Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Mexico

Weer Guatemala Weer Costa Rica Weer Nicaragua Weer El Salvador Weer Honduras Weer Belize Weer Guatemala
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Acapulco AcapulcoAcapulco Mexico MexicoMexico Nueva Casas Grandes Nueva Casas GrandesNueva Casas Grandes La Paz La PazLa Paz Puerto Vallarta Puerto VallartaPuerto Vallarta © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Mexico_City tijdzone: America/Mexico_City

Luchtdruk

Luchtdruk Noord-Amerika

Zon

Zon Noord-Amerika

Neerslag

Neerslag Noord-Amerika

Weer in Acapulco, 23.10.2018

Op dinsdag kunnen we rekenen op meestal zonnig. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 33 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in La Paz, 23.10.2018

Op dinsdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 34 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 21°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Mexico City/Licenc, 23.10.2018

Op dinsdagochtend is het nog vrij zonnig. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer veranderlijk bewolkt, maar meestal droog. De late avond brengt ons af en toe licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 24 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Nueva Casas Grandes, 23.10.2018

In de vroege ochtend is het meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar wisselend bewolkt weer met enkele (onweers)buien. De avond brengt ons overwegend bewolkt, maar meest droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 22 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Puerto Vallarta Intl, 23.10.2018

In de vroege ochtend is het bewolkt met lichte regen. In de loop van de ochtend heerst er wisselend bewolkt weer. De avond brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.