Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Zuidoost-Azië

Weer Oceanië Weer Oceanië Weer Oceanië
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Tawau TawauTawau Singapore SingaporeSingapore Ho Chi Minh City Ho Chi Minh CityHo Chi Minh City Ambon AmbonAmbon Soerabaja SoerabajaSoerabaja Rangoon RangoonRangoon Bangkok BangkokBangkok Manila ManilaManila Zamboanga ZamboangaZamboanga © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Asia/Kuching tijdzone: Asia/Kuching

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Nederland

Temperatuur

Temperatuur Nederland

Radar

Radar Nederland Radar NederlandRadar Nederland

Weer in Ambon/Pattimura, 28.05.2020

Na het bewolkte weer met nu en dan lichte regen van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag wisselend bewolkt weer. De avond brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 29 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Bangkok-Suvarnabhumi, 28.05.2020

Op donderdagochtend is het nog bewolkt met nu en dan lichte regen. Vanaf de middaguren heerst er afwisselend bewolkt en zonnig weer. De nacht brengt ons bewolkt weer met perioden met regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 29 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 35 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 29°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Ho Chi Minh, 28.05.2020

Op donderdagochtend is het nog afwisselend bewolkt en zonnig. Vanaf de middaguren heerst er vrij zonnig weer. De late avond brengt ons bewolkt weer met perioden met regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 27 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 35 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 26°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Manila, 28.05.2020

Op donderdag verwachten we langere tijd bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 28 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 34 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 28°C. Er waait een zwakke zuidoostenwind.

Weer in Singapore/Changi Intl, 28.05.2020

Op donderdag is het overdag vaak bewolkt, maar bijna overal droog. 's Avonds is er bewolkt weer met lichte regen. 's Nachts zet nauwelijks bewolkt of helder weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 28 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 27°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.

Weer in Surabaya/Juanda, 28.05.2020

Op donderdag kunnen we rekenen op meestal zonnig. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 27°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Tawau, 28.05.2020

Op donderdag is het overdag overwegend helder. 's Avonds is er bewolkt weer met lichte regen. 's Avonds laat zet nauwelijks bewolkt of helder weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.

Weer in Yangon, 28.05.2020

Na het vaak bewolkte, maar bijna overal droge weer van de ochtend krijgt het weerstype meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt weer vorm. De namiddag laat zich zien met wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 27 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 33 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 26°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Zamboanga, 28.05.2020

Na het veranderlijk bewolkte weer van de ochtend heerst er tijdelijk bewolkt weer met lichte regen. De middag brengt ons meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 26 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 26°C. De wind waait zwak uit het zuiden.