Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Zuidzee

 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Nadi NadiNadi Lamap LamapLamap Sola SolaSola Honiara/Henderson Honiara/HendersonHoniara/Henderson La Tontouta La TontoutaLa Tontouta Norfolk Island/CIV Norfolk Island/CIVNorfolk Island/CIV © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Etc/GMT+12 tijdzone: Etc/GMT+12

Temperatuur

Temperatuur Nederland

Vliegweer

Vliegweer Nederland

Wolken

Wolken Nederland

Luchtdruk

Luchtdruk Nederland

Weer in Honiara/Henderson, 20.03.2019

In de vroege ochtend is het bewolkt met perioden met regen. In de loop van de ochtend wordt het langere tijd bewolkt. De namiddag laat zich zien met bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in La Tontouta, 20.03.2019

Op woensdagochtend is het nog grotendeels zonnig. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer redelijk bewolkt, maar meestal droog. De avond brengt ons af en toe licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 22 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 22°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Lamap/Malekula, 20.03.2019

Op woensdag is het de hele dag door langere tijd bewolkt. De late avond brengt ons veranderlijk bewolkt weer. ‘s Nacht is er deels helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 26 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 26°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.

Weer in Nadi/Intl, 20.03.2019

Op woensdag is het langere tijd grotendeels zonnig. De namiddags brengt ons vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. 's Avonds laat heerst er vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 22 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Norfolk Island/CIV, 20.03.2019

Op woensdag is het afwisselend zonnig en bewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 21 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 24 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 21°C. De wind waait zwak tot matig en komt uit oostelijke richtingen.

Weer in Sola/Vanua Lava, 20.03.2019

In de vroege ochtend is het bewolkt met lichte regen. In de loop van de ochtend heerst er afwisselend bewolkt en zonnig weer. De avond brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. Er waait een zwakke oostenwind.