Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Colorado

Weer Nebraska Weer Oklahoma Weer Wyoming Weer Arizona Weer Texas Weer New-Mexiko Weer Utah Weer Kansas
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Alamosa (CO) Alamosa (CO)Alamosa (CO) Aspen AspenAspen Craig (CO) Craig (CO)Craig (CO) Denver DenverDenver Grand Junction (CO) Grand Junction (CO)Grand Junction (CO) © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Denver tijdzone: America/Denver

Vliegweer

Vliegweer Noord-Amerika

Luchtdruk

Luchtdruk Noord-Amerika

Wolken

Wolken Noord-Amerika

Weer in Alamosa CO, 17.09.2019

Op dinsdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 22 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. De in het begin matige, tijdens windstoten harde westenwind waait 's nachts zwak.

Weer in Aspen CO, Pitkin/Sardy, 17.09.2019

Na het veranderlijk bewolkte weer met enkele lichte regenbuien van de ochtend heerst er tijdelijk vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De middag brengt ons veranderend bewolkt weer met enkele regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Craig CO/Craig-Moffat, 17.09.2019

In de vroege ochtend is het veranderlijk bewolkt met enkele lichte regenbuien. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar wisselend bewolkt weer met enkele (onweers)buien. De middag brengt ons wisselend bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. De in het begin matige, tijdens windstoten harde westenwind waait 's avonds zwak.

Weer in Denver CO/Intl, 17.09.2019

Na het hooguit licht bewolkte, verder zonnige weer van de ochtend heerst er tijdelijk wisselend bewolkt weer met enkele (onweers)buien. De namiddag brengt ons overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. Er waait een matige tot matige tijdens windstoten harde zuidenwind.

Weer in Grand Junction/Walker, 17.09.2019

Op dinsdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 26 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. De wind waait zwak, tijdens windstoten zwak uit het oosten.