Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Kalifornien

Weer Utah Weer Idaho Weer Arizona Weer Oregon Weer Mittelamerika Weer Nevada
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Bishop (CA) Bishop (CA)Bishop (CA) Los Angeles (CA) Los Angeles (CA)Los Angeles (CA) Redding ReddingRedding San Diego San DiegoSan Diego San Francisco (CA) San Francisco (CA)San Francisco (CA) © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Los_Angeles tijdzone: America/Los_Angeles

Luchtdruk

Luchtdruk Noord-Amerika

Wolken

Wolken Noord-Amerika

Stroming

Stroming Noord-Amerika

Weer in Bishop CA, 19.01.2019

Op zaterdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -4°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.

Weer in Los Angeles CA/Intl, 19.01.2019

Op zaterdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 23 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Redding CA, 19.01.2019

Op zaterdag is het langere tijd bewolkt met lichte regen. De namiddags brengt ons meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. 's Nachts heerst er bewolkt weer met perioden met regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 13 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. 's nachts steekt er een matige, met tijdens windstoten krachtige zuidenwind op.

Weer in San Diego CA/Miramar, 19.01.2019

Op zaterdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 25 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in San Francisco CA/Intl, 19.01.2019

Op zaterdag is het tijdens het grootste deel van de dag geheel bewolkt, maar overwegend droog. 's Avonds verwachten we geheel bewolkt, maar grotendeels droog weer. 's Nachts gaat dit over in bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. De wind waait zwak uit het zuiden.