Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Noord-Amerika

Weer Canada Weer Verenigde Staten Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Azië Weer Mittelamerika Weer Canada Weer Verenigde Staten
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Edmonton EdmontonEdmonton Eureka EurekaEureka Montréal MontréalMontréal Barrow BarrowBarrow Los Angeles (CA) Los Angeles (CA)Los Angeles (CA) Miami MiamiMiami New York (NY) New York (NY)New York (NY) Seattle SeattleSeattle © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Edmonton tijdzone: America/Edmonton

Luchtdruk

Luchtdruk Noord-Amerika

Stroming

Stroming Noord-Amerika

Weer in Barrow/W.Post W.Rogers, 24.09.2017

In de vroege ochtend is het bewolkt met lichte regen of sneeuw. In de loop van de ochtend heerst er meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. De late avond brengt ons bewolkt weer met lichte regen of sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. De wind waait zwak, tijdens windstoten zwak uit noordoostelijke richtingen.

Weer in Edmonton Intl. A., ALTA, 24.09.2017

Op zondag is het langere tijd meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt. De avond brengt ons bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Eureka, NU, 24.09.2017

Op zondag is het overdag meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt. 's Avonds is er bewolkt weer met plaatselijk lichte sneeuw. 's Avonds laat zet bewolkt weer met af en toe een opklaring zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de -10 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -12°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Los Angeles CA/Intl, 24.09.2017

Op zondag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 25 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 16°C. De in het begin matige, tijdens windstoten krachtige westenwind waait 's avonds laat zwak.

Weer in Miami, Fl, 24.09.2017

In de vroege ochtend is het meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt. In de loop van de ochtend wordt het bewolkt met lichte regen. De late avond laat zich zien met licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 26 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Montreal Trudeau Intl A., QUE, 24.09.2017

Op zondag is het langere tijd redelijk bewolkt, maar meestal droog. 's Avonds gaat dit over in hooguit licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 20 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 20°C. De in het begin nog matige westenwind neemt af en waait nog zwak.

Weer in New York JFK Intl., 24.09.2017

Op zondag kunnen we rekenen op zonnig of licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 20 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 29 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 20°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Seattle WA/SEATAC Intl, 24.09.2017

Na het vaak bewolkte, maar bijna overal droge weer van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag zonnig of licht bewolkt weer. De late avond brengt ons meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.