Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Nebraska

Weer Missouri Weer Missouri Weer Missouri Weer South-Dakota Weer Kansas Weer Minnesota Weer Colorado Weer Iowa Weer Wyoming
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Lincoln LincolnLincoln North Platte (NE) North Platte (NE)North Platte (NE) Omaha OmahaOmaha Scottsbluff (NE) Scottsbluff (NE)Scottsbluff (NE) Sidney (NE) Sidney (NE)Sidney (NE) © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/North_Dakota/New_Salem tijdzone: America/North_Dakota/New_Salem

Wolken

Wolken Noord-Amerika

Temperatuur

Temperatuur Noord-Amerika

Weer in Lincoln NE/CIV, 04.04.2020

Op zaterdag kunnen we rekenen op vrij zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -4 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 12 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in North Platte ME/Lee Bird, 04.04.2020

Op zaterdag is het overwegend nauwelijks bewolkt. In de komende nacht heerst er redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -6 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 12 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. Er waait een zwakke zuidoostenwind.

Weer in Omaha NE/Offutt AFB, 04.04.2020

Op zaterdag kunnen we rekenen op vrij zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -4 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 12 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Scottsbluff CO/CIV, 04.04.2020

Op zaterdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de -5 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. Er waait een matige wind uit het oosten.

Weer in Sidney NE/CIV, 04.04.2020

Op zaterdag is het overwegend nauwelijks bewolkt. In de komende nacht heerst er langere tijd bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -6 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. De zuidenwind waait zwak tot matig.