Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Zuidoost-Azië

Weer Oceanië Weer Oceanië Weer Oceanië
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Tawau TawauTawau Singapore SingaporeSingapore Ho Chi Minh City Ho Chi Minh CityHo Chi Minh City Ambon AmbonAmbon Soerabaja SoerabajaSoerabaja Rangoon RangoonRangoon Bangkok BangkokBangkok Manila ManilaManila Zamboanga ZamboangaZamboanga © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Asia/Kuching tijdzone: Asia/Kuching

Stroming

Stroming Nederland

Radar

Radar Nederland Radar NederlandRadar Nederland

Vliegweer

Vliegweer Nederland

Weer in Ambon/Pattimura, 08.08.2020

Tijdens de vroege ochtend is het nog hooguit licht bewolkt, verder zonnig. In de loop van de ochtend gaat dit echter over in bewolkt weer met perioden met regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 27 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Bangkok-Suvarnabhumi, 08.08.2020

Op vrijdag is het in de ochtend nog bewolkt met lichte regen. Vanaf de middag verwachten we wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. 's Avonds laat heerst er bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 26 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 33 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 28°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Ho Chi Minh, 08.08.2020

Na het bewolkte weer met lichte regen van de ochtend heerst er tijdelijk meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. De late avond brengt ons bewolkt weer met perioden met regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. De westenwind neemt 's avonds laat toe en waait matig, tijdens windstoten krachtig.

Weer in Manila, 08.08.2020

Op vrijdagochtend is het nog bewolkt met perioden met regen. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer bewolkt, maar overwegend droog. De avond brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 26 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 26°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Singapore/Changi Intl, 08.08.2020

Op vrijdagochtend is het nog overwegend helder. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer wisselend bewolkt, maar meestal droog. De namiddag brengt ons vrij zonnig. De ochtendtemperaturen liggen rond de 28 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 28°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Surabaya/Juanda, 08.08.2020

Op vrijdag kunnen we rekenen op overwegend zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. 's avonds steekt er een matige, met tijdens windstoten krachtige oostenwind op.

Weer in Tawau, 08.08.2020

Op vrijdagochtend is het nog bewolkt met lichte regen. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer hooguit licht bewolkt, verder zonnig. De late avond brengt ons wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Yangon, 08.08.2020

In de vroege ochtend is het bewolkt met nu en dan lichte regen. In de loop van de ochtend heerst er meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. De middag brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 26 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 26°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Zamboanga, 08.08.2020

Op vrijdag is het meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 26°C. De wind waait zwak uit het westen.