Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Pennsylvania

Weer New-York Weer Maryland Weer New-Jersey Weer Maryland Weer New-York Weer Delaware Weer West-Virginia Weer Virginia Weer Ohio
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Erie ErieErie Harrisburg HarrisburgHarrisburg Philadelphia PhiladelphiaPhiladelphia Pittsburgh PittsburghPittsburgh Williamsport (PA) Williamsport (PA)Williamsport (PA) © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/New_York tijdzone: America/New_York

Stroming

Stroming Noord-Amerika

Zon

Zon Noord-Amerika

Weer in Erie PA/Intl, 17.09.2019

Na het redelijk bewolkte, maar meestal droge weer van de ochtend gaat dit al tijdens de eerste helft van de dag over in vrij zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 23 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Harrisburg, Intl., 17.09.2019

Op dinsdag is het langere tijd meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt. In de namiddag gaat dit over in zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 26 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Philadelphia, 17.09.2019

Op dinsdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 25 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Pittsburgh PA, 17.09.2019

Op dinsdag is het langere tijd veranderlijk bewolkt. 's Avonds laat gaat dit over in hooguit licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 27 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Williamsport PA/CIV, 17.09.2019

Na het veranderlijk bewolkte weer van de ochtend verwachten we zonnig weer . De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 26 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.