Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer North-Carolina

Weer South-Carolina Weer Virginia Weer West-Virginia Weer Georgia Weer Virginia Weer Kentucky Weer South-Carolina Weer Tennessee
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Asheville AshevilleAsheville Charlotte CharlotteCharlotte Elizabethtown (NC) Elizabethtown (NC)Elizabethtown (NC) Raleigh RaleighRaleigh © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Kentucky/Monticello tijdzone: America/Kentucky/Monticello

Wolken

Wolken Noord-Amerika

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Noord-Amerika

Weer in Asheville NC/CIV, 21.01.2021

In de vroege ochtend is het bewolkt met lichte sneeuw. In de loop van de ochtend wordt het veranderlijk bewolkt. De middag laat zich zien met bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Charlotte NC/Douglas, 21.01.2021

Na het bewolkte weer met lichte regen van de ochtend heerst er tijdelijk afwisselend bewolkt en zonnig weer. De late avond brengt ons meest helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 13 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Elizabethtown/North Carolina, 21.01.2021

In de vroege ochtend is het meestal zonnig. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De late avond brengt ons bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 12 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Raleigh NC/Raleigh-Durham, 21.01.2021

Op donderdagochtend is het nog geheel bewolkt, maar overwegend droog. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer deels bewolkt, deels ook zonnig. De nacht brengt ons meest helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 12 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. Er waait een zwakke westenwind.