Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer North-Carolina

Weer South-Carolina Weer Virginia Weer West-Virginia Weer Georgia Weer Virginia Weer Kentucky Weer South-Carolina Weer Tennessee
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Asheville AshevilleAsheville Charlotte CharlotteCharlotte Elizabethtown (NC) Elizabethtown (NC)Elizabethtown (NC) Raleigh RaleighRaleigh © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Kentucky/Monticello tijdzone: America/Kentucky/Monticello

Zon

Zon Noord-Amerika

Temperatuur

Temperatuur Noord-Amerika

Weer in Asheville NC/CIV, 17.09.2019

Op dinsdag is het de hele dag door zonnig. De late avond dient zich veranderlijk bewolkt aan. ‘s Nacht heerst er dan bewolkt, maar grotendeels droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 17°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Charlotte NC/Douglas, 17.09.2019

Op dinsdag is het langere tijd zonnig. De avond brengt ons bewolkt weer met af en toe een opklaring. De ochtendtemperaturen liggen rond de 20 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 20°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Elizabethtown/North Carolina, 17.09.2019

Na het afwisselend zonnige en bewolkte weer van de ochtend gaat dit al tijdens de eerste helft van de dag over in zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 20 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 18°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Raleigh NC/Raleigh-Durham, 17.09.2019

Na het redelijk bewolkte, maar meestal droge weer van de ochtend heerst er tijdelijk overwegend helder weer. De middag brengt ons veranderlijk bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 19 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 17°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.