Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Noord-Amerika

Weer Canada Weer Verenigde Staten Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Azië Weer Mittelamerika Weer Canada Weer Verenigde Staten
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Edmonton EdmontonEdmonton Eureka EurekaEureka Montréal MontréalMontréal Barrow BarrowBarrow Los Angeles (CA) Los Angeles (CA)Los Angeles (CA) Miami MiamiMiami New York (NY) New York (NY)New York (NY) Seattle SeattleSeattle © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Edmonton tijdzone: America/Edmonton

Zon

Zon Noord-Amerika

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Noord-Amerika

Weer in Barrow/W.Post W.Rogers, 22.08.2019

Op donderdagochtend is het nog bewolkt met nu en dan lichte regen. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer bewolkt, maar grotendeels droog. De namiddag brengt ons bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. De matige, tijdens windstoten krachtige wind waait vervolgens uit het noorden, 's avonds uit het westen.

Weer in Edmonton Intl. A., ALTA, 22.08.2019

In de vroege ochtend is het bewolkt met nu en dan lichte regen. In de loop van de ochtend wordt het afwisselend bewolkt en zonnig. De avond laat zich zien met helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.

Weer in Eureka, NU, 22.08.2019

Op donderdag verwachten we bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. De zuidenwind waait vervolgens vrij krachtig, tijdens windstoten hard, 's avonds laat zwak.

Weer in Los Angeles CA/Intl, 22.08.2019

Op donderdag is het langere tijd vrij zonnig. 's Avonds gaat dit over in wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 18 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 25 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 18°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Miami, Fl, 22.08.2019

Op donderdag moeten we rekening houden met bewolkt weer met perioden met regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 26 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 26°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Montreal Trudeau Intl A., QUE, 22.08.2019

Op donderdag is het langere tijd afwisselend bewolkt en zonnig. 's Middags heerst er vrij zonnig weer. 's Avonds laat verwachten we veranderlijk bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 19 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 24 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. De wind waait zwak tot matig, tijdens windstoten hard uit het westen.

Weer in New York JFK Intl., 22.08.2019

Op donderdag is het de hele dag door afwisselend bewolkt en zonnig. Tijdens de nacht gaat dit over in bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 20°C. De westenwind waait vervolgens matig, tijdens windstoten krachtig, 's avonds laat zwak.

Weer in Seattle WA/SEATAC Intl, 22.08.2019

Op donderdag is het langere tijd overwegend grijs, maar over het algemeen droog. De namiddags brengt ons overwegend helder weer. 's Nachts heerst er veranderlijk bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. Er waait een zwakke noordenwind.