Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer South-Dakota

Weer North-Dakota Weer Iowa Weer Montana Weer Wyoming Weer Nebraska Weer Minnesota
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Aberdeen (SD) Aberdeen (SD)Aberdeen (SD) Rapid City (SD) Rapid City (SD)Rapid City (SD) Winner (SD) Winner (SD)Winner (SD) © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/North_Dakota/New_Salem tijdzone: America/North_Dakota/New_Salem

Stroming

Stroming Noord-Amerika

Wolken

Wolken Noord-Amerika

Weer in Aberdeen SD, 18.01.2020

Na het bewolkt weer met lichte sneeuw van de ochtend krijgt het weerstype meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer vorm. De avond laat zich zien met nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -15 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -24°C. De in het begin krachtige, tijdens windstoten stormachtige noordwestenwind waait 's nachts matig.

Weer in Chamberlain SD, 18.01.2020

Op zaterdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de -13 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -20°C. De in het begin vrij krachtige, tijdens windstoten harde noordwestenwind waait 's avonds laat zwak.

Weer in Rapid City SD, 18.01.2020

In de vroege ochtend is het wisselend bewolkt. In de loop van de ochtend wordt het vrij zonnig. De late avond laat zich zien met wisselend bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -9 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -12°C. De in het begin vrij krachtige, tijdens windstoten harde noordenwind waait in de namiddag zwak.