Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Mexico

Weer Guatemala Weer Costa Rica Weer Nicaragua Weer El Salvador Weer Honduras Weer Belize Weer Guatemala
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Acapulco AcapulcoAcapulco Mexico MexicoMexico Nueva Casas Grandes Nueva Casas GrandesNueva Casas Grandes La Paz La PazLa Paz Puerto Vallarta Puerto VallartaPuerto Vallarta © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Mexico_City tijdzone: America/Mexico_City

Vliegweer

Vliegweer Noord-Amerika

Temperatuur

Temperatuur Noord-Amerika

Luchtdruk

Luchtdruk Noord-Amerika

Weer in Acapulco, 19.08.2018

Na het wisselend bewolkte, maar meestal droge weer van de ochtend brengt de rest van de dag overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 26 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 33 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 26°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in La Paz, 19.08.2018

Op zondag is het de hele dag door zonnig. De late avond brengt ons overwegend bewolkt, maar meest droog weer. ‘s Nacht is er onbewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 26 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 38 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 26°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Mexico City/Licenc, 19.08.2018

Op zondag is het tijdens het grootste deel van de dag wisselend bewolkt, maar meestal droog. 's Avonds verwachten we veranderlijk bewolkt weer met enkele (onweers)buien. 's Avonds laat gaat dit over in veranderlijk bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 25 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Nueva Casas Grandes, 19.08.2018

Op zondag is het langere tijd overwegend helder. De namiddags brengt ons overwegend bewolkt, maar meest droog weer. 's Avonds heerst er nauwelijks bewolkt of helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 19 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 33 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 18°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Puerto Vallarta Intl, 19.08.2018

Na het overwegend bewolkte, maar meest droge weer van de ochtend verwachten we deels bewolkt, deels ook zonnig weer . De ochtendtemperaturen liggen rond de 28 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 27°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.