Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Missouri

Weer Kansas Weer Tennessee Weer Arkansas Weer Kentucky Weer Iowa Weer Kansas Weer Nebraska Weer Oklahoma Weer Tennessee Weer Arkansas Weer Kentucky Weer Illinois
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Columbia (MO) Columbia (MO)Columbia (MO) Kansas City (MO) Kansas City (MO)Kansas City (MO) Springfield (MO) Springfield (MO)Springfield (MO) © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Indiana/Tell_City tijdzone: America/Indiana/Tell_City

Wolken

Wolken Noord-Amerika

Neerslag

Neerslag Noord-Amerika

Stroming

Stroming Noord-Amerika

Weer in Columbia MO, 26.02.2021

Op donderdag is het in de ochtend nog overwegend zonnig. 's Middags gaat dit over in vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De namiddag brengt ons overwegend zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Kansas City Intl. MO, 26.02.2021

In de vroege ochtend is het meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. De late avond brengt ons deels helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Springfield MO/CIV, 26.02.2021

Na het veranderlijk bewolkte, maar meestal droge weer van de ochtend heerst er tijdelijk overwegend zonnig weer. De nacht brengt ons redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.