Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Zuid-Amerika

Weer Chili Weer Argentinië Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Peru Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Argentinië Weer Chili Weer Colombia Weer Falklandinseln Weer Falklandinseln Weer Chili Weer Argentinië Weer Paraguay Weer Peru Weer Uruguay Weer Ecuador Weer Guyana Weer Frans-Guyana Weer Brazilië Weer Mittelamerika Weer Colombia Weer Bolivia Weer Venezuela Weer Suriname
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Manaus ManausManaus Rio de Janeiro Rio de JaneiroRio de Janeiro Caracas CaracasCaracas Palmas/Tocantins Palmas/TocantinsPalmas/Tocantins Iquitos IquitosIquitos Viru-Viru Viru-ViruViru-Viru Arica AricaArica Quinta Normal Quinta NormalQuinta Normal Punta Arenas Punta ArenasPunta Arenas Asuncion Aeropuerto Asuncion AeropuertoAsuncion Aeropuerto Buenos Aires/CIV Buenos Aires/CIVBuenos Aires/CIV © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Asuncion tijdzone: America/Asuncion

Wolken

Wolken Zuid-Amerika

Luchtdruk

Luchtdruk Zuid-Amerika

Zon

Zon Zuid-Amerika

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Zuid-Amerika

Weer in Arica, 19.01.2021

Op dinsdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 19 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 23 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 18°C. in de middag steekt er een matige, met tijdens windstoten krachtige zuidwestenwind op.

Weer in Asuncion Aeropuerto, 19.01.2021

Op dinsdagochtend is het nog wolkeloos. Vanaf de middaguren heerst er veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De namiddag brengt ons nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 19 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 21°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Buenos Aires/CIV, 19.01.2021

Op dinsdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 22 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 29 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Caracas/Maiquetia Intl, 19.01.2021

Op dinsdag is het langere tijd grotendeels zonnig. 's Middags gaat dit over in vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De late avond brengt ons meest helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Eduardo Gomes Int., 19.01.2021

In de vroege ochtend is het afwisselend zonnig en bewolkt. In de loop van de ochtend wordt het bewolkt met lichte regen. De avond laat zich zien met bewolkt weer met af en toe een opklaring. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 28 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Iquitos, 19.01.2021

In de vroege ochtend is het bewolkt met lichte regen. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt weer. De namiddag brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.

Weer in Palmas/Tocantins, 19.01.2021

Op dinsdagochtend is het nog overwegend zonnig. Vanaf de middaguren heerst er bewolkt weer met lichte regen. De avond brengt ons af en toe licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 22°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Punta Arenas, 19.01.2021

In de vroege ochtend is het grotendeels zonnig. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar wisselend bewolkt weer. De late avond brengt ons wisselend bewolkt weer, maar ook opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. Er waait een matige tot matige tijdens windstoten harde westenwind.

Weer in Quinta Normal, 19.01.2021

Op dinsdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Rio de Janeiro/Santos Dumont, 19.01.2021

Op dinsdag kunnen we rekenen op nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. De in het begin matige, tijdens windstoten krachtige zuidenwind waait 's avonds laat zwak.

Weer in Viru-Viru, 19.01.2021

In de vroege ochtend is het overwegend zonnig. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De middag brengt ons nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 20 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 20°C. De in het begin matige, tijdens windstoten krachtige zuidenwind waait 's avonds zwak.