Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Montana

Weer Wyoming Weer North-Dakota Weer South-Dakota Weer Canada Weer Oregon Weer Idaho
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Billings BillingsBillings Bozeman (MT) Bozeman (MT)Bozeman (MT) Glasgow (MT) Glasgow (MT)Glasgow (MT) Missoula (MT) Missoula (MT)Missoula (MT) © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Boise tijdzone: America/Boise

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Noord-Amerika

Wolken

Wolken Noord-Amerika

Weer in Billings MT/Logan Intl, 20.01.2020

Op maandag is het overdag aanhoudend zonnig. De nacht voor dinsdag brengt ons wisselend bewolkt weer, maar ook opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. De wind waait zwak tot matig, tijdens windstoten hard uit het westen.

Weer in Bozeman MT/Gallatin, 20.01.2020

Op maandag is het overdag aanhoudend zonnig. 's Avonds is er veranderlijk bewolkt weer. 's Nachts zet grijs, maar overwegend droog weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de -7 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Glasgow MT/Intl, 20.01.2020

Op maandag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de -17 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -1 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -7°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.

Weer in Missoula MT/Johnson-Bell, 20.01.2020

Tijdens de vroege ochtend is het nog overwegend zonnig. In de loop van de ochtend gaat dit echter over in vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -4 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.