Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer North-Carolina

Weer South-Carolina Weer Virginia Weer West-Virginia Weer Georgia Weer Virginia Weer Kentucky Weer South-Carolina Weer Tennessee
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Asheville AshevilleAsheville Charlotte CharlotteCharlotte Elizabethtown (NC) Elizabethtown (NC)Elizabethtown (NC) Raleigh RaleighRaleigh © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Kentucky/Monticello tijdzone: America/Kentucky/Monticello

Zon

Zon Noord-Amerika

Neerslag

Neerslag Noord-Amerika

Weer in Asheville NC/CIV, 23.11.2019

Op vrijdagochtend is het nog grotendeels zonnig. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer bewolkt met lichte regen. De namiddag brengt ons geheel bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.

Weer in Charlotte NC/Douglas, 23.11.2019

Na het nauwelijks bewolkte weer van de ochtend krijgt het weerstype redelijk bewolkt, maar meestal droog weer vorm. De avond laat zich zien met bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Elizabethtown/North Carolina, 23.11.2019

Op vrijdag is het langere tijd zonnig. 's Avonds gaat dit over in wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Raleigh NC/Raleigh-Durham, 23.11.2019

Op vrijdag is het de hele dag door veranderlijk bewolkt, maar meestal droog. De late avond brengt ons bewolkt weer met lichte regen. ‘s Nacht is er geheel bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.