Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Alabama

Weer Florida Weer Florida Weer Florida Weer Florida Weer Louisiana Weer Louisiana Weer Florida Weer Louisiana Weer Florida Weer Mississipi Weer Louisiana Weer Georgia Weer North-Carolina Weer Tennessee
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Birmingham (AL) Birmingham (AL)Birmingham (AL) Huntsville HuntsvilleHuntsville Mobile MobileMobile Montgomery MontgomeryMontgomery © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Indiana/Tell_City tijdzone: America/Indiana/Tell_City

Zon

Zon Noord-Amerika

Wolken

Wolken Noord-Amerika

Vliegweer

Vliegweer Noord-Amerika

Luchtdruk

Luchtdruk Noord-Amerika

Weer in Birmingham AL/CIV, 22.08.2019

Op donderdag is het tijdens het grootste deel van de dag grotendeels zonnig. 's Avonds verwachten we wisselend bewolkt weer met enkele regenbuien. 's Avonds laat gaat dit over in nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 33 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Huntsville AL, 22.08.2019

Op donderdag is het tijdens het grootste deel van de dag grotendeels zonnig. 's Avonds verwachten we redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. 's Avonds laat gaat dit over in deels helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 22 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 34 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Mobile AL/Bates Field, 22.08.2019

Op donderdag is het in de ochtend nog deels bewolkt, deels ook zonnig. Vanaf de middag verwachten we bewolkt weer met perioden met regen. 's Avonds laat heerst er wisselend bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. Er waait een zwakke zuidoostenwind.

Weer in Montgomery AL/Dannelly, 22.08.2019

Op donderdag is het in de ochtend nog vrij zonnig. Vanaf de middag verwachten we bewolkt weer met lichte regen. In de namiddag heerst er redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 33 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. Er waait een zwakke zuidenwind.