Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Nevada

Weer Arizona Weer Oregon Weer Idaho Weer Kalifornien Weer Utah
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Ely (NV) Ely (NV)Ely (NV) Las Vegas Las VegasLas Vegas Lovelock (NV) Lovelock (NV)Lovelock (NV) Reno RenoReno Winnemucca (NV) Winnemucca (NV)Winnemucca (NV) © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Los_Angeles tijdzone: America/Los_Angeles

Luchtdruk

Luchtdruk Noord-Amerika

Vliegweer

Vliegweer Noord-Amerika

Stroming

Stroming Noord-Amerika

Zon

Zon Noord-Amerika

Weer in Ely/Yelland NV, 20.01.2020

Op maandag kunnen we rekenen op overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -5 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -3°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Las Vegas, Mccarran Airp., NV, 20.01.2020

Op maandag kunnen we rekenen op overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Lovelock NV/Derby, 20.01.2020

Op maandag is het langere tijd aanhoudend zonnig. 's Avonds gaat dit over in veranderlijk bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 13 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Reno NV/Intl, 20.01.2020

Op maandag is het langere tijd hooguit licht bewolkt, verder zonnig. De namiddag dient zich redelijk bewolkt, maar meestal droog aan. De nacht brengt ons licht bewolkt weer, met brede opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Winnemucca NV/CIV, 20.01.2020

Op maandag is het langere tijd aanhoudend zonnig. De namiddag brengt ons veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. Er waait een zwakke noordenwind.