Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Middellandse Zee

 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Valletta VallettaValletta Barcelona BarcelonaBarcelona Málaga MálagaMálaga Palma PalmaPalma Iraklion IraklionIraklion Kérkyra KérkyraKérkyra Split SplitSplit Genua GenuaGenua Olbia OlbiaOlbia Alexandrië AlexandriëAlexandrië Tripolis TripolisTripolis Tunis TunisTunis © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Rome tijdzone: Europe/Rome

Wolken

Wolken Nederland

Vliegweer

Vliegweer Nederland

Weer in Alexandria/Nouzha, 21.09.2019

Op zaterdag kunnen we rekenen op nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 29 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. De wind waait zwak tot matig, tijdens windstoten krachtig uit het noorden.

Weer in , 21.09.2019

Op zaterdag is het in de ochtend nog wisselend bewolkt met enkele regenbuien. Vanaf de middag verwachten we wisselend bewolkt weer met enkele (onweers)buien. 's Avonds heerst er veranderend bewolkt weer met enkele regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 21 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 24 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 21°C. De noorden-, later oostenwind waait vervolgens matig, tijdens windstoten hard, 's nachts nog slechts zwak.

Weer in , 21.09.2019

Op zaterdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Heraklion/Intl, 21.09.2019

Op zaterdag is het in de ochtend nog vrij zonnig. Vanaf de middag verwachten we wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. 's Avonds heerst er af en toe licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 20 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 23 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 20°C. De wind waait matig tot vrij krachtig, tijdens windstoten hard uit het noordwesten.

Weer in Kerkyra/Intl, 21.09.2019

Op zaterdag kunnen we rekenen op overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 28 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 18°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Luqa, 21.09.2019

In de vroege ochtend is het vrij zonnig. In de loop van de ochtend wordt het veranderlijk bewolkt, maar meestal droog. De avond laat zich zien met hooguit licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 27 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 21°C. De wind waait zwak tot matig, tijdens windstoten hard uit het oosten.

Weer in , 21.09.2019

Na het zonnige of licht bewolkte weer van de ochtend heerst er tijdelijk wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De middag brengt ons nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 21 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 26 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 20°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in , 21.09.2019

Op zaterdagochtend is het nog overwegend helder. Vanaf de middaguren heerst er wisselend bewolkt weer. De nacht brengt ons soms wat wolken maar overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 19 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 27 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 21°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in , 21.09.2019

Op zaterdag kunnen we rekenen op overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 28 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 22°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Split/Resnik, 21.09.2019

Op zaterdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 24 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.

Weer in Tripolis/Intl, 21.09.2019

Op zaterdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 38 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Tunis-Carthage, 21.09.2019

Op zaterdag kunnen we rekenen op grotendeels zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. in de namiddag steekt er een matige, met tijdens windstoten harde zuidoostenwind op.