Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Zuid-Amerika

Weer Chili Weer Argentinië Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Peru Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Argentinië Weer Chili Weer Colombia Weer Falklandinseln Weer Falklandinseln Weer Chili Weer Argentinië Weer Paraguay Weer Peru Weer Uruguay Weer Ecuador Weer Guyana Weer Frans-Guyana Weer Brazilië Weer Mittelamerika Weer Colombia Weer Bolivia Weer Venezuela Weer Suriname
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Manaus ManausManaus Rio de Janeiro Rio de JaneiroRio de Janeiro Caracas CaracasCaracas Palmas/Tocantins Palmas/TocantinsPalmas/Tocantins Iquitos IquitosIquitos Viru-Viru Viru-ViruViru-Viru Arica AricaArica Quinta Normal Quinta NormalQuinta Normal Punta Arenas Punta ArenasPunta Arenas Asuncion Aeropuerto Asuncion AeropuertoAsuncion Aeropuerto Buenos Aires/CIV Buenos Aires/CIVBuenos Aires/CIV © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Asuncion tijdzone: America/Asuncion

Vliegweer

Vliegweer Zuid-Amerika

Neerslag

Neerslag Zuid-Amerika

Wolken

Wolken Zuid-Amerika

Temperatuur

Temperatuur Zuid-Amerika

Weer in Arica, 22.10.2020

Op woensdag is het in de ochtend nog grijs, maar overwegend droog. Vanaf de middag verwachten we overwegend zonnig weer. 's Avonds heerst er vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 17°C. in de middag steekt er een matige, met tijdens windstoten krachtige zuidwestenwind op.

Weer in Asuncion Aeropuerto, 22.10.2020

Op woensdag kunnen we rekenen op overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 38 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Buenos Aires/CIV, 22.10.2020

Op woensdag is het langere tijd vrij zonnig. In de namiddag heerst er bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. Er waait een matige tot vrij krachtige tijdens windstoten stormachtige oostenwind.

Weer in Caracas/Maiquetia Intl, 22.10.2020

Op woensdag is het langere tijd meestal zonnig. In de namiddag gaat dit over in deels bewolkt, deels ook zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 26 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 26°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Eduardo Gomes Int., 22.10.2020

In de vroege ochtend is het meestal zonnig. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar wisselend bewolkt weer. De avond brengt ons meest helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Iquitos, 22.10.2020

Op woensdag is het langere tijd vrij zonnig. 's Middags heerst er bewolkt weer met lichte regen. 's Avonds laat verwachten we soms bewolkt, soms opgeklaard weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Palmas/Tocantins, 22.10.2020

Op woensdagochtend is het nog meestal zonnig. Vanaf de middaguren heerst er veranderlijk bewolkt weer. De namiddag brengt ons grotendeels zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 36 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Punta Arenas, 22.10.2020

woensdag brengt ons afwisselend zonnig en bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 12 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. De wind waait zwak tot matig, tijdens windstoten hard en komt uit noordwestelijke, later westelijke richtingen.

Weer in Quinta Normal, 22.10.2020

Op woensdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 24 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Rio de Janeiro/Santos Dumont, 22.10.2020

Op woensdag is het langere tijd vrij zonnig. De late avond brengt ons vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 22 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 27 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 21°C. De zuidenwind neemt in de middag toe en waait matig, tijdens windstoten krachtig.

Weer in Viru-Viru, 22.10.2020

Op woensdag is het langere tijd vaak bewolkt, maar bijna overal droog. De namiddag dient zich overwegend helder aan. De late avond brengt ons veranderlijk bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.