Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Middellandse Zee

 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Valletta VallettaValletta Barcelona BarcelonaBarcelona Málaga MálagaMálaga Palma PalmaPalma Iraklion IraklionIraklion Kérkyra KérkyraKérkyra Split SplitSplit Genua GenuaGenua Olbia OlbiaOlbia Alexandrië AlexandriëAlexandrië Tripolis TripolisTripolis Tunis TunisTunis © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Rome tijdzone: Europe/Rome

Neerslag

Neerslag Nederland

Radar

Radar Nederland Radar NederlandRadar Nederland

Weer in Alexandria/Nouzha, 22.04.2019

In de vroege ochtend is het vrij zonnig. In de loop van de ochtend heerst er veranderlijk bewolkt weer. De namiddag brengt ons vrij zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. De in het begin matige, tijdens windstoten krachtige noordwestenwind waait 's nachts zwak.

Weer in , 22.04.2019

Op maandag is het de hele dag door redelijk bewolkt, maar meestal droog. Tijdens de late avond heerst er wisselend bewolkt weer met enkele regenbuien. ‘s Nacht verwachten we deels bewolkt, deels helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. De in het begin vrij krachtige, tijdens windstoten harde noordoostenwind waait 's nachts zwak.

Weer in , 22.04.2019

Op zaterdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Heraklion/Intl, 22.04.2019

In de ochtend is het nog wisselend bewolkt. De tweede helft van de dag brengt ons overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Kerkyra/Intl, 22.04.2019

Op maandag is het overdag redelijk bewolkt, maar meestal droog. 's Avonds is er bewolkt, maar overwegend droog weer. 's Avonds laat zet deels bewolkt, deels helder weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. Er waait een zwakke zuidoostenwind.

Weer in Luqa, 22.04.2019

Na het vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer van de ochtend zet vrij zonnig weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 17°C. De zuidoostenwind waait vervolgens vrij krachtig, tijdens windstoten storm, 's nachts zwak.

Weer in , 22.04.2019

Op maandag kunnen we rekenen op grotendeels zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 22 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. De westenwind waait vervolgens matig, tijdens windstoten hard, 's avonds laat zwak.

Weer in , 22.04.2019

Op maandag is het de hele dag door redelijk bewolkt, maar meestal droog. Tijdens de late avond heerst er veranderlijk bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. ‘s Nacht verwachten we veranderlijk bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. De in het begin matige, tijdens windstoten harde oostenwind waait 's nachts zwak.

Weer in , 22.04.2019

Na het hooguit licht bewolkte, verder zonnige weer van de ochtend krijgt het weerstype wisselend bewolkt, maar meestal droog weer vorm. De avond laat zich zien met wisselend bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. De in het begin vrij krachtige, tijdens windstoten stormachtige noordoostenwind waait 's avonds laat zwak.

Weer in Split/Resnik, 22.04.2019

Op maandag is het overdag nauwelijks bewolkt. 's Avonds is er licht bewolkt weer, met brede opklaringen. 's Avonds laat zet bewolkt weer met lichte regen zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. in de namiddag steekt er een matige, met tijdens windstoten harde oostenwind op.

Weer in Tripolis/Intl, 22.04.2019

Op maandag is het langere tijd bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog. 's Avonds laat heerst er helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 34 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 18°C. De zuidwesten-, later zuidenwind waait vervolgens vrij krachtig, tijdens windstoten storm, 's avonds laat nog slechts zwak.

Weer in Tunis-Carthage, 22.04.2019

Op maandag kunnen we rekenen op meestal zonnig. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 27 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. De in het begin matige, tijdens windstoten stormachtige zuidoostenwind waait 's nachts zwak.