Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Nebraska

Weer Missouri Weer Missouri Weer Missouri Weer South-Dakota Weer Kansas Weer Minnesota Weer Colorado Weer Iowa Weer Wyoming
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Lincoln LincolnLincoln North Platte (NE) North Platte (NE)North Platte (NE) Omaha OmahaOmaha Scottsbluff (NE) Scottsbluff (NE)Scottsbluff (NE) Sidney (NE) Sidney (NE)Sidney (NE) © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/North_Dakota/New_Salem tijdzone: America/North_Dakota/New_Salem

Stroming

Stroming Noord-Amerika

Neerslag

Neerslag Noord-Amerika

Weer in Lincoln NE/CIV, 20.01.2020

In de ochtend is het nog afwisselend bewolkt en zonnig. De tweede helft van de dag brengt ons overwegend zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -20 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -19°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in North Platte ME/Lee Bird, 20.01.2020

Op maandag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de -13 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 1 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -11°C. Er waait een zwakke zuidoostenwind.

Weer in Omaha NE/Offutt AFB, 20.01.2020

Na het bewolkte weer met plaatselijk lichte sneeuw van de ochtend krijgt het weerstype afwisselend bewolkt en zonnig weer vorm. De middag laat zich zien met bewolkt weer met lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -21 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -20°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Scottsbluff CO/CIV, 20.01.2020

Op maandag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de -8 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -5°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Sidney NE/CIV, 20.01.2020

Op maandag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de -6 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -5°C. Er waait een zwakke zuidenwind.