Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Kalifornien

Weer Utah Weer Idaho Weer Arizona Weer Oregon Weer Mittelamerika Weer Nevada
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Bishop (CA) Bishop (CA)Bishop (CA) Los Angeles (CA) Los Angeles (CA)Los Angeles (CA) Redding ReddingRedding San Diego San DiegoSan Diego San Francisco (CA) San Francisco (CA)San Francisco (CA) © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Los_Angeles tijdzone: America/Los_Angeles

Temperatuur

Temperatuur Noord-Amerika

Stroming

Stroming Noord-Amerika

Wolken

Wolken Noord-Amerika

Weer in Bishop CA, 15.07.2020

Op woensdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 37 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.

Weer in Los Angeles CA/Intl, 15.07.2020

Op woensdag is het tijdens het grootste deel van de dag langere tijd bewolkt. 's Avonds verwachten we langere tijd bewolkt weer. 's Nachts gaat dit over in grijs, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 22 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 17°C. De in het begin matige, tijdens windstoten krachtige westenwind waait 's nachts zwak.

Weer in Redding CA, 15.07.2020

Op woensdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 20 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 42 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 20°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in San Diego CA/Miramar, 15.07.2020

Op woensdag is het langere tijd overwegend helder. 's Avonds laat gaat dit over in overwegend bewolkt, maar meest droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 25 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 17°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in San Francisco CA/Intl, 15.07.2020

In de vroege ochtend is het langere tijd bewolkt. In de loop van de ochtend wordt het vrij zonnig. De late avond laat zich zien met veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 22 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 16°C. De in het begin matige, tijdens windstoten harde westenwind waait 's nachts zwak.