Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Nevada

Weer Arizona Weer Oregon Weer Idaho Weer Kalifornien Weer Utah
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Ely (NV) Ely (NV)Ely (NV) Las Vegas Las VegasLas Vegas Lovelock (NV) Lovelock (NV)Lovelock (NV) Reno RenoReno Winnemucca (NV) Winnemucca (NV)Winnemucca (NV) © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Los_Angeles tijdzone: America/Los_Angeles

Stroming

Stroming Noord-Amerika

Vliegweer

Vliegweer Noord-Amerika

Luchtdruk

Luchtdruk Noord-Amerika

Temperatuur

Temperatuur Noord-Amerika

Weer in Ely/Yelland NV, 17.09.2019

Op dinsdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 20 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Las Vegas, Mccarran Airp., NV, 17.09.2019

Op dinsdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 21°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Lovelock NV/Derby, 17.09.2019

Op dinsdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 24 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Reno NV/Intl, 17.09.2019

Op dinsdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 23 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Winnemucca NV/CIV, 17.09.2019

Op dinsdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. De wind waait zwak uit het zuiden.