Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Noord-Amerika

Weer Canada Weer Verenigde Staten Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Azië Weer Mittelamerika Weer Canada Weer Verenigde Staten
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Edmonton EdmontonEdmonton Eureka EurekaEureka Montréal MontréalMontréal Barrow BarrowBarrow Los Angeles (CA) Los Angeles (CA)Los Angeles (CA) Miami MiamiMiami New York (NY) New York (NY)New York (NY) Seattle SeattleSeattle © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Edmonton tijdzone: America/Edmonton

Luchtdruk

Luchtdruk Noord-Amerika

Zon

Zon Noord-Amerika

Weer in Barrow/W.Post W.Rogers, 23.10.2018

Op dinsdag is het langere tijd bewolkt met plaatselijk lichte sneeuw. De namiddags brengt ons overwegend bewolkt, maar meest droog weer. 's Avonds laat heerst er bewolkt weer met plaatselijk lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -5 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -5°C. De noordoostenwind waait zwak tot matig, tijdens windstoten krachtig.

Weer in Edmonton Intl. A., ALTA, 23.10.2018

Op dinsdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de -3 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -3°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.

Weer in Eureka, NU, 23.10.2018

In de vroege ochtend is het bewolkt met plaatselijk lichte sneeuw. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar grotendeels zonnig weer. De middag brengt ons bewolkt weer met plaatselijk lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -25 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -24 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -25°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.

Weer in Los Angeles CA/Intl, 23.10.2018

Op dinsdag kunnen we rekenen op grotendeels zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 22 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. De in het begin matige, tijdens windstoten krachtige westenwind waait 's avonds zwak.

Weer in Miami, Fl, 23.10.2018

Op dinsdag is het langere tijd afwisselend bewolkt en zonnig. 's Middags heerst er bewolkt weer met perioden met regen. 's Avonds laat verwachten we nauwelijks bewolkt of helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Montreal Trudeau Intl A., QUE, 23.10.2018

Na het bewolkt, maar overwegend droog weer van de ochtend krijgt het weerstype bewolkt weer met lichte regen vorm. De late avond laat zich zien met veranderlijk bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. De noordoostenwind waait zwak tot matig, tijdens windstoten krachtig.

Weer in New York JFK Intl., 23.10.2018

Op dinsdag is het in de ochtend nog meestal zonnig. 's Middags gaat dit over in redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De namiddag brengt ons hooguit licht bewolkt, verder zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. De 's avonds zuidwestenwind draait naar het noordwesten en waait toenemend vrij krachtig, tijdens windstoten hard.

Weer in Seattle WA/SEATAC Intl, 23.10.2018

Op dinsdagochtend is het nog afwisselend bewolkt en zonnig. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer bewolkt met lichte regen. De namiddag brengt ons afwisselend zonnig en bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. De wind waait zwak uit het zuiden.