Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Noord-Amerika

Weer Canada Weer Verenigde Staten Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Azië Weer Mittelamerika Weer Canada Weer Verenigde Staten
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Edmonton EdmontonEdmonton Eureka EurekaEureka Montréal MontréalMontréal Barrow BarrowBarrow Los Angeles (CA) Los Angeles (CA)Los Angeles (CA) Miami MiamiMiami New York (NY) New York (NY)New York (NY) Seattle SeattleSeattle © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Edmonton tijdzone: America/Edmonton

Neerslag

Neerslag Noord-Amerika

Vliegweer

Vliegweer Noord-Amerika

Weer in Barrow/W.Post W.Rogers, 21.01.2021

Op donderdag is het wisselend bewolkt, maar meestal droog. De ochtendtemperaturen liggen rond de -25 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -19°C. De wind waait matig tot vrij krachtig, tijdens windstoten hard uit het oosten.

Weer in Edmonton Intl. A., ALTA, 21.01.2021

donderdag brengt ons bewolkt weer met plaatselijk lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -8 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -10°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.

Weer in Eureka, NU, 21.01.2021

Na het bewolkte weer met plaatselijk lichte sneeuw van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag zonnig of licht bewolkt weer. De middag brengt ons bewolkt weer met lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -25 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -24°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.

Weer in Los Angeles CA/Intl, 21.01.2021

Op donderdag is het de hele dag door overwegend helder. Tijdens de nacht gaat dit over in bewolkt, maar grotendeels droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Miami, Fl, 21.01.2021

Op donderdag kunnen we rekenen op overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 25 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. Er waait een zwakke zuidoostenwind.

Weer in Montreal Trudeau Intl A., QUE, 21.01.2021

Op donderdag moeten we rekening houden met bewolkt weer met lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -16 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -6°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in New York JFK Intl., 21.01.2021

Op donderdag verwachten we afwisselend bewolkt en zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -3 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. De zuidwestenwind waait zwak tot matig, tijdens windstoten krachtig.

Weer in Seattle WA/SEATAC Intl, 21.01.2021

Op donderdag is het langere tijd bewolkt met lichte regen. 's Middags gaat dit over in bewolkt, maar grotendeels droog weer. De avond brengt ons bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.