Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Kalifornien

Weer Utah Weer Idaho Weer Arizona Weer Oregon Weer Mittelamerika Weer Nevada
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Bishop (CA) Bishop (CA)Bishop (CA) Los Angeles (CA) Los Angeles (CA)Los Angeles (CA) Redding ReddingRedding San Diego San DiegoSan Diego San Francisco (CA) San Francisco (CA)San Francisco (CA) © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Los_Angeles tijdzone: America/Los_Angeles

Zon

Zon Noord-Amerika

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Noord-Amerika

Vliegweer

Vliegweer Noord-Amerika

Weer in Bishop CA, 22.11.2018

Op donderdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Los Angeles CA/Intl, 22.11.2018

Op donderdag is het langere tijd veranderlijk bewolkt, maar meestal droog. 's Middags heerst er meestal zonnig. 's Nachts verwachten we soms bewolkt, soms opgeklaard weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. De in het begin matige, tijdens windstoten krachtige westenwind waait 's nachts zwak.

Weer in Redding CA, 22.11.2018

Na het bewolkte weer met nu en dan lichte regen van de ochtend gaat dit al tijdens de eerste helft van de dag over in bewolkt weer met perioden met regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 12 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. Er waait een matige tot matige tijdens windstoten stormachtige zuidenwind.

Weer in San Diego CA/Miramar, 22.11.2018

Tijdens de vroege ochtend is het nog bewolkt met nu en dan lichte regen. In de loop van de ochtend wordt het redelijk bewolkt, maar meestal droog. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.

Weer in San Francisco CA/Intl, 22.11.2018

Na het meestal zonnige, af en toe ook licht bewolkte weer van de ochtend heerst er tijdelijk bewolkt, maar overwegend droog weer. De namiddag brengt ons bewolkt weer met perioden met regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. Er waait een matige tot matige tijdens windstoten harde zuidenwind.