Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Florida

Weer Georgia Weer Georgia Weer Alabama Weer Georgia
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Apalachicola (FL) Apalachicola (FL)Apalachicola (FL) Fort Myers (FL) Fort Myers (FL)Fort Myers (FL) Jacksonville JacksonvilleJacksonville Key West (FL) Key West (FL)Key West (FL) Miami MiamiMiami Orlando OrlandoOrlando Pensacola PensacolaPensacola Tallahassee TallahasseeTallahassee © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Etc/GMT-6 tijdzone: Etc/GMT-6

Stroming

Stroming Noord-Amerika

Zon

Zon Noord-Amerika

Wolken

Wolken Noord-Amerika

Weer in Apalachicola FL/CIV, 13.12.2018

Op donderdag verwachten we bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 16°C. Er waait een matige tot matige wind uit oostelijke richtingen.

Weer in Fort Myers, Southwes, 13.12.2018

In de vroege ochtend is het overwegend bewolkt, maar meest droog. In de loop van de ochtend heerst er afwisselend bewolkt en zonnig weer. De late avond brengt ons wolkeloos weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 26 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 19°C. Op in de middag zet er een zwakke wind uit zuidoostelijke richtingen op.

Weer in Jacksonville FL, 13.12.2018

Op donderdag is het tijdens het grootste deel van de dag langere tijd bewolkt. 's Avonds verwachten we geheel bewolkt, maar grotendeels droog weer. 's Nachts gaat dit over in bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Key West FL/Intl, 13.12.2018

Na het wisselend bewolkte weer van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag meestal zonnig. De nacht brengt ons deels bewolkt, deels helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 20 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 26 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. De wind waait zwak tot matig, tijdens windstoten hard uit het zuidoosten.

Weer in Miami, Fl, 13.12.2018

Op donderdag kunnen we rekenen op vrij zonnig. De ochtendtemperaturen liggen rond de 20 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 26 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. in de middag steekt er een matige, met tijdens windstoten krachtige zuidoostenwind op.

Weer in Orlando FL, 13.12.2018

Op donderdag is het in de ochtend nog deels bewolkt, deels ook zonnig. 's Middags gaat dit over in geheel bewolkt, maar grotendeels droog weer. De avond brengt ons langere tijd bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 22 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 17°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Pensacola, Pensacola, 13.12.2018

Na het vrij zonnig van de ochtend heerst er tijdelijk geheel bewolkt, maar grotendeels droog weer. De middag brengt ons bewolkt weer met perioden met regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 16°C. De zuidoostenwind waait zwak tot matig, tijdens windstoten hard.

Weer in Tallahassee FL/CIV, 13.12.2018

Op donderdagochtend is het nog meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt. Vanaf de middaguren heerst er geheel bewolkt, maar grotendeels droog weer. De avond brengt ons bewolkt weer met perioden met regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. Er waait een zwakke oostenwind.