Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Noord-Amerika

Weer Canada Weer Verenigde Staten Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Azië Weer Mittelamerika Weer Canada Weer Verenigde Staten
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Edmonton EdmontonEdmonton Eureka EurekaEureka Montréal MontréalMontréal Barrow BarrowBarrow Los Angeles (CA) Los Angeles (CA)Los Angeles (CA) Miami MiamiMiami New York (NY) New York (NY)New York (NY) Seattle SeattleSeattle © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Edmonton tijdzone: America/Edmonton

Luchtdruk

Luchtdruk Noord-Amerika

Vliegweer

Vliegweer Noord-Amerika

Weer in Barrow/W.Post W.Rogers, 25.06.2018

Op zondag is het overdag geheel bewolkt, maar overwegend droog. 's Avonds is er af en toe licht bewolkt weer. 's Avonds laat zet bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Edmonton Intl. A., ALTA, 25.06.2018

In de vroege ochtend is het overwegend helder. In de loop van de ochtend wordt het wisselend bewolkt, maar meestal droog. De middag laat zich zien met overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 27 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. Er waait een zwakke zuidoostenwind.

Weer in Eureka, NU, 25.06.2018

zondag brengt ons veranderlijk bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Los Angeles CA/Intl, 25.06.2018

In de vroege ochtend is het geheel bewolkt, maar overwegend droog. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar afwisselend zonnig en bewolkt weer. De avond brengt ons bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 22 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 16°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Miami, Fl, 25.06.2018

In de vroege ochtend is het vrij zonnig. In de loop van de ochtend wordt het bewolkt met lichte regen. De late avond laat zich zien met vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 26 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 26°C. Er waait een zwakke zuidoostenwind.

Weer in Montreal Trudeau Intl A., QUE, 25.06.2018

Op zondag is het overwegend bewolkt met nu en dan lichte regen. In de komende nacht heerst er soms bewolkt, soms opgeklaard weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in New York JFK Intl., 25.06.2018

In de ochtend is het nog bewolkt, maar overwegend droog. De tweede helft van de dag brengt ons afwisselend zonnig en bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 19 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 27 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 20°C. 's avonds steekt er een matige, met tijdens windstoten krachtige zuidenwind op.

Weer in Seattle WA/SEATAC Intl, 25.06.2018

Op zondag is het langere tijd grotendeels zonnig. 's Avonds laat heerst er bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 25 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.