Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Zuidoost-Azië

Weer Oceanië Weer Oceanië Weer Oceanië
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Tawau TawauTawau Singapore SingaporeSingapore Ho Chi Minh City Ho Chi Minh CityHo Chi Minh City Ambon AmbonAmbon Soerabaja SoerabajaSoerabaja Rangoon RangoonRangoon Bangkok BangkokBangkok Manila ManilaManila Zamboanga ZamboangaZamboanga © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Asia/Kuching tijdzone: Asia/Kuching

Radar

Radar Nederland Radar NederlandRadar Nederland

Wolken

Wolken Nederland

Luchtdruk

Luchtdruk Nederland

Weer in Ambon/Pattimura, 22.10.2020

Op woensdag is het langere tijd deels bewolkt, deels ook zonnig. De avond brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 29 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Bangkok-Suvarnabhumi, 22.10.2020

Op woensdag is het de hele dag door veranderlijk bewolkt. Tijdens de nacht gaat dit over in bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 26°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Ho Chi Minh, 22.10.2020

Op woensdag is het langere tijd redelijk bewolkt, maar meestal droog. De late avond brengt ons bewolkt weer met perioden met regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 27 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Manila, 22.10.2020

Op woensdag is het bewolkt met perioden met regen. In de nacht voor donderdag heerst er veranderlijk bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 26 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 26°C. De in het begin nog matige zuidoostenwind neemt af en waait nog zwak.

Weer in Singapore/Changi Intl, 22.10.2020

Op woensdag is het langere tijd redelijk bewolkt, maar meestal droog. De namiddags brengt ons meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt weer. 's Avonds heerst er bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 27 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 27°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Surabaya/Juanda, 22.10.2020

Op woensdag kunnen we rekenen op vrij zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 26 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 26°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Tawau, 22.10.2020

Op woensdag is het langere tijd bewolkt met perioden met regen. De namiddags brengt ons meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt weer. 's Avonds heerst er vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Yangon, 22.10.2020

Op woensdag is het tijdens het grootste deel van de dag bewolkt met lichte regen. 's Avonds verwachten we bewolkt, maar overwegend droog weer. 's Avonds laat gaat dit over in wisselend bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Zamboanga, 22.10.2020

Na het hooguit licht bewolkte, verder zonnige weer van de ochtend verwachten we vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 26 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 26°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.