Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Zuidzee

 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Nadi NadiNadi Lamap LamapLamap Sola SolaSola Honiara/Henderson Honiara/HendersonHoniara/Henderson La Tontouta La TontoutaLa Tontouta Norfolk Island/CIV Norfolk Island/CIVNorfolk Island/CIV © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Etc/GMT+12 tijdzone: Etc/GMT+12

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Nederland

Vliegweer

Vliegweer Nederland

Stroming

Stroming Nederland

Temperatuur

Temperatuur Nederland

Weer in Honiara/Henderson, 08.07.2020

Op woensdag is het overdag overwegend zonnig. 's Avonds is er bewolkt weer met lichte regen. 's Avonds laat zet soms wat wolken maar overwegend helder weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in La Tontouta, 08.07.2020

Op woensdag is het in de ochtend nog redelijk bewolkt, maar meestal droog. Vanaf de middag verwachten we zonnig of licht bewolkt weer. 's Avonds heerst er vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 24 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. De zuidoostenwind neemt in de namiddag toe en waait matig, tijdens windstoten hard.

Weer in Lamap/Malekula, 08.07.2020

Op woensdag is het in de ochtend nog bewolkt, maar grotendeels droog. Vanaf de middag verwachten we bewolkt weer met nu en dan lichte regen. In de namiddag heerst er bewolkt, maar grotendeels droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 27 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. De wind waait zwak tot matig, tijdens windstoten hard uit het zuidoosten.

Weer in Nadi/Intl, 08.07.2020

Op woensdag is het langere tijd langere tijd bewolkt. 's Middags gaat dit over in bewolkt weer met lichte regen. De avond brengt ons wisselend bewolkt weer, maar ook opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 29 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 22°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.

Weer in Norfolk Island/CIV, 08.07.2020

Na het bewolkte, maar overwegend droge weer van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag bewolkt weer met lichte regen. De namiddag brengt ons zonnig of licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. De wind waait zwak tot matig en komt uit zuidelijke richtingen.

Weer in Sola/Vanua Lava, 08.07.2020

woensdag brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 26 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 28 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 26°C. De wind waait zwak tot matig en komt uit zuidoostelijke richtingen.