Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Indiana

Weer Kentucky Weer Michigan Weer Illinois Weer Kentucky Weer Ohio
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Evansville EvansvilleEvansville Indianapolis (IN) Indianapolis (IN)Indianapolis (IN) South Bend (IN) South Bend (IN)South Bend (IN) © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Indiana/Indianapolis tijdzone: America/Indiana/Indianapolis

Wolken

Wolken Noord-Amerika

Vliegweer

Vliegweer Noord-Amerika

Stroming

Stroming Noord-Amerika

Luchtdruk

Luchtdruk Noord-Amerika

Weer in Evansville IN, 20.01.2020

Op maandag is het langere tijd afwisselend bewolkt en zonnig. In de namiddag heerst er overwegend zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -9 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -6°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.

Weer in Indianapolis IN/Weir Cook, 20.01.2020

Op maandag is het de hele dag door overwegend bewolkt, maar meest droog. Tijdens de nacht gaat dit over in deels helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -9 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -7°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in South Bend IN, 20.01.2020

Op maandag is het langere tijd bewolkt met lichte sneeuw. 's Avonds laat gaat dit over in geheel bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -11 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -7°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.