Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Zuidzee

 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Nadi NadiNadi Lamap LamapLamap Sola SolaSola Honiara/Henderson Honiara/HendersonHoniara/Henderson La Tontouta La TontoutaLa Tontouta Norfolk Island/CIV Norfolk Island/CIVNorfolk Island/CIV © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Etc/GMT+12 tijdzone: Etc/GMT+12

Temperatuur

Temperatuur Nederland

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Nederland

Luchtdruk

Luchtdruk Nederland

Stroming

Stroming Nederland

Weer in Honiara/Henderson, 20.11.2017

In de vroege ochtend is het bewolkt met perioden met regen. In de loop van de ochtend heerst er afwisselend zonnig en bewolkt weer. De avond brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in La Tontouta, 20.11.2017

Op maandag is het langere tijd overwegend helder. 's Avonds gaat dit over in wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 18 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 29 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 19°C. De zuidoostenwind neemt in de namiddag toe en waait matig, tijdens windstoten hard.

Weer in Lamap/Malekula, 20.11.2017

Op maandag is het de hele dag door meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt. De late avond dient zich bewolkt met lichte regen aan. ‘s Nacht heerst er dan bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 28 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.

Weer in Nadi/Intl, 20.11.2017

Op maandag is het langere tijd veranderlijk bewolkt, maar meestal droog. 's Middags gaat dit over in bewolkt weer met perioden met regen. De nacht brengt ons bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 29 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. Er waait een zwakke zuidoostenwind.

Weer in Norfolk Island/CIV, 20.11.2017

In de vroege ochtend is het deels bewolkt, deels ook zonnig. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar bewolkt weer met lichte regen. De namiddag brengt ons zonnig of licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 16°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.

Weer in Sola/Vanua Lava, 20.11.2017

Op maandag is het bewolkt met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 29 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 26°C. Er waait een zwakke oostenwind.