Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Kentucky

Weer Indiana Weer Illinois Weer Virginia Weer Arkansas Weer North-Carolina Weer West-Virginia Weer Missouri Weer Tennessee Weer Ohio
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Lexington LexingtonLexington Middlesboro (KY) Middlesboro (KY)Middlesboro (KY) Paducah (KY) Paducah (KY)Paducah (KY) © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Kentucky/Louisville tijdzone: America/Kentucky/Louisville

Vliegweer

Vliegweer Noord-Amerika

Zon

Zon Noord-Amerika

Weer in Lexington KY/Blue Grass, 21.01.2021

Op donderdag is het langere tijd bewolkt, maar overwegend droog. In de namiddag gaat dit over in vrij zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. De matige zuidwestenwind neemt 's nachts af en bereikt nog een gemiddelde windsterkte van zwak.

Weer in Middlesboro Bell County Airport, 21.01.2021

Op donderdagochtend is het nog bewolkt met lichte regen. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer bewolkt, maar overwegend droog. De nacht brengt ons wisselend bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Paducah KY, 21.01.2021

Na het meest zwaar bewolkte, maar overwegend droge weer van de ochtend krijgt het weerstype afwisselend bewolkt en zonnig weer vorm. De nacht laat zich zien met wisselend bewolkt weer, maar ook opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. De wind waait zwak uit het westen.