Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Noord-Amerika

Weer Canada Weer Verenigde Staten Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Azië Weer Mittelamerika Weer Canada Weer Verenigde Staten
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Edmonton EdmontonEdmonton Eureka EurekaEureka Montréal MontréalMontréal Barrow BarrowBarrow Los Angeles (CA) Los Angeles (CA)Los Angeles (CA) Miami MiamiMiami New York (NY) New York (NY)New York (NY) Seattle SeattleSeattle © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Edmonton tijdzone: America/Edmonton

Neerslag

Neerslag Noord-Amerika

Temperatuur

Temperatuur Noord-Amerika

Weer in Barrow/W.Post W.Rogers, 13.12.2018

Op donderdag moeten we rekening houden met bewolkt weer met plaatselijk lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -22 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -24°C. Er waait een matige tot matige tijdens windstoten krachtige noordoostenwind.

Weer in Edmonton Intl. A., ALTA, 13.12.2018

Op donderdag is het in de ochtend nog grotendeels zonnig. Vanaf de middag verwachten we bewolkt weer met plaatselijk lichte sneeuw. In de namiddag heerst er vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -8 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -8°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Eureka, NU, 13.12.2018

Op donderdag is het bewolkt met plaatselijk lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -25 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -24 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -28°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Los Angeles CA/Intl, 13.12.2018

Op donderdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 23 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Miami, Fl, 13.12.2018

Op donderdag kunnen we rekenen op vrij zonnig. De ochtendtemperaturen liggen rond de 20 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 26 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. in de middag steekt er een matige, met tijdens windstoten krachtige zuidoostenwind op.

Weer in Montreal Trudeau Intl A., QUE, 13.12.2018

Op donderdag is het zonnig. In de nacht voor vrijdag heerst er deels bewolkt, deels helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -16 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -8°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in New York JFK Intl., 13.12.2018

In de vroege ochtend is het bewolkt, maar grotendeels droog. In de loop van de ochtend heerst er bewolkt weer met plaatselijk lichte sneeuw. De middag brengt ons bewolkt weer met lichte regen of sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. De oostenwind waait zwak tot matig.

Weer in Seattle WA/SEATAC Intl, 13.12.2018

Op donderdag is het langere tijd bewolkt met perioden met regen. 's Avonds heerst er bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. De in het begin matige, tijdens windstoten krachtige zuidenwind waait 's nachts zwak.