Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Mexico

Weer Guatemala Weer Costa Rica Weer Nicaragua Weer El Salvador Weer Honduras Weer Belize Weer Guatemala
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Acapulco AcapulcoAcapulco Mexico MexicoMexico Nueva Casas Grandes Nueva Casas GrandesNueva Casas Grandes La Paz La PazLa Paz Puerto Vallarta Puerto VallartaPuerto Vallarta © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Mexico_City tijdzone: America/Mexico_City

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Noord-Amerika

Neerslag

Neerslag Noord-Amerika

Wolken

Wolken Noord-Amerika

Weer in Acapulco, 13.12.2018

Op donderdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 33 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in La Paz, 13.12.2018

Op donderdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 24 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 18°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Mexico City/Licenc, 13.12.2018

Op donderdag is het langere tijd wolkeloos. 's Middags gaat dit over in veranderlijk bewolkt weer. De avond brengt ons deels helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 23 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.

Weer in Nueva Casas Grandes, 13.12.2018

Op donderdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -4°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Puerto Vallarta Intl, 13.12.2018

Op donderdag is het in de ochtend nog bewolkt, maar grotendeels droog. Vanaf de middag verwachten we vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. 's Nachts heerst er langere tijd bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 27 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.