Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer North-Dakota

Weer Minnesota Weer Canada Weer South-Dakota Weer Montana
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Bismarck BismarckBismarck Fargo FargoFargo Minot (ND) Minot (ND)Minot (ND) © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/North_Dakota/Center tijdzone: America/North_Dakota/Center

Vliegweer

Vliegweer Noord-Amerika

Zon

Zon Noord-Amerika

Weer in Bismarck ND/CIV, 20.01.2020

Op maandag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de -26 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -13°C. Er waait een zwakke zuidoostenwind.

Weer in Fargo ND/Hector, 20.01.2020

Op maandag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de -25 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -18°C. De zuidenwind neemt 's avonds laat toe en waait matig, tijdens windstoten krachtig.

Weer in Melita, MAN, 20.01.2020

Op maandag is het zonnig. In de nacht voor dinsdag heerst er langere tijd bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -27 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -7°C. Er waait een matige wind uit zuidelijke richtingen.