Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Mexico

Weer Guatemala Weer Costa Rica Weer Nicaragua Weer El Salvador Weer Honduras Weer Belize Weer Guatemala
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Acapulco AcapulcoAcapulco Mexico MexicoMexico Nueva Casas Grandes Nueva Casas GrandesNueva Casas Grandes La Paz La PazLa Paz Puerto Vallarta Puerto VallartaPuerto Vallarta © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Mexico_City tijdzone: America/Mexico_City

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Noord-Amerika

Wolken

Wolken Noord-Amerika

Vliegweer

Vliegweer Noord-Amerika

Weer in Acapulco, 20.11.2017

Op maandag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 33 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in La Paz, 20.11.2017

Op maandag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 20 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 19°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Mexico City/Licenc, 20.11.2017

Op maandag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 25 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. De noordenwind waait vervolgens matig, tijdens windstoten krachtig, 's nachts zwak.

Weer in Nueva Casas Grandes, 20.11.2017

Op maandag kunnen we rekenen op overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 22 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Puerto Vallarta Intl, 20.11.2017

Op maandag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.