Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Kalifornien

Weer Utah Weer Idaho Weer Arizona Weer Oregon Weer Mittelamerika Weer Nevada
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Bishop (CA) Bishop (CA)Bishop (CA) Los Angeles (CA) Los Angeles (CA)Los Angeles (CA) Redding ReddingRedding San Diego San DiegoSan Diego San Francisco (CA) San Francisco (CA)San Francisco (CA) © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Los_Angeles tijdzone: America/Los_Angeles

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Noord-Amerika

Wolken

Wolken Noord-Amerika

Temperatuur

Temperatuur Noord-Amerika

Weer in Bishop CA, 24.01.2018

Op woensdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de -5 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 13 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. Op in de morgen zet er een zwakke wind uit zuidelijke richtingen op.

Weer in Los Angeles CA/Intl, 24.01.2018

Op woensdag is het zonnig. In de nacht voor donderdag heerst er deels bewolkt, deels helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 22 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Redding CA, 24.01.2018

Op woensdag is het de hele dag door bewolkt met lichte regen. De late avond brengt ons veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. ‘s Nacht is er wisselend bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. De in het begin matige, tijdens windstoten harde zuidenwind waait 's avonds laat zwak.

Weer in San Diego CA/Miramar, 24.01.2018

Op woensdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 25 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.

Weer in San Francisco CA/Intl, 24.01.2018

Op woensdag is het bewolkt met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. De zuidwestenwind waait vervolgens matig, 's nachts zwak.