Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Oregon

Weer Washington Weer Washington Weer Washington Weer Washington Weer Nevada Weer Kalifornien Weer Idaho
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Burns (OR) Burns (OR)Burns (OR) Eugene EugeneEugene Medford MedfordMedford Pendleton (OR) Pendleton (OR)Pendleton (OR) Portland PortlandPortland © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Los_Angeles tijdzone: America/Los_Angeles

Vliegweer

Vliegweer Noord-Amerika

Neerslag

Neerslag Noord-Amerika

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Noord-Amerika

Weer in Burns OR, 17.09.2019

In de vroege ochtend is het overwegend helder. In de loop van de ochtend wordt het bewolkt met nu en dan lichte regen. De avond laat zich zien met veranderend bewolkt weer met enkele regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Eugene OR/Mahlon Sweet, 17.09.2019

Op dinsdag is het langere tijd bewolkt met perioden met regen. 's Avonds heerst er wisselend bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. De in het begin matige, tijdens windstoten krachtige zuidenwind waait 's nachts zwak.

Weer in Medford OR, 17.09.2019

Op dinsdag is het in de ochtend nog bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog. 's Middags gaat dit over in bewolkt weer met lichte regen. De late avond brengt ons bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.

Weer in Pendleton OR, 17.09.2019

Na het redelijk bewolkte, maar meestal droge weer van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag bewolkt weer met lichte regen. De avond brengt ons veranderend bewolkt weer met enkele regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. De zuidenwind waait vervolgens matig, tijdens windstoten hard, 's nachts zwak.

Weer in Portland OR/Intl, 17.09.2019

Na het bewolkte weer met perioden met regen van de ochtend brengt de rest van de dag veranderend bewolkt weer met enkele regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. De in het begin matige, tijdens windstoten harde zuidenwind waait 's nachts zwak.