Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Zuidoost-Azië

Weer Oceanië Weer Oceanië Weer Oceanië
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Tawau TawauTawau Singapore SingaporeSingapore Ho Chi Minh City Ho Chi Minh CityHo Chi Minh City Ambon AmbonAmbon Soerabaja SoerabajaSoerabaja Rangoon RangoonRangoon Bangkok BangkokBangkok Manila ManilaManila Zamboanga ZamboangaZamboanga © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Asia/Kuching tijdzone: Asia/Kuching

Stroming

Stroming Nederland

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Nederland

Luchtdruk

Luchtdruk Nederland

Weer in Ambon/Pattimura, 19.01.2021

Op dinsdag is het de hele dag door afwisselend zonnig en bewolkt. De late avond brengt ons bewolkt weer met lichte regen. ‘s Nacht is er veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Bangkok-Suvarnabhumi, 19.01.2021

Op dinsdag kunnen we rekenen op nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 20 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 28 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 20°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Ho Chi Minh, 19.01.2021

Op dinsdag kunnen we rekenen op nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 21 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.

Weer in Manila, 19.01.2021

Na het bewolkte weer met lichte regen van de ochtend heerst er tijdelijk geheel bewolkt, maar grotendeels droog weer. De namiddag brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 29 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.

Weer in Singapore/Changi Intl, 19.01.2021

Op dinsdag is het langere tijd overwegend zonnig. 's Middags heerst er veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. 's Nachts verwachten we meest helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Surabaya/Juanda, 19.01.2021

Op dinsdag is het langere tijd grotendeels zonnig. 's Avonds laat gaat dit over in bewolkt weer met perioden met regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. De westenwind neemt 's avonds toe en waait matig, tijdens windstoten hard.

Weer in Tawau, 19.01.2021

In de ochtend is het nog bewolkt met lichte regen. De tweede helft van de dag brengt ons afwisselend zonnig en bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.

Weer in Yangon, 19.01.2021

Op dinsdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 20 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 33 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 21°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Zamboanga, 19.01.2021

Op dinsdag is het tijdens het grootste deel van de dag veranderlijk bewolkt. 's Avonds verwachten we bewolkt weer met lichte regen. 's Avonds laat gaat dit over in bewolkt weer met af en toe een opklaring. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. De wind waait zwak uit het westen.