Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Noord-Amerika

Weer Canada Weer Verenigde Staten Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Azië Weer Mittelamerika Weer Canada Weer Verenigde Staten
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Edmonton EdmontonEdmonton Eureka EurekaEureka Montréal MontréalMontréal Barrow BarrowBarrow Los Angeles (CA) Los Angeles (CA)Los Angeles (CA) Miami MiamiMiami New York (NY) New York (NY)New York (NY) Seattle SeattleSeattle © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Edmonton tijdzone: America/Edmonton

Wolken

Wolken Noord-Amerika

Neerslag

Neerslag Noord-Amerika

Weer in Barrow/W.Post W.Rogers, 20.02.2020

Op donderdag verwachten we bewolkt weer met lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -24 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -23 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -28°C. De oostenwind waait zwak tot matig, tijdens windstoten krachtig.

Weer in Edmonton Intl. A., ALTA, 20.02.2020

Op donderdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de -14 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -1 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -11°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Eureka, NU, 20.02.2020

In de vroege ochtend is het bewolkt met plaatselijk lichte sneeuw. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De middag brengt ons bewolkt weer met plaatselijk lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -39 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -37 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -39°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.

Weer in Los Angeles CA/Intl, 20.02.2020

Op donderdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Miami, Fl, 20.02.2020

Op donderdag verwachten we afwisselend bewolkt en zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 20°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Montreal Trudeau Intl A., QUE, 20.02.2020

Op donderdag kunnen we rekenen op grotendeels zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -18 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -12 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -17°C. in de namiddag steekt er een matige, met tijdens windstoten krachtige westenwind op.

Weer in New York JFK Intl., 20.02.2020

Op donderdag is het langere tijd afwisselend zonnig en bewolkt. De late avond brengt ons wolkeloos weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -6°C. Zeker in de middag waait er een matige tot matige tijdens windstoten harde westenwind.

Weer in Seattle WA/SEATAC Intl, 20.02.2020

Op donderdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 12 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.