Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Zuidzee

 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Nadi NadiNadi Lamap LamapLamap Sola SolaSola Honiara/Henderson Honiara/HendersonHoniara/Henderson La Tontouta La TontoutaLa Tontouta Norfolk Island/CIV Norfolk Island/CIVNorfolk Island/CIV © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Etc/GMT+12 tijdzone: Etc/GMT+12

Luchtdruk

Luchtdruk Nederland

Neerslag

Neerslag Nederland

Temperatuur

Temperatuur Nederland

Vliegweer

Vliegweer Nederland

Weer in Honiara/Henderson, 19.01.2019

Op zaterdag is het in de ochtend nog afwisselend bewolkt en zonnig. 's Middags gaat dit over in meestal zonnig. De namiddag brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in La Tontouta, 19.01.2019

Op zaterdag is het in de ochtend nog meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt. Vanaf de middag verwachten we wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. 's Avonds heerst er nauwelijks bewolkt of helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 19 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 20°C. in de namiddag steekt er een vrij krachtige, met tijdens windstoten stormachtige zuidoostenwind op.

Weer in Lamap/Malekula, 19.01.2019

Op zaterdag is het in de ochtend nog meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt. Vanaf de middag verwachten we wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. 's Avonds laat heerst er licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 26°C. Op in de namiddag zet er een zwakke wind uit zuidoostelijke richtingen op.

Weer in Nadi/Intl, 19.01.2019

Na het bewolkte weer met lichte regen van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag vrij zonnig. De middag brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Norfolk Island/CIV, 19.01.2019

Op zaterdag kunnen we rekenen op vrij zonnig. De ochtendtemperaturen liggen rond de 20 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 25 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 20°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.

Weer in Sola/Vanua Lava, 19.01.2019

Op zaterdag is het in de ochtend nog bewolkt met lichte regen. Vanaf de middag verwachten we deels bewolkt, deels ook zonnig weer. 's Avonds heerst er bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 26 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 26°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.