Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Zuid-Amerika

Weer Chili Weer Argentinië Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Peru Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Argentinië Weer Chili Weer Colombia Weer Falklandinseln Weer Falklandinseln Weer Chili Weer Argentinië Weer Paraguay Weer Peru Weer Uruguay Weer Ecuador Weer Guyana Weer Frans-Guyana Weer Brazilië Weer Mittelamerika Weer Colombia Weer Bolivia Weer Venezuela Weer Suriname
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Manaus ManausManaus Rio de Janeiro Rio de JaneiroRio de Janeiro Caracas CaracasCaracas Palmas/Tocantins Palmas/TocantinsPalmas/Tocantins Iquitos IquitosIquitos Viru-Viru Viru-ViruViru-Viru Arica AricaArica Quinta Normal Quinta NormalQuinta Normal Punta Arenas Punta ArenasPunta Arenas Asuncion Aeropuerto Asuncion AeropuertoAsuncion Aeropuerto Buenos Aires/CIV Buenos Aires/CIVBuenos Aires/CIV © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Asuncion tijdzone: America/Asuncion

Stroming

Stroming Zuid-Amerika

Luchtdruk

Luchtdruk Zuid-Amerika

Temperatuur

Temperatuur Zuid-Amerika

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Zuid-Amerika

Weer in Arica, 28.05.2019

Op maandagochtend is het nog geheel bewolkt, maar grotendeels droog. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer overwegend helder. De late avond brengt ons bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 16°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Asuncion Aeropuerto, 28.05.2019

Op maandag is het langere tijd bewolkt met lichte regen. 's Avonds laat gaat dit over in veranderlijk bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 19 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 27 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 18°C. De noordenwind waait vervolgens matig, tijdens windstoten hard, 's nachts zwak.

Weer in Buenos Aires/CIV, 28.05.2019

Op maandag is het langere tijd afwisselend bewolkt en zonnig. De avond brengt ons nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.

Weer in Caracas/Maiquetia Intl, 28.05.2019

In de vroege ochtend is het langere tijd bewolkt. In de loop van de ochtend wordt het overwegend helder. De namiddag laat zich zien met langere tijd bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 26°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Eduardo Gomes Int., 28.05.2019

Op maandagochtend is het nog veranderlijk bewolkt, maar meestal droog. Vanaf de middaguren heerst er bewolkt weer met lichte regen. De namiddag brengt ons afwisselend bewolkt en zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Iquitos, 28.05.2019

Op maandag is het langere tijd afwisselend bewolkt en zonnig. De namiddag dient zich bewolkt met nu en dan lichte regen aan. De avond brengt ons wisselend bewolkt weer, maar ook opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Palmas/Tocantins, 28.05.2019

Op maandag kunnen we rekenen op zonnig of licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 33 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 22°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Punta Arenas, 28.05.2019

Na het bewolkte weer met lichte regen of sneeuw van de ochtend krijgt het weerstype wisselend bewolkt, maar meestal droog weer vorm. De nacht laat zich zien met grotendeels helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. De zuidenwind waait vervolgens matig, tijdens windstoten hard, 's avonds laat zwak.

Weer in Quinta Normal, 28.05.2019

Op maandag is het in de ochtend nog vrij zonnig. Vanaf de middag verwachten we wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. In de namiddag heerst er overwegend zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Rio de Janeiro/Santos Dumont, 28.05.2019

Na het wisselend bewolkte weer van de ochtend brengt de rest van de dag overwegend zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 21 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 26 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 22°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Viru-Viru, 28.05.2019

maandag brengt ons afwisselend bewolkt en zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 21 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 29 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 22°C. De in het begin vrij krachtige, tijdens windstoten harde noordenwind waait 's nachts zwak.