Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Pennsylvania

Weer New-York Weer Maryland Weer New-Jersey Weer Maryland Weer New-York Weer Delaware Weer West-Virginia Weer Virginia Weer Ohio
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Erie ErieErie Harrisburg HarrisburgHarrisburg Philadelphia PhiladelphiaPhiladelphia Pittsburgh PittsburghPittsburgh Williamsport (PA) Williamsport (PA)Williamsport (PA) © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/New_York tijdzone: America/New_York

Wolken

Wolken Noord-Amerika

Temperatuur

Temperatuur Noord-Amerika

Weer in Erie PA/Intl, 05.08.2020

In de vroege ochtend is het geheel bewolkt, maar overwegend droog. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar afwisselend zonnig en bewolkt weer. De late avond brengt ons helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 22 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Harrisburg, Intl., 05.08.2020

Op woensdag kunnen we rekenen op hooguit licht bewolkt, verder zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 20 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 28 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 19°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Philadelphia, 05.08.2020

Op woensdag is het in de ochtend nog overwegend zonnig. 's Middags gaat dit over in afwisselend zonnig en bewolkt weer. De late avond brengt ons helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 20 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 29 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 18°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Pittsburgh PA, 05.08.2020

Op woensdag is het in de ochtend nog redelijk bewolkt, maar meestal droog. Vanaf de middag verwachten we hooguit licht bewolkt, verder zonnig weer. 's Avonds laat heerst er helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 25 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Williamsport PA/CIV, 05.08.2020

Tijdens de vroege ochtend is het nog veranderlijk bewolkt. In de loop van de ochtend wordt het grotendeels zonnig. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 28 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. Er waait een zwakke westenwind.