Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Zuidzee

 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Nadi NadiNadi Lamap LamapLamap Sola SolaSola Honiara/Henderson Honiara/HendersonHoniara/Henderson La Tontouta La TontoutaLa Tontouta Norfolk Island/CIV Norfolk Island/CIVNorfolk Island/CIV © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Etc/GMT+12 tijdzone: Etc/GMT+12

Vliegweer

Vliegweer Nederland

Radar

Radar Nederland Radar NederlandRadar Nederland

Wolken

Wolken Nederland

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Nederland

Weer in Honiara/Henderson, 23.08.2019

Op donderdag is het langere tijd veranderlijk bewolkt. De avond brengt ons bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in La Tontouta, 23.08.2019

Op donderdag kunnen we rekenen op overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 24 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Lamap/Malekula, 23.08.2019

donderdag brengt ons wisselend bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 27 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.

Weer in Nadi/Intl, 23.08.2019

Op donderdag is het afwisselend zonnig en bewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 22 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 29 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.

Weer in Norfolk Island/CIV, 23.08.2019

Na het afwisselend bewolkte en zonnige weer van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. De middag brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. De noordwestenwind waait matig tot vrij krachtig, tijdens windstoten hard.

Weer in Sola/Vanua Lava, 23.08.2019

Op donderdag is het de hele dag door overwegend grijs, maar over het algemeen droog. Tijdens de nacht gaat dit over in bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 28 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. Er waait een zwakke zuidoostenwind.