Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Zuidzee

 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Nadi NadiNadi Lamap LamapLamap Sola SolaSola Honiara/Henderson Honiara/HendersonHoniara/Henderson La Tontouta La TontoutaLa Tontouta Norfolk Island/CIV Norfolk Island/CIVNorfolk Island/CIV © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Etc/GMT+12 tijdzone: Etc/GMT+12

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Nederland

Temperatuur

Temperatuur Nederland

Neerslag

Neerslag Nederland

Wolken

Wolken Nederland

Weer in Honiara/Henderson, 22.11.2018

In de vroege ochtend is het langere tijd bewolkt. In de loop van de ochtend heerst er bewolkt weer met lichte regen. De middag brengt ons afwisselend zonnig en bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in La Tontouta, 22.11.2018

Op donderdag kunnen we rekenen op hooguit licht bewolkt, verder zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 19 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 21°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Lamap/Malekula, 22.11.2018

Op donderdag verwachten we afwisselend zonnig en bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 29 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 26°C. De oostenwind waait in de namiddag steeds meer matig.

Weer in Nadi/Intl, 22.11.2018

Op donderdag is het langere tijd deels bewolkt, deels ook zonnig. De late avond brengt ons nauwelijks bewolkt of helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. De in het begin nog matige westenwind neemt af en waait nog zwak.

Weer in Norfolk Island/CIV, 22.11.2018

donderdag brengt ons wisselend bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 18 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 23 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 19°C. Er waait een matige tot matige tijdens windstoten krachtige noordwestenwind.

Weer in Sola/Vanua Lava, 22.11.2018

Op donderdag is het overdag bewolkt met nu en dan lichte regen. De komende nacht brengt ons soms bewolkt, soms opgeklaard weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 26 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 29 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 26°C. De wind waait zwak uit het oosten.