Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Guatemala

Weer Belize Weer Honduras Weer Honduras Weer Belize Weer Belize Weer Honduras Weer Nicaragua Weer Belize Weer Mexico Weer El Salvador Weer Honduras
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Guatemala City Guatemala CityGuatemala City Tikal TikalTikal Huehuetenango HuehuetenangoHuehuetenango Puerto Barrios Puerto BarriosPuerto Barrios San Jose San JoseSan Jose © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Guatemala tijdzone: America/Guatemala

Zon

Zon Noord-Amerika

Luchtdruk

Luchtdruk Noord-Amerika

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Noord-Amerika

Weer in Guatemala/Intl, 23.10.2018

Op dinsdagochtend is het nog redelijk bewolkt, maar meestal droog. Vanaf de middaguren heerst er langere tijd bewolkt weer. De nacht brengt ons langere tijd bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 24 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 16°C. De wind waait zwak tot matig, tijdens windstoten hard uit het noorden.

Weer in Huehuetenango, 23.10.2018

Op dinsdag is het langere tijd wisselend bewolkt. 's Middags heerst er nauwelijks bewolkt weer. 's Nachts verwachten we deels bewolkt, deels helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 26 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.

Weer in Puerto Barrios, 23.10.2018

In de vroege ochtend is het bewolkt met lichte regen. In de loop van de ochtend heerst er hooguit licht bewolkt, verder zonnig weer. De middag brengt ons veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in San Jose, 23.10.2018

Op dinsdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 22 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 33 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 22°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Tikal/Intl, 23.10.2018

In de vroege ochtend is het meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt. In de loop van de ochtend wordt het redelijk bewolkt, maar meestal droog. De namiddag laat zich zien met meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 21 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 33 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 21°C. De wind waait zwak uit het oosten.