Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Mexico

Weer Guatemala Weer Costa Rica Weer Nicaragua Weer El Salvador Weer Honduras Weer Belize Weer Guatemala
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Acapulco AcapulcoAcapulco Mexico MexicoMexico Nueva Casas Grandes Nueva Casas GrandesNueva Casas Grandes La Paz La PazLa Paz Puerto Vallarta Puerto VallartaPuerto Vallarta © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Mexico_City tijdzone: America/Mexico_City

Wolken

Wolken Noord-Amerika

Luchtdruk

Luchtdruk Noord-Amerika

Zon

Zon Noord-Amerika

Weer in Acapulco, 22.06.2018

Op donderdag is het langere tijd overwegend helder. De namiddag dient zich langere tijd bewolkt aan. De late avond brengt ons nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 26 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 33 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 26°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in La Paz, 22.06.2018

Op donderdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 18 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 35 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 20°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Mexico City/Licenc, 22.06.2018

In de vroege ochtend is het deels bewolkt, deels ook zonnig. In de loop van de ochtend heerst er bewolkt weer met lichte regen. De middag brengt ons grijs, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Nueva Casas Grandes, 22.06.2018

Op donderdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 37 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 16°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Puerto Vallarta Intl, 22.06.2018

Op donderdag is het in de ochtend nog deels bewolkt, deels ook zonnig. 's Middags gaat dit over in langere tijd bewolkt weer. De namiddag brengt ons overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 29 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. 's avonds laat steekt er een matige, met tijdens windstoten krachtige noordoostenwind op.