Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Colorado

Weer Nebraska Weer Oklahoma Weer Wyoming Weer Arizona Weer Texas Weer New-Mexiko Weer Utah Weer Kansas
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Alamosa (CO) Alamosa (CO)Alamosa (CO) Aspen AspenAspen Craig (CO) Craig (CO)Craig (CO) Denver DenverDenver Grand Junction (CO) Grand Junction (CO)Grand Junction (CO) © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Denver tijdzone: America/Denver

Luchtdruk

Luchtdruk Noord-Amerika

Zon

Zon Noord-Amerika

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Noord-Amerika

Weer in Alamosa CO, 03.04.2020

Op vrijdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de -5 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 12 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -3°C. De in het begin matige, tijdens windstoten harde zuidwestenwind waait 's nachts zwak.

Weer in Aspen CO, Pitkin/Sardy, 03.04.2020

Op vrijdag is het tijdens het grootste deel van de dag grotendeels zonnig. 's Avonds verwachten we veranderlijk bewolkt weer met enkele lichte sneeuwbuien. 's Avonds laat gaat dit over in meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -9 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -5°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Craig CO/Craig-Moffat, 03.04.2020

Op vrijdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de -11 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -7°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Denver CO/Intl, 03.04.2020

Op vrijdagochtend is het nog geheel bewolkt, maar grotendeels droog. Vanaf de middaguren heerst er bewolkt weer met plaatselijk lichte sneeuw. De namiddag brengt ons deels bewolkt, deels ook zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -10 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -6°C. De wind waait zwak en komt uit het zuidoosten.

Weer in Grand Junction/Walker, 03.04.2020

Op vrijdag kunnen we rekenen op vrij zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -4 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.