Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Zuid-Amerika

Weer Chili Weer Argentinië Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Peru Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Argentinië Weer Chili Weer Colombia Weer Falklandinseln Weer Falklandinseln Weer Chili Weer Argentinië Weer Paraguay Weer Peru Weer Uruguay Weer Ecuador Weer Guyana Weer Frans-Guyana Weer Brazilië Weer Mittelamerika Weer Colombia Weer Bolivia Weer Venezuela Weer Suriname
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Manaus ManausManaus Rio de Janeiro Rio de JaneiroRio de Janeiro Caracas CaracasCaracas Palmas/Tocantins Palmas/TocantinsPalmas/Tocantins Iquitos IquitosIquitos Viru-Viru Viru-ViruViru-Viru Arica AricaArica Quinta Normal Quinta NormalQuinta Normal Punta Arenas Punta ArenasPunta Arenas Asuncion Aeropuerto Asuncion AeropuertoAsuncion Aeropuerto Buenos Aires/CIV Buenos Aires/CIVBuenos Aires/CIV © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Asuncion tijdzone: America/Asuncion

Temperatuur

Temperatuur Zuid-Amerika

Luchtdruk

Luchtdruk Zuid-Amerika

Neerslag

Neerslag Zuid-Amerika

Stroming

Stroming Zuid-Amerika

Weer in Arica, 18.10.2019

Op donderdag is het in de ochtend nog bewolkt, maar overwegend droog. 's Middags gaat dit over in overwegend helder weer. De avond brengt ons bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 16°C. De zuidwestenwind neemt in de middag toe en waait matig, tijdens windstoten krachtig.

Weer in Asuncion Aeropuerto, 18.10.2019

Na het overwegend heldere weer van de ochtend heerst er tijdelijk redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De namiddag brengt ons vrij zonnig. De ochtendtemperaturen liggen rond de 19 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 20°C. in de namiddag steekt er een matige, met tijdens windstoten harde zuidenwind op.

Weer in Buenos Aires/CIV, 18.10.2019

Op donderdag is het langere tijd bewolkt met lichte regen. De namiddags brengt ons afwisselend bewolkt en zonnig weer. 's Avonds laat heerst er helder tot licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. De westenwind waait vervolgens matig, tijdens windstoten hard, in de namiddag zwak.

Weer in Caracas/Maiquetia Intl, 18.10.2019

In de ochtend is het nog vrij zonnig. De tweede helft van de dag brengt ons veranderlijk bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 26°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Eduardo Gomes Int., 18.10.2019

Op donderdag is het in de ochtend nog vaak bewolkt, maar bijna overal droog. Vanaf de middag verwachten we bewolkt weer met lichte regen. In de namiddag heerst er redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Iquitos, 18.10.2019

Op donderdag is het langere tijd langere tijd bewolkt. 's Middags gaat dit over in bewolkt weer met lichte regen. De avond brengt ons redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Palmas/Tocantins, 18.10.2019

Op donderdag is het langere tijd afwisselend zonnig en bewolkt. In de namiddag gaat dit over in vrij zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 33 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Punta Arenas, 18.10.2019

Op donderdag is het overdag langere tijd bewolkt. De komende nacht brengt ons helder tot licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. De westenwind neemt in de middag toe en bereikt tijdens windstoten een windsterkte van 8.

Weer in Quinta Normal, 18.10.2019

Na het veranderlijk bewolkt weer van de ochtend zet grotendeels zonnig weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Rio de Janeiro/Santos Dumont, 18.10.2019

In de ochtend is het afwisselend zonnig en bewolkt. Tijdens de middaguren gaat dit echter over in vrij zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 22 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 27 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 22°C. De zuidenwind waait vervolgens matig, tijdens windstoten krachtig, 's avonds laat zwak.

Weer in Viru-Viru, 18.10.2019

Na het deels bewolkte, deels ook zonnige weer van de ochtend gaat dit al tijdens de eerste helft van de dag over in vrij zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 21 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 35 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. De noordwestenwind waait vervolgens matig, tijdens windstoten hard, 's avonds laat zwak.