Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Zuid-Amerika

Weer Chili Weer Argentinië Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Peru Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Argentinië Weer Chili Weer Colombia Weer Falklandinseln Weer Falklandinseln Weer Chili Weer Argentinië Weer Paraguay Weer Peru Weer Uruguay Weer Ecuador Weer Guyana Weer Frans-Guyana Weer Brazilië Weer Mittelamerika Weer Colombia Weer Bolivia Weer Venezuela Weer Suriname
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Manaus ManausManaus Rio de Janeiro Rio de JaneiroRio de Janeiro Caracas CaracasCaracas Palmas/Tocantins Palmas/TocantinsPalmas/Tocantins Iquitos IquitosIquitos Viru-Viru Viru-ViruViru-Viru Arica AricaArica Quinta Normal Quinta NormalQuinta Normal Punta Arenas Punta ArenasPunta Arenas Asuncion Aeropuerto Asuncion AeropuertoAsuncion Aeropuerto Buenos Aires/CIV Buenos Aires/CIVBuenos Aires/CIV © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Asuncion tijdzone: America/Asuncion

Stroming

Stroming Zuid-Amerika

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Zuid-Amerika

Neerslag

Neerslag Zuid-Amerika

Luchtdruk

Luchtdruk Zuid-Amerika

Weer in Arica, 24.05.2018

Op woensdag is het de hele dag door geheel bewolkt, maar overwegend droog. Tijdens de late avond heerst er veranderlijk bewolkt weer. ‘s Nacht verwachten we geheel bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 16°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Asuncion Aeropuerto, 24.05.2018

Na het zonnige weer van de ochtend krijgt het weerstype bewolkt weer met lichte regen vorm. De middag laat zich zien met zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. Er waait een zwakke zuidoostenwind.

Weer in Buenos Aires/CIV, 24.05.2018

Op woensdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Caracas/Maiquetia Intl, 24.05.2018

Na het wisselend bewolkte, maar meestal droge weer van de ochtend heerst er tijdelijk grotendeels zonnig weer. De namiddag brengt ons veranderlijk bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Eduardo Gomes Int., 24.05.2018

Na het langere tijd bewolkte weer van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag bewolkt weer met lichte regen. De namiddag brengt ons zonnig of licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 29 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Iquitos, 24.05.2018

In de vroege ochtend is het bewolkt met nu en dan lichte regen. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. De middag brengt ons bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 29 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 22°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Palmas/Tocantins, 24.05.2018

Op woensdag is het in de ochtend nog meestal zonnig. 's Middags gaat dit over in afwisselend zonnig en bewolkt weer. De namiddag brengt ons nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 22 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 33 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 22°C. Er waait een zwakke zuidoostenwind.

Weer in Punta Arenas, 24.05.2018

In de vroege ochtend is het meestal zonnig. In de loop van de ochtend heerst er veranderlijk bewolkt weer. De nacht brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 6 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. De wind waait zwak, tijdens windstoten zwak uit noordelijke richtingen.

Weer in Quinta Normal, 24.05.2018

Op woensdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 24 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Rio de Janeiro/Santos Dumont, 24.05.2018

Op woensdag is het langere tijd grotendeels zonnig. In de namiddag gaat dit over in veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 19 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 24 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 20°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Viru-Viru, 24.05.2018

Op woensdag is het in de ochtend nog wisselend bewolkt. 's Middags gaat dit over in veranderlijk bewolkt weer. De namiddag brengt ons grotendeels zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 26 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 16°C. De in het begin matige, tijdens windstoten krachtige zuidenwind waait 's avonds zwak.