Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Illinois

Weer Kentucky Weer Arkansas Weer Indiana Weer Missouri Weer Michigan Weer Iowa Weer Wisconsin Weer Tennessee Weer Kentucky
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Chicago ChicagoChicago Moline (IL) Moline (IL)Moline (IL) Salem (IL) Salem (IL)Salem (IL) Springfield SpringfieldSpringfield © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Chicago tijdzone: America/Chicago

Wolken

Wolken Noord-Amerika

Stroming

Stroming Noord-Amerika

Temperatuur

Temperatuur Noord-Amerika

Neerslag

Neerslag Noord-Amerika

Weer in Chicago IL/O'Hare, 20.01.2020

Op maandag is het overdag bewolkt met lichte sneeuw. 's Avonds is er veranderlijk bewolkt weer. 's Nachts zet helder tot licht bewolkt weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de -10 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -12°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.

Weer in Moline IL/Quad City, 20.01.2020

Op maandag is het langere tijd bewolkt met plaatselijk lichte sneeuw. In de namiddag heerst er afwisselend bewolkt en zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -19 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -17°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Salem-Leckrone, 20.01.2020

Op maandag kunnen we rekenen op zonnig of licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -11 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -8°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.

Weer in Springfield IL, 20.01.2020

Na het bewolkte weer met plaatselijk lichte sneeuw van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag geheel bewolkt, maar overwegend droog weer. De middag brengt ons bewolkt weer met lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -14 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -11°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.