Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Zuidzee

 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Nadi NadiNadi Lamap LamapLamap Sola SolaSola Honiara/Henderson Honiara/HendersonHoniara/Henderson La Tontouta La TontoutaLa Tontouta Norfolk Island/CIV Norfolk Island/CIVNorfolk Island/CIV © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Etc/GMT+12 tijdzone: Etc/GMT+12

Wolken

Wolken Nederland

Vliegweer

Vliegweer Nederland

Luchtdruk

Luchtdruk Nederland

Radar

Radar Nederland Radar NederlandRadar Nederland

Weer in Honiara/Henderson, 24.05.2018

Op woensdag is het in de ochtend nog meestal zonnig. Vanaf de middag verwachten we veranderlijk bewolkt weer. 's Avonds laat heerst er bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 22 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in La Tontouta, 24.05.2018

In de vroege ochtend is het zonnig of licht bewolkt. In de loop van de ochtend heerst er wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De late avond brengt ons af en toe licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 26 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 16°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Lamap/Malekula, 24.05.2018

Op woensdag is het de hele dag door wisselend bewolkt. Tijdens de nacht gaat dit over in bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 28 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.

Weer in Nadi/Intl, 24.05.2018

Op woensdag is het langere tijd bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog. In de namiddag gaat dit over in afwisselend zonnig en bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 22°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.

Weer in Norfolk Island/CIV, 24.05.2018

Na het langere tijd bewolkte weer van de ochtend krijgt het weerstype bewolkt weer met lichte regen vorm. De late avond laat zich zien met veranderlijk bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 16°C. Er waait een vrij krachtige westenwind, die 's nachts in sterkte 3 afneemt en naar het zuiden draait.

Weer in Sola/Vanua Lava, 24.05.2018

Na het bewolkte weer met lichte regen van de ochtend heerst er tijdelijk veranderlijk bewolkt weer. De avond brengt ons geheel bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 29 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.