Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Montana

Weer Wyoming Weer North-Dakota Weer South-Dakota Weer Canada Weer Oregon Weer Idaho
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Billings BillingsBillings Bozeman (MT) Bozeman (MT)Bozeman (MT) Glasgow (MT) Glasgow (MT)Glasgow (MT) Missoula (MT) Missoula (MT)Missoula (MT) © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Boise tijdzone: America/Boise

Stroming

Stroming Noord-Amerika

Zon

Zon Noord-Amerika

Weer in Billings MT/Logan Intl, 17.09.2019

Op dinsdag is het langere tijd veranderlijk bewolkt met enkele lichte regenbuien. In de namiddag gaat dit over in grotendeels zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. De noordwestenwind waait vervolgens matig, tijdens windstoten hard, 's nachts zwak.

Weer in Bozeman MT/Gallatin, 17.09.2019

Na het wisselend bewolkte weer met enkele regenbuien van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag bewolkt weer met lichte regen. De namiddag brengt ons nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Glasgow MT/Intl, 17.09.2019

In de vroege ochtend is het vrij zonnig. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar langere tijd bewolkt weer. De namiddag brengt ons nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. De noordwestenwind waait vervolgens vrij krachtig, tijdens windstoten hard, 's nachts zwak.

Weer in Missoula MT/Johnson-Bell, 17.09.2019

Op dinsdag is het langere tijd vaak bewolkt, maar bijna overal droog. De namiddags brengt ons afwisselend bewolkt en zonnig weer. 's Nachts heerst er bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. Er waait een zwakke westenwind.