Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Iowa

Weer Missouri Weer Kansas Weer Nebraska Weer Wisconsin Weer Minnesota Weer South-Dakota Weer Kansas Weer Illinois Weer Missouri
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Clarinda (IA) Clarinda (IA)Clarinda (IA) Davenport DavenportDavenport Sioux City (IA) Sioux City (IA)Sioux City (IA) © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Chicago tijdzone: America/Chicago

Zon

Zon Noord-Amerika

Vliegweer

Vliegweer Noord-Amerika

Neerslag

Neerslag Noord-Amerika

Weer in Clarinda, Schenck Field, IA, 20.01.2020

Na het bewolkte weer met plaatselijk lichte sneeuw van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag zonnig of licht bewolkt weer. De avond brengt ons wolkeloos weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -21 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -13 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -21°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Davenport IA/Nexrad, 20.01.2020

In de vroege ochtend is het geheel bewolkt, maar grotendeels droog. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar veranderlijk bewolkt weer. De avond brengt ons soms wat wolken maar overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -20 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -18°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Sioux City IA/CIV, 20.01.2020

Na het bewolkte weer met plaatselijk lichte sneeuw van de ochtend krijgt het weerstype veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer vorm. De namiddag laat zich zien met nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -25 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -22°C. De wind waait zwak uit het noorden.