Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Mexico

Weer Guatemala Weer Costa Rica Weer Nicaragua Weer El Salvador Weer Honduras Weer Belize Weer Guatemala
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Acapulco AcapulcoAcapulco Mexico MexicoMexico Nueva Casas Grandes Nueva Casas GrandesNueva Casas Grandes La Paz La PazLa Paz Puerto Vallarta Puerto VallartaPuerto Vallarta © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Mexico_City tijdzone: America/Mexico_City

Zon

Zon Noord-Amerika

Neerslag

Neerslag Noord-Amerika

Wolken

Wolken Noord-Amerika

Weer in Acapulco, 21.07.2019

Op zondag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 27 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 34 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 27°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in La Paz, 21.07.2019

Op zondag kunnen we rekenen op vrij zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 36 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Mexico City/Licenc, 21.07.2019

Op zondag is het langere tijd grotendeels zonnig. De namiddags brengt ons wisselend bewolkt weer met enkele regenbuien. 's Avonds heerst er veranderlijk bewolkt weer met enkele (onweers)buien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 24 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Nueva Casas Grandes, 21.07.2019

Op zondagochtend is het nog nauwelijks bewolkt. Vanaf de middaguren heerst er veranderlijk bewolkt weer met enkele (onweers)buien. De namiddag brengt ons grotendeels zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 19 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 34 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 20°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Puerto Vallarta Intl, 21.07.2019

In de vroege ochtend is het geheel bewolkt, maar overwegend droog. In de loop van de ochtend heerst er meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt weer. De nacht brengt ons vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 26 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 27°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.