Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Noord-Amerika

Weer Canada Weer Verenigde Staten Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Azië Weer Mittelamerika Weer Canada Weer Verenigde Staten
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Edmonton EdmontonEdmonton Eureka EurekaEureka Montréal MontréalMontréal Barrow BarrowBarrow Los Angeles (CA) Los Angeles (CA)Los Angeles (CA) Miami MiamiMiami New York (NY) New York (NY)New York (NY) Seattle SeattleSeattle © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Edmonton tijdzone: America/Edmonton

Zon

Zon Noord-Amerika

Luchtdruk

Luchtdruk Noord-Amerika

Weer in Barrow/W.Post W.Rogers, 29.09.2020

In de vroege ochtend is het bewolkt met plaatselijk lichte sneeuw. In de loop van de ochtend heerst er bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. De namiddag brengt ons bewolkt weer met plaatselijk lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 1 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. De wind waait zwak en komt uit noordoostelijke richtingen.

Weer in Edmonton Intl. A., ALTA, 29.09.2020

Op maandag is het in de ochtend nog meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt. 's Middags gaat dit over in bewolkt weer met lichte regen. De late avond brengt ons wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Eureka, NU, 29.09.2020

Op maandag is het overdag bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog. 's Avonds is er bewolkt weer met af en toe een opklaring. 's Nachts zet bewolkt weer met plaatselijk lichte sneeuw zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de -7 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -8°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.

Weer in Los Angeles CA/Intl, 29.09.2020

Op maandag is het in de ochtend nog nauwelijks bewolkt. Vanaf de middag verwachten we afwisselend bewolkt en zonnig weer. 's Nachts heerst er wisselend bewolkt weer, maar ook opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 18 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 24 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 18°C. De in het begin matige, tijdens windstoten krachtige westenwind waait 's nachts zwak.

Weer in Miami, Fl, 29.09.2020

Na het redelijk bewolkte, maar meestal droge weer van de ochtend heerst er tijdelijk bewolkt weer met lichte regen. De late avond brengt ons licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 26 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 26°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.

Weer in Montreal Trudeau Intl A., QUE, 29.09.2020

Na het bewolkte weer met nu en dan lichte regen van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. De middag brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 18 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 25 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 18°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in New York JFK Intl., 29.09.2020

Op maandag is het langere tijd bewolkt, maar overwegend droog. In de namiddag heerst er meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 20 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 23 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 20°C. De wind waait zwak tot matig en komt uit zuidelijke richtingen.

Weer in Seattle WA/SEATAC Intl, 29.09.2020

Op maandag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. Er waait een zwakke noordenwind.