Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Zuidoost-Azië

Weer Oceanië Weer Oceanië Weer Oceanië
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Tawau TawauTawau Singapore SingaporeSingapore Ho Chi Minh City Ho Chi Minh CityHo Chi Minh City Ambon AmbonAmbon Soerabaja SoerabajaSoerabaja Rangoon RangoonRangoon Bangkok BangkokBangkok Manila ManilaManila Zamboanga ZamboangaZamboanga © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Asia/Kuching tijdzone: Asia/Kuching

Wolken

Wolken Nederland

Neerslag

Neerslag Nederland

Stroming

Stroming Nederland

Weer in Ambon/Pattimura, 14.04.2021

Op woensdag is het in de ochtend nog veranderlijk bewolkt, maar meestal droog. 's Middags gaat dit over in zonnig of licht bewolkt weer. De namiddag brengt ons vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Bangkok-Suvarnabhumi, 14.04.2021

In de vroege ochtend is het meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt. In de loop van de ochtend heerst er vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De nacht brengt ons wisselend bewolkt weer met enkele regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 28 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 33 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 27°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Ho Chi Minh, 14.04.2021

Op woensdag is het tijdens het grootste deel van de dag veranderlijk bewolkt, maar meestal droog. 's Avonds verwachten we wisselend bewolkt weer. 's Avonds laat gaat dit over in bewolkt weer met perioden met regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 27 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 34 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. Er waait een zwakke zuidoostenwind.

Weer in Manila, 14.04.2021

In de ochtend is het eerst nog veranderlijk bewolkt, maar meestal droog. Vanaf de middag zet meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 27 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 33 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 27°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Singapore/Changi Intl, 14.04.2021

Op woensdag is het overdag grotendeels zonnig. 's Avonds is er bewolkt weer met lichte regen. 's Nachts zet helder tot licht bewolkt weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 27 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 27°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Surabaya/Juanda, 14.04.2021

Op woensdag kunnen we rekenen op overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Tawau, 14.04.2021

Op woensdag is het langere tijd wisselend bewolkt. De namiddags brengt ons vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. 's Nachts heerst er bewolkt weer met perioden met regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.

Weer in Yangon, 14.04.2021

Na het vrij zonnig van de ochtend krijgt het weerstype vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer vorm. De late avond laat zich zien met hooguit licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 26 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 36 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 26°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Zamboanga, 14.04.2021

Na het grotendeels zonnige weer van de ochtend brengt de rest van de dag vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. De wind waait zwak uit het westen.