Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Europa

Weer Verenigd Koninkrijk Weer Zweden Weer Italië Weer Griekenland Weer Griekenland Weer Griekenland Weer Italië Weer Denemarken Weer Spanje Weer Griekenland Weer Denemarken Weer Verenigd Koninkrijk Weer Ierland Weer Azië Weer Kroatië Weer Italië Weer Italië Weer Denemarken Weer Frankrijk Weer Denemarken Weer Azië Weer Luxemburg Weer Afrika Weer Griekenland Weer Estland Weer Cyprus Weer Kosovo Weer Montenegro Weer Griekenland Weer Italië Weer Denemarken Weer Voormalige Joegoslavische Republiek Macedonië Weer Verenigd Koninkrijk Weer Wit-Rusland Weer Litouwen Weer Afrika Weer Zweden Weer Slovenië Weer Tsjechië Weer Polen Weer Hongarije Weer Ierland Weer Kroatië Weer Servië Weer Albanië Weer Turkije Weer Letland Weer Bulgarije Weer Oostenrijk Weer Azië Weer Noorwegen Weer Portugal Weer Duitsland Weer België Weer Spanje Weer Moldavië Weer Zwitserland Weer Nederland Weer IJsland Weer Bosnië-Herzegovina Weer Estland Weer Finland Weer Frankrijk Weer Oekraïne Weer Roemenië Weer Slowakije (Slowaakse Republiek)
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Berlijn BerlijnBerlijn Stockholm StockholmStockholm Lissabon LissabonLissabon Boekarest BoekarestBoekarest Oslo OsloOslo Tromsø TromsøTromsø Madrid MadridMadrid Parijs ParijsParijs Athene AtheneAthene Londen LondenLonden Dublin DublinDublin Reykjavik ReykjavikReykjavik Rome RomeRome Wien WienWien © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Amsterdam tijdzone: Europe/Amsterdam

Neerslag

Neerslag Europa

Luchtdruk

Luchtdruk Europa

Zon

Zon Europa

Weer in Athen/Athinai Intl, 19.03.2018

Na het wisselend bewolkte weer van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag overwegend zonnig weer. De namiddag brengt ons deels bewolkt, deels ook zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Berlin-Tegel, 19.03.2018

Op maandag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de -6 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -4°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Bukarest/Bucuresti Baneasa, 19.03.2018

Op maandag is het langere tijd overwegend grijs, maar over het algemeen droog. 's Middags gaat dit over in bewolkt weer met plaatselijk lichte ijzel. De avond brengt ons bewolkt weer met lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -5 graden en bereiken in de loop van de dag waarden rond het vriespunt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. De noordoostenwind waait zwak.

Weer in , 19.03.2018

Op maandag is het in de ochtend nog veranderlijk bewolkt. 's Middags gaat dit over in bewolkt weer met lichte sneeuw. De namiddag brengt ons deels bewolkt, deels ook zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. De noordoostenwind waait vervolgens matig, tijdens windstoten hard, 's avonds laat zwak.

Weer in , 19.03.2018

Na het bewolkte weer met perioden met regen van de ochtend krijgt het weerstype vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer vorm. De middag laat zich zien met bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. Er komt een matige, tot matige, tijdens windstoten stormachtige westenwind, die 's avonds naar het noorden draait.

Weer in , 19.03.2018

Na het langere tijd bewolkt weer van de ochtend zet meestal zonnig zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. De noordoostenwind waait zwak tot matig, tijdens windstoten krachtig.

Weer in , 19.03.2018

Op maandag is het in de ochtend nog zonnig of licht bewolkt. Vanaf de middag verwachten we bewolkt weer met lichte regen. 's Avonds laat heerst er helder tot licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. De wind waait zwak tot matig, tijdens windstoten hard en komt uit zuidwestelijke, later noordwestelijke richtingen.

Weer in Oslo-lufthavn, 19.03.2018

maandag brengt ons deels bewolkt, deels ook zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -7 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -5°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Paris-CDG, 19.03.2018

Op maandag is het langere tijd overwegend grijs, maar over het algemeen droog. De namiddags brengt ons deels bewolkt, deels ook zonnig weer. 's Avonds laat heerst er grotendeels helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -4°C. De noordoostenwind waait zwak tot matig, tijdens windstoten krachtig.

Weer in Reykjavik Airport, 19.03.2018

Op maandag is het bewolkt met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. Er waait een zwakke zuidoostenwind.

Weer in , 19.03.2018

Op maandag is het overdag veranderlijk bewolkt met enkele lichte regenbuien. 's Avonds is er vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. 's Nachts zet af en toe licht bewolkt weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 12 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Stockholm-Arlanda Intl, 19.03.2018

Op maandag is het langere tijd meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt. De late avond brengt ons vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -3 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -4°C. Er waait een matige tot matige tijdens windstoten krachtige westenwind.

Weer in , 19.03.2018

Na het wisselend bewolkte weer met enkele lichte sneeuwbuien van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag overwegend helder weer. De nacht brengt ons bewolkt weer met plaatselijk lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden en bereiken in de loop van de dag waarden rond het vriespunt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -6°C. De in het begin matige, tijdens windstoten harde noordoostenwind waait 's avonds laat zwak.

Weer in Wien-Schwechat, 19.03.2018

Op maandag is het geheel bewolkt, maar grotendeels droog. In de nacht voor dinsdag heerst er bewolkt weer met plaatselijk lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -6 graden en bereiken in de loop van de dag waarden rond het vriespunt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -4°C. Er waait een matige tot matige tijdens windstoten krachtige noordenwind.