Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Kalifornien

Weer Utah Weer Idaho Weer Arizona Weer Oregon Weer Mittelamerika Weer Nevada
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Bishop (CA) Bishop (CA)Bishop (CA) Los Angeles (CA) Los Angeles (CA)Los Angeles (CA) Redding ReddingRedding San Diego San DiegoSan Diego San Francisco (CA) San Francisco (CA)San Francisco (CA) © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Los_Angeles tijdzone: America/Los_Angeles

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Noord-Amerika

Vliegweer

Vliegweer Noord-Amerika

Zon

Zon Noord-Amerika

Weer in Bishop CA, 25.06.2018

Op zondag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 38 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.

Weer in Los Angeles CA/Intl, 25.06.2018

In de vroege ochtend is het geheel bewolkt, maar overwegend droog. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar afwisselend zonnig en bewolkt weer. De avond brengt ons bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 22 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 16°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Redding CA, 25.06.2018

Op zondag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 42 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 18°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.

Weer in San Diego CA/Miramar, 25.06.2018

In de vroege ochtend is het vaak bewolkt, maar bijna overal droog. In de loop van de ochtend heerst er overwegend helder weer. De avond brengt ons bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 23 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 16°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in San Francisco CA/Intl, 25.06.2018

Op zondag is het langere tijd meestal zonnig. 's Avonds gaat dit over in vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 23 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. Er waait een matige, tijdens windstoten stormachtige noordwestenwind Hij neemt 's avonds laat af, waait dan zwak en draait naar het westen.