Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Middellandse Zee

 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Valletta VallettaValletta Barcelona BarcelonaBarcelona Málaga MálagaMálaga Palma PalmaPalma Iraklion IraklionIraklion Kérkyra KérkyraKérkyra Split SplitSplit Genua GenuaGenua Olbia OlbiaOlbia Alexandrië AlexandriëAlexandrië Tripolis TripolisTripolis Tunis TunisTunis © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Rome tijdzone: Europe/Rome

Temperatuur

Temperatuur Nederland

Stroming

Stroming Nederland

Weer in Alexandria/Nouzha, 20.11.2017

In de vroege ochtend is het vrij zonnig. In de loop van de ochtend wordt het veranderlijk bewolkt, maar meestal droog. De late avond laat zich zien met af en toe licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 23 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 18°C. De westenwind neemt 's nachts toe en waait matig, tijdens windstoten krachtig.

Weer in , 20.11.2017

Op maandag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.

Weer in , 20.11.2017

Op zaterdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Heraklion/Intl, 20.11.2017

In de ochtend is het overwegend helder. Tijdens de middaguren gaat dit echter over in wisselend bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. De noordwestenwind neemt 's nachts toe en bereikt tijdens windstoten een windsterkte van 7.

Weer in Kerkyra/Intl, 20.11.2017

In de vroege ochtend is het bewolkt met perioden met regen. In de loop van de ochtend heerst er afwisselend bewolkt en zonnig weer. De middag brengt ons nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. De in het begin matige, tijdens windstoten harde noordwestenwind waait 's nachts zwak.

Weer in Luqa, 20.11.2017

Tijdens de vroege ochtend is het nog deels bewolkt, deels ook zonnig. In de loop van de ochtend wordt het overwegend zonnig. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. De noordwestenwind waait vervolgens matig, tijdens windstoten krachtig, 's avonds laat zwak.

Weer in , 20.11.2017

Op maandag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.

Weer in , 20.11.2017

Op maandag kunnen we rekenen op vrij zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in , 20.11.2017

Op maandag kunnen we rekenen op grotendeels zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Split/Resnik, 20.11.2017

Op maandag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Tripolis/Intl, 20.11.2017

Na het overwegend heldere weer van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De middag brengt ons zonnig of licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.

Weer in Tunis-Carthage, 20.11.2017

maandag brengt ons afwisselend zonnig en bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. De in het begin matige, tijdens windstoten krachtige westenwind waait 's avonds laat zwak.