Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Oklahoma

Weer Louisiana Weer Kansas Weer Missouri Weer Texas Weer New-Mexiko Weer Colorado Weer Arkansas
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Altus (OK) Altus (OK)Altus (OK) Oklahoma City (OK) Oklahoma City (OK)Oklahoma City (OK) Woodward (OK) Woodward (OK)Woodward (OK) © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Indiana/Tell_City tijdzone: America/Indiana/Tell_City

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Noord-Amerika

Stroming

Stroming Noord-Amerika

Weer in Altus OK/AFB, 04.04.2020

Op zaterdagochtend is het nog vaak bewolkt, maar bijna overal droog. Vanaf de middaguren heerst er meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt weer. De namiddag brengt ons vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Oklahoma OK, 04.04.2020

In de vroege ochtend is het bewolkt, maar overwegend droog. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar langere tijd bewolkt weer. De nacht brengt ons grijs, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Woodward OK, West Airport, 04.04.2020

Op zaterdag is het de hele dag door meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt. De late avond dient zich wolkeloos aan. ‘s Nacht heerst er dan licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 14 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.