Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Noord-Amerika

Weer Canada Weer Verenigde Staten Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Azië Weer Mittelamerika Weer Canada Weer Verenigde Staten
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Edmonton EdmontonEdmonton Eureka EurekaEureka Montréal MontréalMontréal Barrow BarrowBarrow Los Angeles (CA) Los Angeles (CA)Los Angeles (CA) Miami MiamiMiami New York (NY) New York (NY)New York (NY) Seattle SeattleSeattle © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Edmonton tijdzone: America/Edmonton

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Noord-Amerika

Luchtdruk

Luchtdruk Noord-Amerika

Weer in Barrow/W.Post W.Rogers, 20.11.2017

Op maandag is het langere tijd bewolkt met plaatselijk lichte sneeuw. 's Middags heerst er bewolkt, maar overwegend droog weer. 's Avonds laat verwachten we bewolkt weer met plaatselijk lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -18 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -18°C. De 's nachts verfrissende zuidoostenwind waait gemiddeld krachtig, tijdens windstoten stormachtig.

Weer in Edmonton Intl. A., ALTA, 20.11.2017

In de vroege ochtend is het veranderlijk bewolkt, maar meestal droog. In de loop van de ochtend wordt het meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt. De namiddag laat zich zien met wolkeloos weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -18 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -26°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.

Weer in Eureka, NU, 20.11.2017

Op maandag is het overdag overwegend zonnig. De komende nacht brengt ons bewolkt weer met plaatselijk lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -26 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -23 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -25°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.

Weer in Los Angeles CA/Intl, 20.11.2017

Op maandag kunnen we rekenen op overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Miami, Fl, 20.11.2017

Op maandag is het langere tijd deels bewolkt, deels ook zonnig. 's Avonds laat gaat dit over in bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 20 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 27 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. De noordoostenwind neemt in de namiddag toe en waait matig.

Weer in Montreal Trudeau Intl A., QUE, 20.11.2017

Op maandag is het langere tijd meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt. De namiddag dient zich veranderlijk bewolkt, maar meestal droog aan. De nacht brengt ons bewolkt weer met lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -7 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -4°C. Er waait een matige tot matige tijdens windstoten harde westenwind.

Weer in New York JFK Intl., 20.11.2017

Op maandag is het langere tijd meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt. De late avond brengt ons onbewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. Er waait een matige tot vrij krachtige tijdens windstoten harde westenwind.

Weer in Seattle WA/SEATAC Intl, 20.11.2017

Op maandag is het bewolkt met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. Er waait een zwakke oostenwind.