Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Louisiana

Weer Mississipi Weer Mississipi Weer Mississipi Weer Mississipi Weer Arkansas Weer Texas
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Baton Rouge (LA) Baton Rouge (LA)Baton Rouge (LA) Lake Charles (LA) Lake Charles (LA)Lake Charles (LA) Natchitoches (LA) Natchitoches (LA)Natchitoches (LA) New Orleans New OrleansNew Orleans Oakdale (LA) Oakdale (LA)Oakdale (LA) Ruston (LA) Ruston (LA)Ruston (LA) Shreveport ShreveportShreveport © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Indiana/Tell_City tijdzone: America/Indiana/Tell_City

Vliegweer

Vliegweer Noord-Amerika

Temperatuur

Temperatuur Noord-Amerika

Luchtdruk

Luchtdruk Noord-Amerika

Weer in Baton Rouge, Baton R, 23.11.2019

Op vrijdagochtend is het nog geheel bewolkt, maar grotendeels droog. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer bewolkt met perioden met regen. De namiddag brengt ons overwegend bewolkt, maar meest droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 26 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Lake Charles LA, 23.11.2019

In de vroege ochtend is het bewolkt met perioden met regen. In de loop van de ochtend wordt het bewolkt, maar overwegend droog. De middag laat zich zien met bewolkt weer met perioden met regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 18 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 25 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. De zuidenwind waait in de middag steeds meer matig.

Weer in Natchitoches LO, 23.11.2019

Op vrijdag is het overwegend bewolkt met lichte regen. In de komende nacht heerst er geheel bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 22 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.

Weer in New Orleans LA/Moisant, 23.11.2019

Op vrijdag is het langere tijd veranderlijk bewolkt, maar meestal droog. 's Middags heerst er bewolkt weer met lichte regen. 's Avonds laat verwachten we licht bewolkt weer, met brede opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 19 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 25 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 18°C. Op in de namiddag zet er een zwakke wind uit zuidelijke richtingen op.

Weer in Oakdale, Allan Parish Airport, 23.11.2019

In de vroege ochtend is het bewolkt met perioden met regen. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar bewolkt, maar grotendeels droog weer. De middag brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 25 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Ruston LO, 23.11.2019

Na het meest zwaar bewolkte, maar overwegend droge weer van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag bewolkt weer met perioden met regen. De nacht brengt ons geheel bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Shreveport LA, 23.11.2019

Op vrijdag is het langere tijd bewolkt met lichte regen. 's Avonds laat heerst er geheel bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 18 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.