Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Zuidzee

 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Nadi NadiNadi Lamap LamapLamap Sola SolaSola Honiara/Henderson Honiara/HendersonHoniara/Henderson La Tontouta La TontoutaLa Tontouta Norfolk Island/CIV Norfolk Island/CIVNorfolk Island/CIV © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Etc/GMT+12 tijdzone: Etc/GMT+12

Luchtdruk

Luchtdruk Nederland

Wolken

Wolken Nederland

Radar

Radar Nederland Radar NederlandRadar Nederland

Neerslag

Neerslag Nederland

Weer in Honiara/Henderson, 20.01.2021

Op dinsdag is het langere tijd grotendeels zonnig. In de namiddag gaat dit over in bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in La Tontouta, 20.01.2021

Op dinsdag is het langere tijd veranderlijk bewolkt. De namiddag dient zich bewolkt met lichte regen aan. De nacht brengt ons licht bewolkt weer, met brede opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Lamap/Malekula, 20.01.2021

Op dinsdag is het veranderlijk bewolkt. In de nacht voor woensdag heerst er nauwelijks bewolkt of helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 26 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 26°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Nadi/Intl, 20.01.2021

Op dinsdag is het langere tijd grotendeels zonnig. De namiddag dient zich bewolkt met lichte regen aan. De late avond brengt ons wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. De oostenwind waait vervolgens matig, 's avonds laat zwak.

Weer in Norfolk Island/CIV, 20.01.2021

Op dinsdag is het tijdens het grootste deel van de dag geheel bewolkt, maar overwegend droog. 's Avonds verwachten we bewolkt weer met lichte regen. 's Avonds laat gaat dit over in licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 19 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 25 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 20°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Sola/Vanua Lava, 20.01.2021

Na het bewolkte weer met nu en dan lichte regen van de ochtend verwachten we deels bewolkt, deels ook zonnig weer . De ochtendtemperaturen liggen rond de 26 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. De wind waait zwak uit het oosten.