Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Oregon

Weer Washington Weer Washington Weer Washington Weer Washington Weer Nevada Weer Kalifornien Weer Idaho
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Burns (OR) Burns (OR)Burns (OR) Eugene EugeneEugene Medford MedfordMedford Pendleton (OR) Pendleton (OR)Pendleton (OR) Portland PortlandPortland © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Los_Angeles tijdzone: America/Los_Angeles

Stroming

Stroming Noord-Amerika

Wolken

Wolken Noord-Amerika

Luchtdruk

Luchtdruk Noord-Amerika

Weer in Burns OR, 18.01.2020

Na het bijna overal zwaar bewolkte, maar overwegend droge weer van de ochtend brengt de rest van de dag afwisselend bewolkt en zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -7 graden en bereiken in de loop van de dag waarden rond het vriespunt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -6°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.

Weer in Eugene OR/Mahlon Sweet, 18.01.2020

Op zaterdag is het langere tijd bewolkt met lichte regen. In de namiddag heerst er geheel bewolkt, maar grotendeels droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Medford OR, 18.01.2020

zaterdag brengt ons geheel bewolkt, maar grotendeels droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Pendleton OR, 18.01.2020

In de vroege ochtend is het bewolkt met lichte regen. In de loop van de ochtend heerst er bewolkt weer met lichte regen of sneeuw. De namiddag brengt ons geheel bewolkt, maar grotendeels droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. De in het begin matige, tijdens windstoten harde zuidoostenwind waait 's nachts zwak.

Weer in Portland OR/Intl, 18.01.2020

Op zaterdag is het langere tijd bewolkt met perioden met regen. 's Middags gaat dit over in bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. De avond brengt ons bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. De in het begin nog matige zuidoostenwind neemt af en waait nog zwak.