Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Zuidzee

 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Nadi NadiNadi Lamap LamapLamap Sola SolaSola Honiara/Henderson Honiara/HendersonHoniara/Henderson La Tontouta La TontoutaLa Tontouta Norfolk Island/CIV Norfolk Island/CIVNorfolk Island/CIV © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Etc/GMT+12 tijdzone: Etc/GMT+12

Vliegweer

Vliegweer Nederland

Temperatuur

Temperatuur Nederland

Neerslag

Neerslag Nederland

Wolken

Wolken Nederland

Weer in Honiara/Henderson, 28.05.2019

Op maandag is het langere tijd zonnig of licht bewolkt. 's Middags heerst er bewolkt weer met lichte regen. 's Avonds laat verwachten we af en toe licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in La Tontouta, 28.05.2019

Tijdens de vroege ochtend is het nog grotendeels zonnig. In de loop van de ochtend gaat dit echter over in langere tijd bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 20 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 28 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 19°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Lamap/Malekula, 28.05.2019

Na het overwegend helder weer van de ochtend zet wisselend bewolkt weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 28 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Nadi/Intl, 28.05.2019

Op maandag kunnen we rekenen op nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 20 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 21°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Norfolk Island/CIV, 28.05.2019

Na het bijna overal zwaar bewolkte, maar overwegend droge weer van de ochtend heerst er tijdelijk bewolkt weer met lichte regen. De late avond brengt ons wisselend bewolkt weer, maar ook opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 18 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 18°C. De noordoostenwind waait zwak tot matig.

Weer in Sola/Vanua Lava, 28.05.2019

Op maandag is het wisselend bewolkt, maar meestal droog. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. De wind waait zwak uit het oosten.