Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Ohio

Weer Canada Weer New-York Weer West-Virginia Weer Pennsylvania Weer Indiana Weer Michigan Weer Canada Weer Kentucky Weer Virginia
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Cincinnati CincinnatiCincinnati Cleveland ClevelandCleveland Columbus ColumbusColumbus Toledo ToledoToledo Youngstown (OH) Youngstown (OH)Youngstown (OH) © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Indiana/Vevay tijdzone: America/Indiana/Vevay

Stroming

Stroming Noord-Amerika

Temperatuur

Temperatuur Noord-Amerika

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Noord-Amerika

Weer in Cincinnati/Northern Kentucky Intl, 23.11.2019

Op vrijdagochtend is het nog bewolkt met perioden met regen. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer hooguit licht bewolkt, verder zonnig. De avond brengt ons helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Cleveland OH/Cleveland-Hopkins, 23.11.2019

In de vroege ochtend is het bewolkt met lichte regen. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar geheel bewolkt, maar grotendeels droog weer. De namiddag brengt ons afwisselend zonnig en bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. De in het begin nog matige westenwind neemt af en waait nog zwak.

Weer in Port Columbus OH, 23.11.2019

Na het bewolkte weer met lichte regen van de ochtend heerst er tijdelijk overwegend bewolkt, maar meest droog weer. De middag brengt ons afwisselend zonnig en bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. De noordwestenwind waait vervolgens matig, 's avonds laat zwak.

Weer in Toledo OH/Express, 23.11.2019

In de ochtend is het eerst nog veranderlijk bewolkt. Vanaf de middag zet grotendeels zonnig weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -3°C. De in het begin matige, tijdens windstoten krachtige noordwestenwind waait 's avonds laat zwak.

Weer in Youngstown OH, 23.11.2019

Op vrijdagochtend is het nog bewolkt met lichte regen. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer bewolkt met plaatselijk lichte sneeuw. De namiddag brengt ons vrij zonnig. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. De in het begin matige, tijdens windstoten krachtige westenwind waait 's avonds laat zwak.