Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Zuidzee

 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Nadi NadiNadi Lamap LamapLamap Sola SolaSola Honiara/Henderson Honiara/HendersonHoniara/Henderson La Tontouta La TontoutaLa Tontouta Norfolk Island/CIV Norfolk Island/CIVNorfolk Island/CIV © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Etc/GMT+12 tijdzone: Etc/GMT+12

Wolken

Wolken Nederland

Stroming

Stroming Nederland

Radar

Radar Nederland Radar NederlandRadar Nederland

Neerslag

Neerslag Nederland

Weer in Honiara/Henderson, 18.07.2018

Op woensdag kunnen we rekenen op overwegend zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 22 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 22°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in La Tontouta, 18.07.2018

In de vroege ochtend is het hooguit licht bewolkt, verder zonnig. In de loop van de ochtend wordt het veranderlijk bewolkt, maar meestal droog. De namiddag laat zich zien met zonnig of licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 23 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Lamap/Malekula, 18.07.2018

Na het zonnige of licht bewolkte weer van de ochtend verwachten we redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 22 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 26 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.

Weer in Nadi/Intl, 18.07.2018

Op woensdag is het langere tijd grotendeels zonnig. De namiddag dient zich veranderlijk bewolkt, maar meestal droog aan. De nacht brengt ons helder tot licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 21 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 29 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 21°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Norfolk Island/CIV, 18.07.2018

Na het afwisselend zonnige en bewolkte weer van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag bewolkt weer met lichte regen. De late avond brengt ons wisselend bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 16°C. De wind waait matig tot vrij krachtig en komt uit zuidwestelijke richtingen.

Weer in Sola/Vanua Lava, 18.07.2018

Op woensdag is het langere tijd hooguit licht bewolkt, verder zonnig. In de namiddag heerst er redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 28 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.