Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer South-Carolina

Weer Georgia Weer Georgia Weer Tennessee Weer North-Carolina Weer Georgia Weer Tennessee
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Charleston (SC) Charleston (SC)Charleston (SC) Columbia ColumbiaColumbia Greenville (SC) Greenville (SC)Greenville (SC) © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Kentucky/Monticello tijdzone: America/Kentucky/Monticello

Temperatuur

Temperatuur Noord-Amerika

Neerslag

Neerslag Noord-Amerika

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Noord-Amerika

Weer in Charleston SC/CIV, 17.09.2019

Op dinsdag kunnen we rekenen op vrij zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 21 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 21°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Columbia SC, 17.09.2019

Op dinsdag is het langere tijd vrij zonnig. 's Middags gaat dit over in deels bewolkt, deels ook zonnig weer. De avond brengt ons helder tot licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 20 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 35 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 21°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Greenville SC/Spartan, 17.09.2019

Op dinsdag is het overdag zonnig. De komende nacht brengt ons bewolkt weer met af en toe een opklaring. De ochtendtemperaturen liggen rond de 19 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 33 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 20°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.