Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Kansas

Weer Nebraska Weer Texas Weer Arkansas Weer Missouri Weer Colorado Weer Oklahoma
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Concordia (KS) Concordia (KS)Concordia (KS) Dodge City (KS) Dodge City (KS)Dodge City (KS) Goodland (KS) Goodland (KS)Goodland (KS) Wichita WichitaWichita © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/North_Dakota/New_Salem tijdzone: America/North_Dakota/New_Salem

Vliegweer

Vliegweer Noord-Amerika

Neerslag

Neerslag Noord-Amerika

Weer in Concordia KS, 04.04.2020

Na het afwisselend bewolkt en zonnig weer van de ochtend zet wolkeloos weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de -3 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 12 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Dodge City KS/CIV, 04.04.2020

Tijdens de vroege ochtend is het nog afwisselend zonnig en bewolkt. Vanaf de latere ochtend heerst wolkeloos weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -3 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 12 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Goodland KS/Renner, 04.04.2020

Op zaterdag is het overdag nauwelijks bewolkt. De nacht voor zondag brengt ons bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -4 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 12 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. Er waait een matige tot matige tijdens windstoten krachtige zuidenwind.

Weer in Wichita KS, 04.04.2020

Op zaterdag is het langere tijd langere tijd bewolkt. 's Avonds laat heerst er deels helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 12 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. De wind waait zwak uit het oosten.