Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Pennsylvania

Weer New-York Weer Maryland Weer New-Jersey Weer Maryland Weer New-York Weer Delaware Weer West-Virginia Weer Virginia Weer Ohio
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Erie ErieErie Harrisburg HarrisburgHarrisburg Philadelphia PhiladelphiaPhiladelphia Pittsburgh PittsburghPittsburgh Williamsport (PA) Williamsport (PA)Williamsport (PA) © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/New_York tijdzone: America/New_York

Vliegweer

Vliegweer Noord-Amerika

Neerslag

Neerslag Noord-Amerika

Weer in Erie PA/Intl, 23.11.2019

Na het bewolkte weer met lichte regen van de ochtend heerst er tijdelijk bewolkt weer met lichte regen of sneeuw. De middag brengt ons geheel bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. De in het begin matige, tijdens windstoten krachtige westenwind waait 's nachts zwak.

Weer in Harrisburg, Intl., 23.11.2019

Na het meest zwaar bewolkte, maar overwegend droge weer van de ochtend krijgt het weerstype bewolkt weer met lichte regen vorm. De middag laat zich zien met overwegend bewolkt, maar meest droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. De noordwestenwind neemt in de namiddag toe en waait matig, tijdens windstoten hard.

Weer in Philadelphia, 23.11.2019

Op vrijdag is het in de ochtend nog geheel bewolkt, maar overwegend droog. Vanaf de middag verwachten we bewolkt weer met perioden met regen. In de namiddag heerst er overwegend zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 12 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Pittsburgh PA, 23.11.2019

Op vrijdag is het in de ochtend nog bewolkt met lichte regen. Vanaf de middag verwachten we veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. In de namiddag heerst er overwegend zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -3°C. De westenwind waait vervolgens matig, tijdens windstoten krachtig, 's nachts zwak.

Weer in Williamsport PA/CIV, 23.11.2019

Op vrijdag is het langere tijd bewolkt, maar overwegend droog. 's Avonds gaat dit over in helder tot licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. De westenwind neemt in de namiddag toe en waait matig, tijdens windstoten krachtig.