Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Ohio

Weer Canada Weer New-York Weer West-Virginia Weer Pennsylvania Weer Indiana Weer Michigan Weer Canada Weer Kentucky Weer Virginia
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Cincinnati CincinnatiCincinnati Cleveland ClevelandCleveland Columbus ColumbusColumbus Toledo ToledoToledo Youngstown (OH) Youngstown (OH)Youngstown (OH) © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Indiana/Vevay tijdzone: America/Indiana/Vevay

Vliegweer

Vliegweer Noord-Amerika

Zon

Zon Noord-Amerika

Temperatuur

Temperatuur Noord-Amerika

Weer in Cincinnati/Northern Kentucky Intl, 05.08.2020

Op woensdag is het langere tijd wolkeloos. 's Middags heerst er wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. 's Avonds verwachten we nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 25 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Cleveland OH/Cleveland-Hopkins, 05.08.2020

Op woensdag is het in de ochtend nog afwisselend bewolkt en zonnig. Vanaf de middag verwachten we meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. 's Avonds heerst er nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 23 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Port Columbus OH, 05.08.2020

Op woensdag is het in de ochtend nog grotendeels zonnig. Vanaf de middag verwachten we langere tijd bewolkt weer. 's Avonds laat heerst er onbewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 24 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Toledo OH/Express, 05.08.2020

Op woensdagochtend is het nog wolkeloos. Vanaf de middaguren heerst er deels bewolkt, deels ook zonnig weer. De avond brengt ons onbewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 24 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Youngstown OH, 05.08.2020

Na het vrij zonnig van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De avond brengt ons nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 24 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.