Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Zuidzee

 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Nadi NadiNadi Lamap LamapLamap Sola SolaSola Honiara/Henderson Honiara/HendersonHoniara/Henderson La Tontouta La TontoutaLa Tontouta Norfolk Island/CIV Norfolk Island/CIVNorfolk Island/CIV © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Etc/GMT+12 tijdzone: Etc/GMT+12

Temperatuur

Temperatuur Nederland

Stroming

Stroming Nederland

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Nederland

Vliegweer

Vliegweer Nederland

Weer in Honiara/Henderson, 18.10.2019

Op donderdag kunnen we rekenen op vrij zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 21 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in La Tontouta, 18.10.2019

Op donderdag kunnen we rekenen op vrij zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 27 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. De zuidenwind neemt in de namiddag toe en waait matig, tijdens windstoten hard.

Weer in Lamap/Malekula, 18.10.2019

In de vroege ochtend is het grotendeels zonnig. In de loop van de ochtend heerst er redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De namiddag brengt ons vrij zonnig. De ochtendtemperaturen liggen rond de 22 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 28 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. De wind waait zwak tot matig, tijdens windstoten krachtig uit het zuidoosten.

Weer in Nadi/Intl, 18.10.2019

Op donderdagochtend is het nog bewolkt, maar overwegend droog. Vanaf de middaguren heerst er bewolkt weer met lichte regen. De nacht brengt ons licht bewolkt weer, met brede opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 22 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 27 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Norfolk Island/CIV, 18.10.2019

Op donderdag verwachten we redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Sola/Vanua Lava, 18.10.2019

Op donderdag is het bewolkt, maar grotendeels droog. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 28 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 26°C. De matige zuidoostenwind neemt 's avonds laat af en bereikt nog een gemiddelde windsterkte van zwak.