Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Arizona

Weer Mittelamerika Weer New-Mexiko Weer Nevada Weer Kalifornien Weer Utah Weer Mittelamerika Weer Colorado
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Kingman (AZ) Kingman (AZ)Kingman (AZ) Nogales NogalesNogales Page (AZ) Page (AZ)Page (AZ) Phoenix PhoenixPhoenix Prescott (AZ) Prescott (AZ)Prescott (AZ) Tucson TucsonTucson © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Phoenix tijdzone: America/Phoenix

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Noord-Amerika

Vliegweer

Vliegweer Noord-Amerika

Temperatuur

Temperatuur Noord-Amerika

Wolken

Wolken Noord-Amerika

Weer in Kingman AZ/Mohave CIV, 03.04.2020

Op vrijdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. De in het begin nog matige zuidwestenwind neemt af en waait nog zwak.

Weer in Nogales, Nogales Int, 03.04.2020

Op vrijdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 24 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. De in het begin matige, tijdens windstoten krachtige zuidwestenwind waait 's avonds laat zwak.

Weer in Page Municipal Airport, AZ, 03.04.2020

Op vrijdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Phoenix AZ/Sky Harbor, 03.04.2020

Op vrijdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 29 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 16°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Prescott AZ/Love, 03.04.2020

Op vrijdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. De in het begin matige, tijdens windstoten krachtige zuidenwind waait 's avonds laat zwak.

Weer in Tucson AZ/Intl, 03.04.2020

Op vrijdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 27 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. in de middag steekt er een matige, met tijdens windstoten krachtige westenwind op.