Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Missouri

Weer Kansas Weer Tennessee Weer Arkansas Weer Kentucky Weer Iowa Weer Kansas Weer Nebraska Weer Oklahoma Weer Tennessee Weer Arkansas Weer Kentucky Weer Illinois
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Columbia (MO) Columbia (MO)Columbia (MO) Kansas City (MO) Kansas City (MO)Kansas City (MO) Springfield (MO) Springfield (MO)Springfield (MO) © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Indiana/Tell_City tijdzone: America/Indiana/Tell_City

Wolken

Wolken Noord-Amerika

Luchtdruk

Luchtdruk Noord-Amerika

Stroming

Stroming Noord-Amerika

Weer in Columbia MO, 18.01.2020

In de vroege ochtend is het bewolkt met lichte regen. In de loop van de ochtend wordt het geheel bewolkt, maar overwegend droog. De namiddag laat zich zien met zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -11°C. De wind waait matig tot vrij krachtig, tijdens windstoten hard en komt uit westelijke, later noordwestelijke richtingen.

Weer in Kansas City Intl. MO, 18.01.2020

In de vroege ochtend is het bewolkt met lichte sneeuw. In de loop van de ochtend wordt het wisselend bewolkt. De middag laat zich zien met zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 2 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -10°C. De noordwestenwind waait vervolgens vrij krachtig, tijdens windstoten hard, 's nachts zwak.

Weer in Springfield MO/CIV, 18.01.2020

Na het bewolkte weer met lichte regen van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. De middag brengt ons overwegend zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -5°C. De vrij krachtige noordwestenwind neemt 's nachts af en bereikt nog een gemiddelde windsterkte van zwak.