Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Zuidzee

 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Nadi NadiNadi Lamap LamapLamap Sola SolaSola Honiara/Henderson Honiara/HendersonHoniara/Henderson La Tontouta La TontoutaLa Tontouta Norfolk Island/CIV Norfolk Island/CIVNorfolk Island/CIV © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Etc/GMT+12 tijdzone: Etc/GMT+12

Radar

Radar Nederland Radar NederlandRadar Nederland

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Nederland

Luchtdruk

Luchtdruk Nederland

Wolken

Wolken Nederland

Weer in Honiara/Henderson, 24.09.2017

Op zondag is het langere tijd nauwelijks bewolkt. De namiddag dient zich bewolkt met lichte regen aan. De late avond brengt ons bewolkt weer met af en toe een opklaring. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in La Tontouta, 24.09.2017

Op zondag kunnen we rekenen op vrij zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 28 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 17°C. in de namiddag steekt er een matige, met tijdens windstoten krachtige oostenwind op.

Weer in Lamap/Malekula, 24.09.2017

Op zondag is het deels bewolkt, deels ook zonnig. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 28 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. De wind waait zwak tot matig, tijdens windstoten krachtig uit het zuidoosten.

Weer in Nadi/Intl, 24.09.2017

Op zondag verwachten we deels bewolkt, deels ook zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 20 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 27 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 21°C. Er waait een zwakke zuidoostenwind.

Weer in Norfolk Island/CIV, 24.09.2017

Na het grijze, maar overwegend droge weer van de ochtend krijgt het weerstype vrij zonnig weer vorm. De nacht laat zich zien met wisselend bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Sola/Vanua Lava, 24.09.2017

Op zondagochtend is het nog grijs, maar overwegend droog. Vanaf de middaguren heerst er meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt weer. De namiddag brengt ons geheel bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 29 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. De in het begin nog matige zuidoostenwind neemt af en waait nog zwak.