Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer New-York

Weer Maryland Weer New-Jersey Weer Rhode-Island Weer Massachusetts Weer Rhode-Island Weer Maryland Weer Maryland Weer Rhode-Island Weer New-Jersey Weer Canada Weer Delaware Weer Connecticut Weer Massachusetts Weer Virginia Weer West-Virginia Weer Pennsylvania Weer New-Hampshire Weer Vermont
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Niagara Falls Niagara FallsNiagara Falls Binghamton BinghamtonBinghamton Massena (NY) Massena (NY)Massena (NY) New York (NY) New York (NY)New York (NY) Rochester RochesterRochester © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/New_York tijdzone: America/New_York

Zon

Zon Noord-Amerika

Wolken

Wolken Noord-Amerika

Luchtdruk

Luchtdruk Noord-Amerika

Weer in Binghamton NY, 18.01.2020

In de vroege ochtend is het afwisselend bewolkt en zonnig. In de loop van de ochtend heerst er bewolkt weer met plaatselijk lichte sneeuw. De middag brengt ons geheel bewolkt weer met sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -14 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -5°C. Eerst waait er een zwakke zuidelijke wind, in de namiddag matige, tijdens windstoten harde zuidwestenwind.

Weer in Massena, Massena Int, 18.01.2020

Op zaterdag is het in de ochtend nog grotendeels zonnig. Vanaf de middag verwachten we bewolkt weer met plaatselijk lichte sneeuw. 's Avonds heerst er geheel bewolkt weer met sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -20 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -11°C. De noordoostenwind neemt 's nachts toe en waait matig, tijdens windstoten hard.

Weer in New York JFK Intl., 18.01.2020

Op zaterdag is het langere tijd veranderlijk bewolkt, maar meestal droog. 's Middags gaat dit over in geheel bewolkt weer met sneeuw. De avond brengt ons bewolkt weer met regen of sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -6 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. Eerst waait er een zwakke zuidelijke wind, 's avonds vrij krachtige, tijdens windstoten harde zuidwestenwind.

Weer in Niagara Falls, Niaga, 18.01.2020

Op zaterdagochtend is het nog bewolkt met plaatselijk lichte sneeuw. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer geheel bewolkt met sneeuw. De avond brengt ons bewolkt weer met regen of sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -10 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. De in het begin nog matige zuidenwind waait 's nachts vrij krachtig, tijdens windstoten stormachtig en draait naar het zuidwesten.

Weer in Rochester NY, 18.01.2020

Na het bijna overal zwaar bewolkte, maar overwegend droge weer van de ochtend heerst er tijdelijk bewolkt weer met lichte sneeuw. De late avond brengt ons bewolkt weer met regen of sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -10 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. Eerst waait er een zwakke zuidoostelijke wind, 's nachts matige, tijdens windstoten krachtige zuidwestenwind.