Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Kansas

Weer Nebraska Weer Texas Weer Arkansas Weer Missouri Weer Colorado Weer Oklahoma
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Concordia (KS) Concordia (KS)Concordia (KS) Dodge City (KS) Dodge City (KS)Dodge City (KS) Goodland (KS) Goodland (KS)Goodland (KS) Wichita WichitaWichita © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/North_Dakota/New_Salem tijdzone: America/North_Dakota/New_Salem

Zon

Zon Noord-Amerika

Stroming

Stroming Noord-Amerika

Weer in Concordia KS, 17.09.2019

Op dinsdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 22 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 33 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 22°C. Er waait een matige tot vrij krachtige tijdens windstoten stormachtige zuidenwind.

Weer in Dodge City KS/CIV, 17.09.2019

Op dinsdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 20 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 33 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 19°C. De zuidenwind waait matig tot vrij krachtig, tijdens windstoten stormachtig.

Weer in Goodland KS/Renner, 17.09.2019

Op dinsdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. Er komt een matige, tot matige, tijdens windstoten stormachtige westenwind, die in de namiddag naar het noorden draait.

Weer in Wichita KS, 17.09.2019

dinsdag brengt ons afwisselend bewolkt en zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 22 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 33 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 22°C. De in de namiddag verfrissende zuidenwind waait gemiddeld vrij krachtig, tijdens windstoten hard.