Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Noord-Amerika

Weer Canada Weer Verenigde Staten Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Azië Weer Mittelamerika Weer Canada Weer Verenigde Staten
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Edmonton EdmontonEdmonton Eureka EurekaEureka Montréal MontréalMontréal Barrow BarrowBarrow Los Angeles (CA) Los Angeles (CA)Los Angeles (CA) Miami MiamiMiami New York (NY) New York (NY)New York (NY) Seattle SeattleSeattle © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Edmonton tijdzone: America/Edmonton

Stroming

Stroming Noord-Amerika

Zon

Zon Noord-Amerika

Weer in Barrow/W.Post W.Rogers, 19.08.2018

In de vroege ochtend is het bewolkt met nu en dan lichte regen. In de loop van de ochtend wordt het bewolkt, maar grotendeels droog. De nacht laat zich zien met bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. De noordoostenwind waait zwak tot matig, tijdens windstoten krachtig.

Weer in Edmonton Intl. A., ALTA, 19.08.2018

Op zondag kunnen we rekenen op grotendeels zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 22 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Eureka, NU, 19.08.2018

In de vroege ochtend is het bewolkt met nu en dan lichte regen. In de loop van de ochtend heerst er grijs, maar overwegend droog weer. De late avond brengt ons bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Los Angeles CA/Intl, 19.08.2018

Op zondagochtend is het nog wisselend bewolkt, maar meestal droog. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer afwisselend zonnig en bewolkt. De nacht brengt ons geheel bewolkt, maar grotendeels droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 20 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 26 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 20°C. De westenwind waait vervolgens matig, tijdens windstoten krachtig, 's avonds zwak.

Weer in Miami, Fl, 19.08.2018

In de vroege ochtend is het wisselend bewolkt met enkele regenbuien. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar veranderlijk bewolkt weer. De middag brengt ons veranderlijk bewolkt weer met enkele (onweers)buien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 27 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 27°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Montreal Trudeau Intl A., QUE, 19.08.2018

Op zondag kunnen we rekenen op grotendeels zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 27 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 17°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in New York JFK Intl., 19.08.2018

Op zondag is het de hele dag door bewolkt met lichte regen. Tijdens de late avond heerst er geheel bewolkt weer met intensieve regenval. ‘s Nacht verwachten we overwegend bewolkt, maar meest droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 22 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 24 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 19°C. Er waait een matige tot matige tijdens windstoten harde noordoostenwind.

Weer in Seattle WA/SEATAC Intl, 19.08.2018

Op zondag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 28 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 16°C. De wind waait zwak uit het westen.