Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Kalifornien

Weer Utah Weer Idaho Weer Arizona Weer Oregon Weer Mittelamerika Weer Nevada
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Bishop (CA) Bishop (CA)Bishop (CA) Los Angeles (CA) Los Angeles (CA)Los Angeles (CA) Redding ReddingRedding San Diego San DiegoSan Diego San Francisco (CA) San Francisco (CA)San Francisco (CA) © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Los_Angeles tijdzone: America/Los_Angeles

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Noord-Amerika

Stroming

Stroming Noord-Amerika

Wolken

Wolken Noord-Amerika

Weer in Bishop CA, 20.03.2019

Op woensdag is het tijdens het grootste deel van de dag deels bewolkt, deels ook zonnig. 's Avonds verwachten we wisselend bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. 's Avonds laat gaat dit over in bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. De in het begin nog matige zuidenwind neemt af en waait nog zwak.

Weer in Los Angeles CA/Intl, 20.03.2019

woensdag brengt ons wisselend bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. De westenwind waait vervolgens matig, tijdens windstoten hard, 's nachts zwak.

Weer in Redding CA, 20.03.2019

Op woensdagochtend is het nog bewolkt met perioden met regen. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer wisselend bewolkt met enkele regenbuien. De namiddag brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in San Diego CA/Miramar, 20.03.2019

Op woensdag is het langere tijd bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog. De namiddags brengt ons bewolkt weer met nu en dan lichte regen. 's Avonds heerst er wisselend bewolkt weer, maar ook opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in San Francisco CA/Intl, 20.03.2019

Na het wisselend bewolkte weer met enkele lichte regenbuien van de ochtend krijgt het weerstype bewolkt weer met lichte regen vorm. De namiddag laat zich zien met grijs, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. De zuidwestenwind waait vervolgens matig, tijdens windstoten krachtig, 's nachts zwak.