Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Noord-Amerika

Weer Canada Weer Verenigde Staten Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Azië Weer Mittelamerika Weer Canada Weer Verenigde Staten
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Edmonton EdmontonEdmonton Eureka EurekaEureka Montréal MontréalMontréal Barrow BarrowBarrow Los Angeles (CA) Los Angeles (CA)Los Angeles (CA) Miami MiamiMiami New York (NY) New York (NY)New York (NY) Seattle SeattleSeattle © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Edmonton tijdzone: America/Edmonton

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Noord-Amerika

Luchtdruk

Luchtdruk Noord-Amerika

Weer in Barrow/W.Post W.Rogers, 20.10.2019

In de vroege ochtend is het bewolkt met plaatselijk lichte sneeuw. In de loop van de ochtend heerst er overwegend bewolkt, maar meest droog weer. De late avond brengt ons bewolkt weer met plaatselijk lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -6 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -6°C. De wind waait zwak en komt uit oostelijke richtingen.

Weer in Edmonton Intl. A., ALTA, 20.10.2019

Na het hooguit licht bewolkte, verder zonnige weer van de ochtend heerst er tijdelijk redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De namiddag brengt ons meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -3 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -5°C. Er waait een zwakke zuidoostenwind.

Weer in Eureka, NU, 20.10.2019

Op zondag kunnen we rekenen op nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -23 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -22 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -23°C. Er waait een zwakke zuidoostenwind.

Weer in Los Angeles CA/Intl, 20.10.2019

Op zondag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 26 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 18°C. De matige westenwind neemt 's nachts af en bereikt nog een gemiddelde windsterkte van zwak.

Weer in Miami, Fl, 20.10.2019

Op zondag is het langere tijd bewolkt met lichte regen. 's Avonds laat gaat dit over in grotendeels helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 26 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 26°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Montreal Trudeau Intl A., QUE, 20.10.2019

Op zondagochtend is het nog grotendeels zonnig. Vanaf de middaguren heerst er redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De nacht brengt ons hooguit licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 12 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in New York JFK Intl., 20.10.2019

Op zondag is het in de ochtend nog deels bewolkt, deels ook zonnig. Vanaf de middag verwachten we bewolkt weer met lichte regen. 's Avonds heerst er langere tijd bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Seattle WA/SEATAC Intl, 20.10.2019

Op zondag is het tijdens het grootste deel van de dag bewolkt met lichte regen. 's Avonds verwachten we geheel bewolkt, maar grotendeels droog weer. 's Avonds laat gaat dit over in bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 13 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. Er waait een matige tot matige tijdens windstoten krachtige zuidenwind.