Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Noord-Amerika

Weer Canada Weer Verenigde Staten Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Azië Weer Mittelamerika Weer Canada Weer Verenigde Staten
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Edmonton EdmontonEdmonton Eureka EurekaEureka Montréal MontréalMontréal Barrow BarrowBarrow Los Angeles (CA) Los Angeles (CA)Los Angeles (CA) Miami MiamiMiami New York (NY) New York (NY)New York (NY) Seattle SeattleSeattle © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Edmonton tijdzone: America/Edmonton

Neerslag

Neerslag Noord-Amerika

Wolken

Wolken Noord-Amerika

Weer in Barrow/W.Post W.Rogers, 24.01.2018

Op woensdag is het overdag bewolkt met plaatselijk lichte sneeuw. 's Avonds is er overwegend bewolkt, maar meest droog weer. 's Avonds laat zet bewolkt weer met plaatselijk lichte sneeuw zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de -30 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -27 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -28°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.

Weer in Edmonton Intl. A., ALTA, 24.01.2018

Op woensdag is het langere tijd hooguit licht bewolkt, verder zonnig. 's Avonds gaat dit over in bewolkt weer met plaatselijk lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -11 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -11°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Eureka, NU, 24.01.2018

Na het bewolkte weer met plaatselijk lichte sneeuw van de ochtend krijgt het weerstype vrij zonnig weer vorm. De middag laat zich zien met bewolkt weer met plaatselijk lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -33 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -32°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Los Angeles CA/Intl, 24.01.2018

Op woensdag is het zonnig. In de nacht voor donderdag heerst er deels bewolkt, deels helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 22 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Miami, Fl, 24.01.2018

In de vroege ochtend is het grijs, maar overwegend droog. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar vrij zonnig. De middag brengt ons bewolkt weer met perioden met regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 21 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 27 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 17°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Montreal Trudeau Intl A., QUE, 24.01.2018

Op woensdag is het langere tijd afwisselend bewolkt en zonnig. 's Avonds heerst er onbewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -10 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -18°C. De in het begin vrij krachtige, tijdens windstoten harde westenwind waait 's nachts zwak.

Weer in New York JFK Intl., 24.01.2018

In de vroege ochtend is het nauwelijks bewolkt. In de loop van de ochtend heerst er veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De middag brengt ons grotendeels zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -4°C. Er waait een matige, tijdens windstoten harde westenwind Hij neemt 's nachts af, waait dan zwak en draait naar het noordwesten.

Weer in Seattle WA/SEATAC Intl, 24.01.2018

Na het bewolkte weer met lichte regen van de ochtend verwachten we wisselend bewolkt weer met enkele regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. De zuidenwind neemt in de namiddag toe en waait matig, tijdens windstoten krachtig.