Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Florida

Weer Georgia Weer Georgia Weer Alabama Weer Georgia
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Apalachicola (FL) Apalachicola (FL)Apalachicola (FL) Fort Myers (FL) Fort Myers (FL)Fort Myers (FL) Jacksonville JacksonvilleJacksonville Key West (FL) Key West (FL)Key West (FL) Miami MiamiMiami Orlando OrlandoOrlando Pensacola PensacolaPensacola Tallahassee TallahasseeTallahassee © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Etc/GMT-6 tijdzone: Etc/GMT-6

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Noord-Amerika

Zon

Zon Noord-Amerika

Luchtdruk

Luchtdruk Noord-Amerika

Weer in Apalachicola FL/CIV, 17.02.2019

Op zondag is het in de ochtend nog bewolkt, maar overwegend droog. 's Middags gaat dit over in bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De avond brengt ons nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 18 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 22 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 20°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Fort Myers, Southwes, 17.02.2019

Op zondag is het in de ochtend nog afwisselend bewolkt en zonnig. Vanaf de middag verwachten we hooguit licht bewolkt, verder zonnig weer. 's Nachts heerst er wisselend bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 18 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 29 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 21°C. Op in de middag zet er een zwakke wind uit zuidoostelijke richtingen op.

Weer in Jacksonville FL, 17.02.2019

Op zondagochtend is het nog bewolkt, maar overwegend droog. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer bewolkt met lichte regen. De namiddag brengt ons redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 26 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 19°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Key West FL/Intl, 17.02.2019

Op zondag kunnen we rekenen op overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 28 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. Er waait een matige tot matige tijdens windstoten krachtige zuidoostenwind.

Weer in Miami, Fl, 17.02.2019

Op zondag verwachten we redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 20 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 29 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. De zuidoostenwind neemt in de middag toe en waait matig.

Weer in Orlando FL, 17.02.2019

Op zondag is het overdag wisselend bewolkt. 's Avonds is er nauwelijks bewolkt weer. 's Nachts zet wisselend bewolkt weer, maar ook opklaringen zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 29 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 20°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Pensacola, Pensacola, 17.02.2019

Na het bewolkte weer met lichte regen van de ochtend krijgt het weerstype meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer vorm. De middag laat zich zien met bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 18 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 24 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. De zuidenwind waait zwak tot matig, tijdens windstoten krachtig.

Weer in Tallahassee FL/CIV, 17.02.2019

Op zondag is het tijdens het grootste deel van de dag bewolkt, maar overwegend droog. 's Avonds verwachten we bewolkt weer met lichte regen. 's Avonds laat gaat dit over in bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 26 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 19°C. De wind waait zwak uit het zuiden.