Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Alabama

Weer Florida Weer Florida Weer Florida Weer Florida Weer Louisiana Weer Louisiana Weer Florida Weer Louisiana Weer Florida Weer Mississipi Weer Louisiana Weer Georgia Weer North-Carolina Weer Tennessee
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Birmingham (AL) Birmingham (AL)Birmingham (AL) Huntsville HuntsvilleHuntsville Mobile MobileMobile Montgomery MontgomeryMontgomery © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Indiana/Tell_City tijdzone: America/Indiana/Tell_City

Temperatuur

Temperatuur Noord-Amerika

Zon

Zon Noord-Amerika

Luchtdruk

Luchtdruk Noord-Amerika

Vliegweer

Vliegweer Noord-Amerika

Weer in Birmingham AL/CIV, 20.10.2019

In de vroege ochtend is het bewolkt, maar grotendeels droog. In de loop van de ochtend heerst er afwisselend zonnig en bewolkt weer. De late avond brengt ons wolkeloos weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 27 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 18°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Huntsville AL, 20.10.2019

Op zondag is het langere tijd overwegend bewolkt, maar meest droog. 's Avonds gaat dit over in licht bewolkt weer, met brede opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 26 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 17°C. Er waait een zwakke zuidoostenwind.

Weer in Mobile AL/Bates Field, 20.10.2019

Op zondag is het langere tijd bewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 29 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 20°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Montgomery AL/Dannelly, 20.10.2019

Na het geheel bewolkte, maar grotendeels droge weer van de ochtend krijgt het weerstype langere tijd bewolkt weer vorm. De namiddag laat zich zien met overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 28 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 17°C. Er waait een zwakke zuidoostenwind.