Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Zuid-Amerika

Weer Chili Weer Argentinië Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Peru Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Argentinië Weer Chili Weer Colombia Weer Falklandinseln Weer Falklandinseln Weer Chili Weer Argentinië Weer Paraguay Weer Peru Weer Uruguay Weer Ecuador Weer Guyana Weer Frans-Guyana Weer Brazilië Weer Mittelamerika Weer Colombia Weer Bolivia Weer Venezuela Weer Suriname
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Manaus ManausManaus Rio de Janeiro Rio de JaneiroRio de Janeiro Caracas CaracasCaracas Palmas/Tocantins Palmas/TocantinsPalmas/Tocantins Iquitos IquitosIquitos Viru-Viru Viru-ViruViru-Viru Arica AricaArica Quinta Normal Quinta NormalQuinta Normal Punta Arenas Punta ArenasPunta Arenas Asuncion Aeropuerto Asuncion AeropuertoAsuncion Aeropuerto Buenos Aires/CIV Buenos Aires/CIVBuenos Aires/CIV © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Asuncion tijdzone: America/Asuncion

Stroming

Stroming Zuid-Amerika

Temperatuur

Temperatuur Zuid-Amerika

Wolken

Wolken Zuid-Amerika

Neerslag

Neerslag Zuid-Amerika

Weer in Arica, 20.11.2017

In de vroege ochtend is het geheel bewolkt, maar grotendeels droog. In de loop van de ochtend heerst er zonnig weer. De nacht brengt ons licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 17°C. in de middag steekt er een matige, met tijdens windstoten krachtige zuidwestenwind op.

Weer in Asuncion Aeropuerto, 20.11.2017

Op maandag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 20°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.

Weer in Buenos Aires/CIV, 20.11.2017

In de vroege ochtend is het grotendeels zonnig. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar veranderlijk bewolkt weer. De avond brengt ons onbewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. Eerst waait er een zwakke noordoostelijke wind, 's nachts matige, tijdens windstoten harde zuidoostenwind.

Weer in Caracas/Maiquetia Intl, 20.11.2017

Op maandag is het langere tijd overwegend zonnig. De namiddag dient zich wisselend bewolkt, maar meestal droog aan. De avond brengt ons licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Eduardo Gomes Int., 20.11.2017

Op maandag is het in de ochtend nog wisselend bewolkt, maar meestal droog. Vanaf de middag verwachten we bewolkt weer met lichte regen. In de namiddag heerst er wisselend bewolkt weer met enkele regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Iquitos, 20.11.2017

Op maandagochtend is het nog veranderlijk bewolkt. Vanaf de middaguren heerst er bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De late avond brengt ons redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Palmas/Tocantins, 20.11.2017

Op maandag is het langere tijd wisselend bewolkt, maar meestal droog. 's Middags heerst er wisselend bewolkt weer met enkele regenbuien. 's Avonds laat verwachten we redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Punta Arenas, 20.11.2017

Op maandag verwachten we afwisselend bewolkt en zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. De westenwind waait matig tot vrij krachtig, tijdens windstoten stormachtig.

Weer in Quinta Normal, 20.11.2017

Op maandag kunnen we rekenen op grotendeels zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 22 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Rio de Janeiro/Santos Dumont, 20.11.2017

Op maandag verwachten we bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 22 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 25 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 22°C. Er waait een zwakke zuidoostenwind.

Weer in Viru-Viru, 20.11.2017

Op maandag is het in de ochtend nog deels bewolkt, deels ook zonnig. Vanaf de middag verwachten we redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. In de namiddag heerst er grotendeels zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 20 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 22°C. De wind waait zwak uit het noorden.