Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Kansas

Weer Nebraska Weer Texas Weer Arkansas Weer Missouri Weer Colorado Weer Oklahoma
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Concordia (KS) Concordia (KS)Concordia (KS) Dodge City (KS) Dodge City (KS)Dodge City (KS) Goodland (KS) Goodland (KS)Goodland (KS) Wichita WichitaWichita © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/North_Dakota/New_Salem tijdzone: America/North_Dakota/New_Salem

Zon

Zon Noord-Amerika

Wolken

Wolken Noord-Amerika

Weer in Concordia KS, 20.01.2020

Op maandag is het langere tijd hooguit licht bewolkt, verder zonnig. In de namiddag heerst er aanhoudend zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -14 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -11°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Dodge City KS/CIV, 20.01.2020

Op maandag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de -5 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -6°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Goodland KS/Renner, 20.01.2020

Op maandag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de -6 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -6°C. De zuidenwind neemt 's nachts toe en waait matig, tijdens windstoten krachtig.

Weer in Wichita KS, 20.01.2020

Op maandag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de -8 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -9°C. De wind waait zwak uit het oosten.