Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Iowa

Weer Missouri Weer Kansas Weer Nebraska Weer Wisconsin Weer Minnesota Weer South-Dakota Weer Kansas Weer Illinois Weer Missouri
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Clarinda (IA) Clarinda (IA)Clarinda (IA) Davenport DavenportDavenport Sioux City (IA) Sioux City (IA)Sioux City (IA) © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Chicago tijdzone: America/Chicago

Zon

Zon Noord-Amerika

Stroming

Stroming Noord-Amerika

Temperatuur

Temperatuur Noord-Amerika

Weer in Clarinda, Schenck Field, IA, 17.09.2019

Op dinsdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 20 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 33 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 20°C. Op in de namiddag zet er een zwakke wind uit zuidelijke richtingen op.

Weer in Davenport IA/Nexrad, 17.09.2019

Op dinsdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 18 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 18°C. Er waait een zwakke zuidoostenwind.

Weer in Sioux City IA/CIV, 17.09.2019

Tijdens de vroege ochtend is het nog wisselend bewolkt met enkele (onweers)buien. In de loop van de ochtend wordt het zonnig. De ochtendtemperaturen liggen rond de 21 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 19°C. De in de namiddag verfrissende zuidenwind waait gemiddeld vrij krachtig, tijdens windstoten hard.