Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Arizona

Weer Mittelamerika Weer New-Mexiko Weer Nevada Weer Kalifornien Weer Utah Weer Mittelamerika Weer Colorado
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Kingman (AZ) Kingman (AZ)Kingman (AZ) Nogales NogalesNogales Page (AZ) Page (AZ)Page (AZ) Phoenix PhoenixPhoenix Prescott (AZ) Prescott (AZ)Prescott (AZ) Tucson TucsonTucson © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Phoenix tijdzone: America/Phoenix

Neerslag

Neerslag Noord-Amerika

Zon

Zon Noord-Amerika

Luchtdruk

Luchtdruk Noord-Amerika

Vliegweer

Vliegweer Noord-Amerika

Weer in Kingman AZ/Mohave CIV, 17.09.2019

Op dinsdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 18 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. De in het begin matige, tijdens windstoten krachtige zuidwestenwind waait 's avonds laat zwak.

Weer in Nogales, Nogales Int, 17.09.2019

Op dinsdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Page Municipal Airport, AZ, 17.09.2019

Op dinsdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 19 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 29 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 16°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Phoenix AZ/Sky Harbor, 17.09.2019

Op dinsdag kunnen we rekenen op vrij zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 27 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 38 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 27°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Prescott AZ/Love, 17.09.2019

Op dinsdag kunnen we rekenen op grotendeels zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 27 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. De in het begin matige, tijdens windstoten krachtige zuidwestenwind waait 's avonds laat zwak.

Weer in Tucson AZ/Intl, 17.09.2019

Op dinsdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 21 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 35 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 21°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.