Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer South-Carolina

Weer Georgia Weer Georgia Weer Tennessee Weer North-Carolina Weer Georgia Weer Tennessee
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Charleston (SC) Charleston (SC)Charleston (SC) Columbia ColumbiaColumbia Greenville (SC) Greenville (SC)Greenville (SC) © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Kentucky/Monticello tijdzone: America/Kentucky/Monticello

Stroming

Stroming Noord-Amerika

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Noord-Amerika

Wolken

Wolken Noord-Amerika

Weer in Charleston SC/CIV, 20.01.2020

Op maandag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. De matige noordenwind neemt 's avonds laat af en bereikt nog een gemiddelde windsterkte van zwak.

Weer in Columbia SC, 20.01.2020

Op maandag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de -3 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -3°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Greenville SC/Spartan, 20.01.2020

Op maandag is het langere tijd zonnig. 's Avonds laat gaat dit over in af en toe licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -4 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -3°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.