Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Tennessee

Weer Kentucky Weer Indiana Weer Indiana Weer Indiana Weer Georgia Weer Virginia Weer West-Virginia Weer Missouri Weer Arkansas Weer Kentucky Weer Mississipi Weer South-Carolina Weer Illinois Weer Alabama Weer North-Carolina
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Chattanooga ChattanoogaChattanooga Knoxville KnoxvilleKnoxville Memphis MemphisMemphis Nashville NashvilleNashville © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Indiana/Tell_City tijdzone: America/Indiana/Tell_City

Stroming

Stroming Noord-Amerika

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Noord-Amerika

Weer in Chattanooga TN, 21.01.2021

Op donderdag is het langere tijd bewolkt met perioden met regen. 's Middags gaat dit over in bewolkt, maar grotendeels droog weer. De avond brengt ons wisselend bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Knoxville TN/CIV, 21.01.2021

Op donderdag is het langere tijd bewolkt met perioden met regen. 's Middags heerst er geheel bewolkt, maar overwegend droog weer. 's Avonds laat verwachten we deels helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Memphis TN, 21.01.2021

In de vroege ochtend is het bewolkt met lichte regen. In de loop van de ochtend wordt het geheel bewolkt, maar overwegend droog. De nacht laat zich zien met bewolkt, maar grotendeels droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Nashville TN, 21.01.2021

Na het bewolkte weer met perioden met regen van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag bewolkt, maar grotendeels droog weer. De namiddag brengt ons hooguit licht bewolkt, verder zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. Er waait een zwakke westenwind.