Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Kalifornien

Weer Utah Weer Idaho Weer Arizona Weer Oregon Weer Mittelamerika Weer Nevada
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Bishop (CA) Bishop (CA)Bishop (CA) Los Angeles (CA) Los Angeles (CA)Los Angeles (CA) Redding ReddingRedding San Diego San DiegoSan Diego San Francisco (CA) San Francisco (CA)San Francisco (CA) © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Los_Angeles tijdzone: America/Los_Angeles

Wolken

Wolken Noord-Amerika

Zon

Zon Noord-Amerika

Vliegweer

Vliegweer Noord-Amerika

Weer in Bishop CA, 18.10.2019

Op donderdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 23 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. De noordenwind neemt in de namiddag toe en waait matig, tijdens windstoten hard.

Weer in Los Angeles CA/Intl, 18.10.2019

Tijdens de vroege ochtend is het nog langere tijd bewolkt. In de loop van de ochtend wordt het vrij zonnig. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Redding CA, 18.10.2019

Op donderdag kunnen we rekenen op vrij zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in San Diego CA/Miramar, 18.10.2019

Na het redelijk bewolkte, maar meestal droge weer van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag overwegend helder weer. De namiddag brengt ons redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 23 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.

Weer in San Francisco CA/Intl, 18.10.2019

Op donderdag kunnen we rekenen op overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. De in het begin krachtige, tijdens windstoten stormachtige westenwind waait 's nachts zwak.