Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Arizona

Weer Mittelamerika Weer New-Mexiko Weer Nevada Weer Kalifornien Weer Utah Weer Mittelamerika Weer Colorado
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Kingman (AZ) Kingman (AZ)Kingman (AZ) Nogales NogalesNogales Page (AZ) Page (AZ)Page (AZ) Phoenix PhoenixPhoenix Prescott (AZ) Prescott (AZ)Prescott (AZ) Tucson TucsonTucson © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Phoenix tijdzone: America/Phoenix

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Noord-Amerika

Wolken

Wolken Noord-Amerika

Luchtdruk

Luchtdruk Noord-Amerika

Vliegweer

Vliegweer Noord-Amerika

Weer in Kingman AZ/Mohave CIV, 18.01.2020

Op zaterdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 13 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Nogales, Nogales Int, 18.01.2020

Op zaterdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 22 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Page Municipal Airport, AZ, 18.01.2020

Op zaterdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Phoenix AZ/Sky Harbor, 18.01.2020

Op zaterdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 22 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Prescott AZ/Love, 18.01.2020

Op zaterdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de -5 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 13 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -4°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Tucson AZ/Intl, 18.01.2020

Op zaterdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 22 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.