Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Middellandse Zee

 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Valletta VallettaValletta Barcelona BarcelonaBarcelona Málaga MálagaMálaga Palma PalmaPalma Iraklion IraklionIraklion Kérkyra KérkyraKérkyra Split SplitSplit Genua GenuaGenua Olbia OlbiaOlbia Alexandrië AlexandriëAlexandrië Tripolis TripolisTripolis Tunis TunisTunis © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Rome tijdzone: Europe/Rome

Wolken

Wolken Nederland

Stroming

Stroming Nederland

Weer in Alexandria/Nouzha, 13.12.2018

In de vroege ochtend is het vrij zonnig. In de loop van de ochtend heerst er veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De namiddag brengt ons grotendeels zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. Er waait een zwakke zuidoostenwind.

Weer in , 13.12.2018

Op donderdag is het langere tijd redelijk bewolkt, maar meestal droog. In de namiddag heerst er bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. De noordenwind waait zwak tot matig, tijdens windstoten hard.

Weer in , 13.12.2018

Op zaterdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Heraklion/Intl, 13.12.2018

Op donderdagochtend is het nog afwisselend zonnig en bewolkt. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer bewolkt met lichte regen. De namiddag brengt ons deels bewolkt, deels ook zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. De wind waait zwak tot matig, tijdens windstoten hard uit het zuiden.

Weer in Kerkyra/Intl, 13.12.2018

In de vroege ochtend is het bewolkt met nu en dan lichte regen. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De middag brengt ons bewolkt weer met perioden met regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 12 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.

Weer in Luqa, 13.12.2018

Na het afwisselend bewolkte en zonnige weer van de ochtend krijgt het weerstype vrij zonnig weer vorm. De namiddag laat zich zien met afwisselend zonnig en bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in , 13.12.2018

In de vroege ochtend is het redelijk bewolkt, maar meestal droog. In de loop van de ochtend heerst er bewolkt weer met lichte regen. De middag brengt ons afwisselend bewolkt en zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. in de namiddag steekt er een vrij krachtige, met tijdens windstoten stormachtige noordwestenwind op.

Weer in , 13.12.2018

Op donderdag is het langere tijd overwegend zonnig. De namiddag brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in , 13.12.2018

Op donderdag is het langere tijd afwisselend zonnig en bewolkt. In de namiddag gaat dit over in bewolkt weer met perioden met regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Split/Resnik, 13.12.2018

In de vroege ochtend is het wisselend bewolkt. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar bewolkt weer met lichte regen. De avond brengt ons veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. Er waait een matige wind uit noordoostelijke richtingen.

Weer in Tripolis/Intl, 13.12.2018

Op donderdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 22 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Tunis-Carthage, 13.12.2018

Tijdens de vroege ochtend is het nog afwisselend zonnig en bewolkt. Vanaf de latere ochtend heerst vrij zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. De wind waait zwak uit het zuiden.