Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Zuid-Amerika

Weer Chili Weer Argentinië Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Peru Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Argentinië Weer Chili Weer Colombia Weer Falklandinseln Weer Falklandinseln Weer Chili Weer Argentinië Weer Paraguay Weer Peru Weer Uruguay Weer Ecuador Weer Guyana Weer Frans-Guyana Weer Brazilië Weer Mittelamerika Weer Colombia Weer Bolivia Weer Venezuela Weer Suriname
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Manaus ManausManaus Rio de Janeiro Rio de JaneiroRio de Janeiro Caracas CaracasCaracas Palmas/Tocantins Palmas/TocantinsPalmas/Tocantins Iquitos IquitosIquitos Viru-Viru Viru-ViruViru-Viru Arica AricaArica Quinta Normal Quinta NormalQuinta Normal Punta Arenas Punta ArenasPunta Arenas Asuncion Aeropuerto Asuncion AeropuertoAsuncion Aeropuerto Buenos Aires/CIV Buenos Aires/CIVBuenos Aires/CIV © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Asuncion tijdzone: America/Asuncion

Neerslag

Neerslag Zuid-Amerika

Luchtdruk

Luchtdruk Zuid-Amerika

Vliegweer

Vliegweer Zuid-Amerika

Wolken

Wolken Zuid-Amerika

Weer in Arica, 20.03.2019

Op woensdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 18 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 23 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 19°C. De matige zuidwestenwind neemt 's avonds af en bereikt nog een gemiddelde windsterkte van zwak.

Weer in Asuncion Aeropuerto, 20.03.2019

Op woensdag is het overdag bewolkt met nu en dan lichte regen. 's Avonds is er nauwelijks bewolkt weer. 's Avonds laat zet bewolkt weer met nu en dan lichte regen zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 21 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 27 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 16°C. De zuidenwind neemt in de namiddag toe en bereikt tijdens windstoten een windsterkte van 7.

Weer in Buenos Aires/CIV, 20.03.2019

Op woensdag kunnen we rekenen op grotendeels zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. De zuidenwind waait zwak tot matig, tijdens windstoten krachtig.

Weer in Caracas/Maiquetia Intl, 20.03.2019

Na het meestal zonnige van de ochtend krijgt het weerstype veranderlijk bewolkt weer vorm. De middag laat zich zien met vrij zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Eduardo Gomes Int., 20.03.2019

Na het zonnige of licht bewolkte weer van de ochtend heerst er tijdelijk bewolkt weer met lichte regen. De late avond brengt ons vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Iquitos, 20.03.2019

Op woensdag is het langere tijd meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog. De namiddag dient zich bewolkt met nu en dan lichte regen aan. De late avond brengt ons wisselend bewolkt weer, maar ook opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Palmas/Tocantins, 20.03.2019

Na het veranderlijk bewolkte, maar meestal droge weer van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag bewolkt weer met lichte regen. De late avond brengt ons wisselend bewolkt weer, maar ook opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Punta Arenas, 20.03.2019

Op woensdag verwachten we vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. De westenwind waait vervolgens vrij krachtig, tijdens windstoten stormachtig, 's avonds laat zwak.

Weer in Quinta Normal, 20.03.2019

Op woensdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 29 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Rio de Janeiro/Santos Dumont, 20.03.2019

Op woensdag is het langere tijd deels bewolkt, deels ook zonnig. De namiddag dient zich bewolkt met perioden met regen aan. De late avond brengt ons bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 26 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Viru-Viru, 20.03.2019

Op woensdag is het langere tijd bewolkt met lichte regen. De namiddag dient zich zonnig of licht bewolkt aan. De late avond brengt ons vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 26 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 19°C. De zuidenwind neemt in de middag toe en bereikt tijdens windstoten een windsterkte van 7.