Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Zuidzee

 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Nadi NadiNadi Lamap LamapLamap Sola SolaSola Honiara/Henderson Honiara/HendersonHoniara/Henderson La Tontouta La TontoutaLa Tontouta Norfolk Island/CIV Norfolk Island/CIVNorfolk Island/CIV © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Etc/GMT+12 tijdzone: Etc/GMT+12

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Nederland

Temperatuur

Temperatuur Nederland

Radar

Radar Nederland Radar NederlandRadar Nederland

Luchtdruk

Luchtdruk Nederland

Weer in Honiara/Henderson, 21.09.2018

Na het bewolkte weer met perioden met regen van de ochtend heerst er tijdelijk grotendeels zonnig weer. De namiddag brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in La Tontouta, 21.09.2018

Op vrijdag verwachten we veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 25 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 16°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Lamap/Malekula, 21.09.2018

Op vrijdag is het de hele dag door redelijk bewolkt, maar meestal droog. De late avond dient zich licht bewolkt aan. ‘s Nacht heerst er dan overwegend grijs, maar over het algemeen droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 28 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. Er waait een zwakke zuidoostenwind.

Weer in Nadi/Intl, 21.09.2018

Op vrijdag is het langere tijd meestal zonnig. 's Middags gaat dit over in wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De nacht brengt ons meest helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 21 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 21°C. Er waait een zwakke zuidoostenwind.

Weer in Norfolk Island/CIV, 21.09.2018

Op vrijdagochtend is het nog geheel bewolkt, maar overwegend droog. Vanaf de middaguren heerst er bewolkt weer met lichte regen. De nacht brengt ons deels bewolkt, deels helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. De 's avonds westenwind draait naar het zuiden en waait toenemend vrij krachtig, tijdens windstoten hard.

Weer in Sola/Vanua Lava, 21.09.2018

Op vrijdag is het overdag meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt. 's Avonds is er bewolkt weer met nu en dan lichte regen. 's Avonds laat zet deels bewolkt, deels helder weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 26 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 29 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. Er waait een zwakke zuidoostenwind.