Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Ohio

Weer Canada Weer New-York Weer West-Virginia Weer Pennsylvania Weer Indiana Weer Michigan Weer Canada Weer Kentucky Weer Virginia
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Cincinnati CincinnatiCincinnati Cleveland ClevelandCleveland Columbus ColumbusColumbus Toledo ToledoToledo Youngstown (OH) Youngstown (OH)Youngstown (OH) © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Indiana/Vevay tijdzone: America/Indiana/Vevay

Stroming

Stroming Noord-Amerika

Zon

Zon Noord-Amerika

Vliegweer

Vliegweer Noord-Amerika

Weer in Cincinnati/Northern Kentucky Intl, 17.09.2019

In de vroege ochtend is het vrij zonnig. In de loop van de ochtend wordt het vaak bewolkt, maar bijna overal droog. De avond laat zich zien met helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 20 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 19°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Cleveland OH/Cleveland-Hopkins, 17.09.2019

Op dinsdag is het langere tijd meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt. De namiddag dient zich vaak bewolkt, maar bijna overal droog aan. De avond brengt ons hooguit licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 25 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 16°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Port Columbus OH, 17.09.2019

Op dinsdag is het langere tijd vaak bewolkt, maar bijna overal droog. 's Avonds laat gaat dit over in hooguit licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 18 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 29 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 17°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Toledo OH/Express, 17.09.2019

Op dinsdag is het langere tijd meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt. De namiddag brengt ons zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 26 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Youngstown OH, 17.09.2019

Op dinsdagochtend is het nog veranderlijk bewolkt. Vanaf de middaguren heerst er bewolkt, maar grotendeels droog weer. De late avond brengt ons helder tot licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 26 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. De wind waait zwak uit het oosten.