Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Minnesota

Weer Canada Weer Canada Weer Michigan Weer Canada Weer South-Dakota Weer Michigan Weer Nebraska Weer Iowa Weer North-Dakota Weer Wisconsin
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Duluth DuluthDuluth Fergus Falls (MN) Fergus Falls (MN)Fergus Falls (MN) Minneapolis MinneapolisMinneapolis Rochester (MN) Rochester (MN)Rochester (MN) © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Menominee tijdzone: America/Menominee

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Noord-Amerika

Neerslag

Neerslag Noord-Amerika

Zon

Zon Noord-Amerika

Weer in Duluth MN/Intl, 20.01.2020

Op maandag kunnen we rekenen op overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -15 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -15°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Fergus Falls MN, 20.01.2020

Op maandag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de -22 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -18°C. 's nachts steekt er een matige, met tijdens windstoten krachtige zuidenwind op.

Weer in Minneapolis MN/St. Paul MN, 20.01.2020

In de vroege ochtend is het bewolkt met plaatselijk lichte sneeuw. In de loop van de ochtend wordt het afwisselend bewolkt en zonnig. De avond laat zich zien met onbewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -16 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -17°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Rochester MN/CIV, 20.01.2020

Op maandagochtend is het nog bewolkt met plaatselijk lichte sneeuw. Vanaf de middaguren heerst er veranderlijk bewolkt weer. De avond brengt ons wolkeloos weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -19 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -12 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -20°C. De wind waait zwak uit het westen.