Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer South-Carolina

Weer Georgia Weer Georgia Weer Tennessee Weer North-Carolina Weer Georgia Weer Tennessee
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Charleston (SC) Charleston (SC)Charleston (SC) Columbia ColumbiaColumbia Greenville (SC) Greenville (SC)Greenville (SC) © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Kentucky/Monticello tijdzone: America/Kentucky/Monticello

Stroming

Stroming Noord-Amerika

Wolken

Wolken Noord-Amerika

Temperatuur

Temperatuur Noord-Amerika

Weer in Charleston SC/CIV, 28.09.2020

Op maandag is het langere tijd bewolkt met lichte regen. 's Avonds laat heerst er bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 20 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 27 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 22°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Columbia SC, 28.09.2020

Op maandagochtend is het nog bewolkt met perioden met regen. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer bewolkt, maar grotendeels droog. De late avond brengt ons meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 26 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 20°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Greenville SC/Spartan, 28.09.2020

Op maandag is het langere tijd bewolkt, maar grotendeels droog. De namiddag brengt ons veranderlijk bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 26 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 18°C. Er waait een zwakke zuidenwind.