Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Noord-Amerika

Weer Canada Weer Verenigde Staten Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Azië Weer Mittelamerika Weer Canada Weer Verenigde Staten
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Edmonton EdmontonEdmonton Eureka EurekaEureka Montréal MontréalMontréal Barrow BarrowBarrow Los Angeles (CA) Los Angeles (CA)Los Angeles (CA) Miami MiamiMiami New York (NY) New York (NY)New York (NY) Seattle SeattleSeattle © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Edmonton tijdzone: America/Edmonton

Stroming

Stroming Noord-Amerika

Zon

Zon Noord-Amerika

Weer in Barrow/W.Post W.Rogers, 26.06.2019

In de vroege ochtend is het veranderlijk bewolkt. In de loop van de ochtend heerst er overwegend helder weer. De late avond brengt ons wisselend bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 8 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. De noordoostenwind neemt 's nachts toe en waait matig.

Weer in Edmonton Intl. A., ALTA, 26.06.2019

Na het veranderlijk bewolkte weer met enkele lichte regenbuien van de ochtend heerst er tijdelijk veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De middag brengt ons wisselend bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Eureka, NU, 26.06.2019

Na het zonnige of licht bewolkte weer van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De late avond brengt ons helder tot licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. Er waait een zwakke zuidoostenwind.

Weer in Los Angeles CA/Intl, 26.06.2019

Op woensdag is het de hele dag door zonnig of licht bewolkt. Tijdens de nacht voor donderdag gaat dit over in overwegend bewolkt, maar meest droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 16°C. De westenwind waait vervolgens matig, 's nachts zwak.

Weer in Miami, Fl, 26.06.2019

Op woensdag is het in de ochtend nog vrij zonnig. Vanaf de middag verwachten we veranderlijk bewolkt weer met enkele (onweers)buien. In de namiddag heerst er wisselend bewolkt weer met enkele regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 27 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 34 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 27°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.

Weer in Montreal Trudeau Intl A., QUE, 26.06.2019

Op woensdag is het langere tijd vrij zonnig. De namiddags brengt ons wisselend bewolkt weer. 's Avonds laat heerst er deels helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 18 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 28 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 18°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in New York JFK Intl., 26.06.2019

Op woensdag kunnen we rekenen op vrij zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 21 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 28 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 21°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Seattle WA/SEATAC Intl, 26.06.2019

Op woensdag is het langere tijd hooguit licht bewolkt, verder zonnig. 's Middags gaat dit over in wisselend bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. De nacht brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. De wind waait zwak uit het westen.