Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Zuid-Amerika

Weer Chili Weer Argentinië Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Peru Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Argentinië Weer Chili Weer Colombia Weer Falklandinseln Weer Falklandinseln Weer Chili Weer Argentinië Weer Paraguay Weer Peru Weer Uruguay Weer Ecuador Weer Guyana Weer Frans-Guyana Weer Brazilië Weer Mittelamerika Weer Colombia Weer Bolivia Weer Venezuela Weer Suriname
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Manaus ManausManaus Rio de Janeiro Rio de JaneiroRio de Janeiro Caracas CaracasCaracas Palmas/Tocantins Palmas/TocantinsPalmas/Tocantins Iquitos IquitosIquitos Viru-Viru Viru-ViruViru-Viru Arica AricaArica Quinta Normal Quinta NormalQuinta Normal Punta Arenas Punta ArenasPunta Arenas Asuncion Aeropuerto Asuncion AeropuertoAsuncion Aeropuerto Buenos Aires/CIV Buenos Aires/CIVBuenos Aires/CIV © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Asuncion tijdzone: America/Asuncion

Neerslag

Neerslag Zuid-Amerika

Wolken

Wolken Zuid-Amerika

Zon

Zon Zuid-Amerika

Temperatuur

Temperatuur Zuid-Amerika

Weer in Arica, 21.09.2018

Op vrijdag is het in de ochtend nog geheel bewolkt, maar overwegend droog. 's Middags gaat dit over in zonnig weer. De avond brengt ons geheel bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 16°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Asuncion Aeropuerto, 21.09.2018

Op vrijdag kunnen we rekenen op overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 20 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 22°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Buenos Aires/CIV, 21.09.2018

Op vrijdag kunnen we rekenen op overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 24 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 19°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Caracas/Maiquetia Intl, 21.09.2018

Op vrijdag is het overdag grotendeels zonnig. 's Avonds is er veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. 's Nachts zet meest helder weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 26 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Eduardo Gomes Int., 21.09.2018

In de vroege ochtend is het meestal zonnig. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De middag brengt ons hooguit licht bewolkt, verder zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 33 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Iquitos, 21.09.2018

Op vrijdag is het langere tijd meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt. 's Middags heerst er bewolkt weer met nu en dan lichte regen. 's Avonds laat verwachten we licht bewolkt weer, met brede opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 33 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Palmas/Tocantins, 21.09.2018

Op vrijdag kunnen we rekenen op overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 37 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Punta Arenas, 21.09.2018

Op vrijdag is het overdag afwisselend bewolkt en zonnig. 's Avonds is er meest helder weer. 's Avonds laat zet deels bewolkt, deels helder weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Quinta Normal, 21.09.2018

Op vrijdag is het de hele dag door wolkeloos. Tijdens de nacht voor zaterdag gaat dit over in veranderlijk bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 26 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Rio de Janeiro/Santos Dumont, 21.09.2018

In de vroege ochtend is het meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt. In de loop van de ochtend heerst er veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De namiddag brengt ons veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 22 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 26 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 21°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Viru-Viru, 21.09.2018

Op vrijdag is het langere tijd langere tijd bewolkt. De namiddag brengt ons grotendeels zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 22 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 33 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. De noordwestenwind waait vervolgens matig, tijdens windstoten hard, 's avonds laat zwak.