Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Noord-Amerika

Weer Canada Weer Verenigde Staten Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Azië Weer Mittelamerika Weer Canada Weer Verenigde Staten
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Edmonton EdmontonEdmonton Eureka EurekaEureka Montréal MontréalMontréal Barrow BarrowBarrow Los Angeles (CA) Los Angeles (CA)Los Angeles (CA) Miami MiamiMiami New York (NY) New York (NY)New York (NY) Seattle SeattleSeattle © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Edmonton tijdzone: America/Edmonton

Wolken

Wolken Noord-Amerika

Neerslag

Neerslag Noord-Amerika

Weer in Barrow/W.Post W.Rogers, 22.04.2019

In de vroege ochtend is het bewolkt, maar overwegend droog. In de loop van de ochtend heerst er bewolkt weer met plaatselijk lichte sneeuw. De namiddag brengt ons bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -15 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -14°C. De noordoostenwind waait vrij krachtig tot krachtig, tijdens windstoten stormachtig.

Weer in Edmonton Intl. A., ALTA, 22.04.2019

Op maandag is het in de ochtend nog vrij zonnig. Vanaf de middag verwachten we bewolkt weer met nu en dan lichte regen. In de namiddag heerst er afwisselend zonnig en bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Eureka, NU, 22.04.2019

Na het bewolkte weer met plaatselijk lichte sneeuw van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag overwegend helder weer. De middag brengt ons bewolkt weer met plaatselijk lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -29 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -24 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -28°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.

Weer in Los Angeles CA/Intl, 22.04.2019

Na het vaak bewolkte, maar bijna overal droge weer van de ochtend gaat dit al tijdens de eerste helft van de dag over in meestal zonnig. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. De in het begin matige, tijdens windstoten harde westenwind waait 's avonds zwak.

Weer in Miami, Fl, 22.04.2019

Op maandag kunnen we rekenen op grotendeels zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 19 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 27 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 20°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Montreal Trudeau Intl A., QUE, 22.04.2019

Op maandag is het langere tijd redelijk bewolkt, maar meestal droog. 's Avonds heerst er deels helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. Er waait een matige wind uit noordoostelijke richtingen.

Weer in New York JFK Intl., 22.04.2019

Op maandag is het langere tijd redelijk bewolkt, maar meestal droog. 's Middags gaat dit over in bewolkt weer met lichte regen. De nacht brengt ons deels bewolkt, deels helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Seattle WA/SEATAC Intl, 22.04.2019

Tijdens de vroege ochtend is het nog bewolkt, maar overwegend droog. In de loop van de ochtend gaat dit echter over in bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 13 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. De wind waait zwak uit het zuiden.