Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Middellandse Zee

 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Valletta VallettaValletta Barcelona BarcelonaBarcelona Málaga MálagaMálaga Palma PalmaPalma Iraklion IraklionIraklion Kérkyra KérkyraKérkyra Split SplitSplit Genua GenuaGenua Olbia OlbiaOlbia Alexandrië AlexandriëAlexandrië Tripolis TripolisTripolis Tunis TunisTunis © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Rome tijdzone: Europe/Rome

Vliegweer

Vliegweer Nederland

Wolken

Wolken Nederland

Weer in Alexandria/Nouzha, 23.10.2018

Op dinsdag kunnen we rekenen op overwegend zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 21 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 29 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 19°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.

Weer in , 23.10.2018

Op dinsdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in , 23.10.2018

Op zaterdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Heraklion/Intl, 23.10.2018

Op dinsdag is het langere tijd vrij zonnig. 's Middags gaat dit over in vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De nacht brengt ons veranderend bewolkt weer met enkele regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 23 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 16°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Kerkyra/Intl, 23.10.2018

In de vroege ochtend is het langere tijd bewolkt. In de loop van de ochtend heerst er veranderend bewolkt weer met enkele regenbuien. De middag brengt ons geheel bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 18 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 23 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Luqa, 23.10.2018

In de vroege ochtend is het wisselend bewolkt met enkele regenbuien. In de loop van de ochtend wordt het bewolkt met lichte regen. De avond laat zich zien met vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 18°C. De noordenwind waait zwak tot matig, tijdens windstoten hard.

Weer in , 23.10.2018

Op dinsdag verwachten we wisselend bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 18 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 23 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.

Weer in , 23.10.2018

Op dinsdag is het langere tijd meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt. In de namiddag gaat dit over in overwegend zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in , 23.10.2018

Op dinsdag kunnen we rekenen op grotendeels zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 23 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Split/Resnik, 23.10.2018

Op dinsdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 22 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. De matige noordenwind neemt 's nachts af en bereikt nog een gemiddelde windsterkte van zwak.

Weer in Tripolis/Intl, 23.10.2018

Op dinsdagochtend is het nog langere tijd bewolkt. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer grijs, maar overwegend droog. De avond brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 18 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 22 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 17°C. De in de middag verfrissende noordwestenwind waait gemiddeld vrij krachtig, tijdens windstoten stormachtig.

Weer in Tunis-Carthage, 23.10.2018

Op dinsdag is het langere tijd bewolkt met lichte regen. De namiddag dient zich langere tijd bewolkt aan. De late avond brengt ons soms wat wolken maar overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 16°C. De in het begin vrij krachtige, tijdens windstoten harde noordwestenwind waait 's nachts zwak.