolkt met lichte regen. In de komende nacht heerst er bewolkt weer met lichte regen of sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. De zuidoostenwind waait vervolgens matig, tijdens windstoten hard, 's nachts zwak.

Weer in , 24.01.2017

Na het vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer van de ochtend zet vrij zonnig zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 13 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Stockholm-Arlanda Intl, 24.01.2017

Op dinsdagochtend is het nog vrij zonnig. Vanaf de middaguren heerst er wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De namiddag brengt ons vrij zonnig. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.

Weer in , 24.01.2017

Op dinsdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de -5 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -1 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. De 's nachts verfrissende zuidenwind waait gemiddeld krachtig, tijdens windstoten storm.

Weer in Wien-Schwechat, 24.01.2017

Op dinsdag is het geheel bewolkt, maar grotendeels droog. De ochtendtemperaturen liggen rond de -6 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -4°C. De noordwestenwind waait zwak.