Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Zuid-Amerika

Weer Chili Weer Argentinië Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Peru Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Argentinië Weer Chili Weer Colombia Weer Falklandinseln Weer Falklandinseln Weer Chili Weer Argentinië Weer Paraguay Weer Peru Weer Uruguay Weer Ecuador Weer Guyana Weer Frans-Guyana Weer Brazilië Weer Mittelamerika Weer Colombia Weer Bolivia Weer Venezuela Weer Suriname
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Manaus ManausManaus Rio de Janeiro Rio de JaneiroRio de Janeiro Caracas CaracasCaracas Palmas/Tocantins Palmas/TocantinsPalmas/Tocantins Iquitos IquitosIquitos Viru-Viru Viru-ViruViru-Viru Arica AricaArica Quinta Normal Quinta NormalQuinta Normal Punta Arenas Punta ArenasPunta Arenas Asuncion Aeropuerto Asuncion AeropuertoAsuncion Aeropuerto Buenos Aires/CIV Buenos Aires/CIVBuenos Aires/CIV © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Asuncion tijdzone: America/Asuncion

Stroming

Stroming Zuid-Amerika

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Zuid-Amerika

Vliegweer

Vliegweer Zuid-Amerika

Zon

Zon Zuid-Amerika

Weer in Arica, 24.01.2018

Op woensdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 19 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 24 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 20°C. De zuidwestenwind neemt in de middag toe en waait matig, tijdens windstoten krachtig.

Weer in Asuncion Aeropuerto, 24.01.2018

Op woensdag is het de hele dag door wisselend bewolkt met enkele (onweers)buien. De late avond brengt ons wisselend bewolkt weer met enkele regenbuien. ‘s Nacht is er wisselend bewolkt weer met enkele (onweers)buien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 27 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 35 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Buenos Aires/CIV, 24.01.2018

Op woensdag kunnen we rekenen op nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 19 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 25 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 17°C. De matige tot vrij krachtige, tijdens windstoten stormachtige wind waait vervolgens uit het zuiden, in de namiddag uit het zuidoosten.

Weer in Caracas/Maiquetia Intl, 24.01.2018

Op woensdag kunnen we rekenen op overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Eduardo Gomes Int., 24.01.2018

In de vroege ochtend is het afwisselend zonnig en bewolkt. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar bewolkt weer met lichte regen. De avond brengt ons deels bewolkt, deels helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 29 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Iquitos, 24.01.2018

Op woensdag is het langere tijd hooguit licht bewolkt, verder zonnig. De namiddags brengt ons bewolkt weer met nu en dan lichte regen. 's Avonds heerst er licht bewolkt weer, met brede opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Palmas/Tocantins, 24.01.2018

Na het veranderlijk bewolkte weer van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag bewolkt weer met lichte regen. De middag brengt ons wisselend bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Punta Arenas, 24.01.2018

Op woensdag is het langere tijd zonnig of licht bewolkt. De namiddags brengt ons veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. 's Avonds heerst er af en toe licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. De westenwind waait vervolgens krachtig, tijdens windstoten storm, 's nachts matig.

Weer in Quinta Normal, 24.01.2018

Op woensdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 29 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Rio de Janeiro/Santos Dumont, 24.01.2018

Op woensdag is het de hele dag door nauwelijks bewolkt. De late avond brengt ons wisselend bewolkt weer. ‘s Nacht is er nauwelijks bewolkt of helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. De noordenwind waait vervolgens matig, tijdens windstoten krachtig, 's avonds zwak.

Weer in Viru-Viru, 24.01.2018

Op woensdag is het langere tijd afwisselend zonnig en bewolkt. In de namiddag gaat dit over in nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 33 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. De in het begin matige, tijdens windstoten harde noordwestenwind waait 's avonds laat zwak.