Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Colorado

Weer Nebraska Weer Oklahoma Weer Wyoming Weer Arizona Weer Texas Weer New-Mexiko Weer Utah Weer Kansas
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Alamosa (CO) Alamosa (CO)Alamosa (CO) Aspen AspenAspen Craig (CO) Craig (CO)Craig (CO) Denver DenverDenver Grand Junction (CO) Grand Junction (CO)Grand Junction (CO) © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Denver tijdzone: America/Denver

Neerslag

Neerslag Noord-Amerika

Wolken

Wolken Noord-Amerika

Temperatuur

Temperatuur Noord-Amerika

Weer in Alamosa CO, 20.01.2020

Op maandag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de -21 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -14°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Aspen CO, Pitkin/Sardy, 20.01.2020

Op maandag is het langere tijd aanhoudend zonnig. 's Avonds heerst er veranderlijk bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -15 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -8°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Craig CO/Craig-Moffat, 20.01.2020

Op maandag is het langere tijd aanhoudend zonnig. De late avond brengt ons overwegend bewolkt, maar meest droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -20 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -12°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Denver CO/Intl, 20.01.2020

Op maandag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de -3 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -3°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Grand Junction/Walker, 20.01.2020

Op maandag is het langere tijd aanhoudend zonnig. 's Avonds laat gaat dit over in vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -11 graden en bereiken in de loop van de dag waarden rond het vriespunt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -6°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.