Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Guatemala

Weer Belize Weer Honduras Weer Honduras Weer Belize Weer Belize Weer Honduras Weer Nicaragua Weer Belize Weer Mexico Weer El Salvador Weer Honduras
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Guatemala City Guatemala CityGuatemala City Tikal TikalTikal Huehuetenango HuehuetenangoHuehuetenango Puerto Barrios Puerto BarriosPuerto Barrios San Jose San JoseSan Jose © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Guatemala tijdzone: America/Guatemala

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Noord-Amerika

Neerslag

Neerslag Noord-Amerika

Stroming

Stroming Noord-Amerika

Weer in Guatemala/Intl, 18.01.2020

Op zaterdag is het langere tijd afwisselend bewolkt en zonnig. 's Avonds gaat dit over in nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 25 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. De wind waait matig tot vrij krachtig, tijdens windstoten stormachtig uit het noorden.

Weer in Huehuetenango, 18.01.2020

Op zaterdag kunnen we rekenen op zonnig of licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 24 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. Er waait een zwakke zuidoostenwind.

Weer in Puerto Barrios, 18.01.2020

In de vroege ochtend is het bewolkt met lichte regen. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar wisselend bewolkt weer. De late avond brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 22 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 28 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 22°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in San Jose, 18.01.2020

Op zaterdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 21 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 34 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 21°C. De noordenwind neemt in de middag toe en waait matig.

Weer in Tikal/Intl, 18.01.2020

zaterdag brengt ons wisselend bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 21 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 20°C. De wind waait zwak uit het oosten.