Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Europa

Weer Verenigd Koninkrijk Weer Zweden Weer Italië Weer Griekenland Weer Griekenland Weer Griekenland Weer Italië Weer Denemarken Weer Spanje Weer Griekenland Weer Denemarken Weer Verenigd Koninkrijk Weer Ierland Weer Azië Weer Kroatië Weer Italië Weer Italië Weer Denemarken Weer Frankrijk Weer Denemarken Weer Azië Weer Luxemburg Weer Afrika Weer Griekenland Weer Estland Weer Cyprus Weer Kosovo Weer Montenegro Weer Griekenland Weer Italië Weer Denemarken Weer Voormalige Joegoslavische Republiek Macedonië Weer Verenigd Koninkrijk Weer Wit-Rusland Weer Litouwen Weer Afrika Weer Zweden Weer Slovenië Weer Tsjechië Weer Polen Weer Hongarije Weer Ierland Weer Kroatië Weer Servië Weer Albanië Weer Turkije Weer Letland Weer Bulgarije Weer Oostenrijk Weer Azië Weer Noorwegen Weer Portugal Weer Duitsland Weer België Weer Spanje Weer Moldavië Weer Zwitserland Weer Nederland Weer IJsland Weer Bosnië-Herzegovina Weer Estland Weer Finland Weer Frankrijk Weer Oekraïne Weer Roemenië Weer Slowakije (Slowaakse Republiek)
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Berlijn BerlijnBerlijn Stockholm StockholmStockholm Lissabon LissabonLissabon Boekarest BoekarestBoekarest Oslo OsloOslo Tromsø TromsøTromsø Madrid MadridMadrid Parijs ParijsParijs Athene AtheneAthene Londen LondenLonden Dublin DublinDublin Reykjavik ReykjavikReykjavik Rome RomeRome Wien WienWien © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Amsterdam tijdzone: Europe/Amsterdam

Temperatuur

Temperatuur Europa

Stroming

Stroming Europa

Wolken

Wolken Europa

Weer in Athen/Athinai Intl, 08.03.2021

Op maandag is het langere tijd overwegend helder. 's Avonds heerst er langere tijd bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Berlin-Tegel, 08.03.2021

Op maandag kunnen we rekenen op grotendeels zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -3°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Bukarest/Bucuresti Baneasa, 08.03.2021

Op maandag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de -4 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in , 08.03.2021

Op maandag is het langere tijd deels bewolkt, deels ook zonnig. In de namiddag heerst er bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. De wind waait zwak tot matig en komt uit zuidwestelijke richtingen.

Weer in , 08.03.2021

Op maandag is het langere tijd redelijk bewolkt, maar meestal droog. In de namiddag heerst er vrij zonnig. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. De noordwestenwind waait zwak tot matig, tijdens windstoten hard.

Weer in , 08.03.2021

maandag brengt ons deels bewolkt, deels ook zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in , 08.03.2021

Op maandag kunnen we rekenen op hooguit licht bewolkt, verder zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Oslo-lufthavn, 08.03.2021

Op maandag is het langere tijd overwegend helder. 's Middags gaat dit over in veranderlijk bewolkt weer. De nacht brengt ons langere tijd bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -7 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 1 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -5°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Paris-CDG, 08.03.2021

Op maandag is het langere tijd overwegend zonnig. 's Avonds laat gaat dit over in veranderlijk bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Reykjavik Airport, 08.03.2021

Op maandag is het de hele dag door bewolkt met lichte regen. Tijdens de late avond heerst er bewolkt weer met lichte regen of sneeuw. ‘s Nacht verwachten we bewolkt weer met plaatselijk lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. De in het begin matige, tijdens windstoten harde zuidwestenwind waait 's nachts zwak.

Weer in , 08.03.2021

Op maandag verwachten we bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 13 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. Er waait een zwakke zuidoostenwind.

Weer in Stockholm-Arlanda Intl, 08.03.2021

Op maandag is het tijdens het grootste deel van de dag langere tijd bewolkt. 's Avonds verwachten we langere tijd bewolkt weer. 's Nachts gaat dit over in soms wat wolken maar overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -3 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -3°C. De wind waait zwak uit noordwestelijke richtingen.

Weer in , 08.03.2021

Op maandag is het langere tijd bewolkt met plaatselijk lichte sneeuw. In de namiddag gaat dit over in grotendeels zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -5 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -1 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -9°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Wien-Schwechat, 08.03.2021

Na het overwegend heldere weer van de ochtend brengt de rest van de dag langere tijd bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -3°C. De noordenwind waait vervolgens matig, 's avonds laat zwak.