Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Guatemala

Weer Belize Weer Honduras Weer Honduras Weer Belize Weer Belize Weer Honduras Weer Nicaragua Weer Belize Weer Mexico Weer El Salvador Weer Honduras
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Guatemala City Guatemala CityGuatemala City Tikal TikalTikal Huehuetenango HuehuetenangoHuehuetenango Puerto Barrios Puerto BarriosPuerto Barrios San Jose San JoseSan Jose © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Guatemala tijdzone: America/Guatemala

Zon

Zon Noord-Amerika

Stroming

Stroming Noord-Amerika

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Noord-Amerika

Weer in Guatemala/Intl, 17.02.2019

Na het zonnige of licht bewolkte weer van de ochtend verwachten we aanhoudend zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 27 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. in de namiddag steekt er een matige, met tijdens windstoten harde zuidenwind op.

Weer in Huehuetenango, 17.02.2019

Op zondag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 33 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Puerto Barrios, 17.02.2019

Op zondag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 22 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 33 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 22°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in San Jose, 17.02.2019

Op zondag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 21 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 33 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 20°C. De noordenwind neemt in de namiddag toe en waait matig, tijdens windstoten hard.

Weer in Tikal/Intl, 17.02.2019

Op zondag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 18 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 39 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 19°C. De wind waait zwak uit het oosten.